Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

GTA V potpuno besplatan za preuzimanje do 21. svibnja

Sve što vam treba za besplatno preuzimanje GTA V je račun na Epic Games trgovini i implementiranu dvofaktorsku autentifikaciju.

Foto: Screenshot Epic Games store

Epic Games je objavio da će GTA V biti besplatan za preuzimanje do 21. svibnja u 17 sati po srednjoeuropskom vremenu. Do lansiranja ove akcije gotovo nitko nije znao o kojem se naslovu radi, ali je Epic na svom službenom Twitter profilu objavio da je u pitanju GTA V. Kad je došlo do otvaranja Epic Games trgovine i ove akcije, zbog prevelikog broja ljudi koji su htjeli preuzeti besplatno ovu igru, platforma je pala i privremeno prestala s radom.

Pitanje koje trenutno sve zanima je kakav je to premium paket GTA V koji Epic besplatno dijeli. U pitanju je zaista njihov velikodušan poklon svim gamerima koji vole igrati naslove Grand Theft Auto. U okviru ove akcije, dobit ćete GTA V s kampanjom, GTA Online sa svim postojećim dodacima, upgrade-ima i sadržajem. Također, dobit ćete i Criminal Enterprise Starter Pack, koji će na vaš profil dodati nove zanimljive sadržaje, ali i milijun dolara bonusa keša za GTA Online. Postoji samo jedan uvjet za preuzimanje ove igre, a to je da imate profil na Epic Storeu te da ste implementirali dvofaktorsku autentifikaciju na svom računu, piše The Verge.

Dobra vijest je da nakon osam sati pada platforme Epic Games, ova online trgovina igara ponovno radi, tako da svi oni koji žele mogu preuzeti GTA V potpuno besplatno na ovom linku.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

U igri će se pojaviti veliki broj modela vozila, a pojedina vozila će biti toliko brza da će postati strah i trepet među igračima.

Gaming

Novi dodatak trenutno je dostupan samo za igru ARK: Survival Evolved.

Gaming

Ugovor od 250 milijuna dolara omogućit će proizvođaču PlayStationa manjinski udio u tvrtki.

Gaming

Potez je navodno odgovor na prosvjede pod nazivom Black Lives Matter.

Oglašavanje