Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

HIMO Z20 E-Bike Super ponuda na Geekbuying

Predstavljamo električni bicikl HIMO Z20 E-Bike, koji se trenutno prodaje na stranicama Geekbuying po posebnoj promotivnoj cijeni. Mobilnost, super moderan dizajn, performanse i inteligentna rješenja su glavni aduti ovog električnog bicikla. Najbolje od svega, možete HIMO Z20 naručiti iz skladišta u EU.

HIMO Z20 glavne značajke

Mobilnost bez premca jamči maksimalnu iskoristivost ovog prijevoznog sredstva. Dyinamic dvostruki način vožnje, laka prenosivost i precizni mehanizam za sklapanje i kontrolu u vožnji daju rezultate koje ne mogu ponuditi drugi modeli iz ove kategorije.

Vrhunske performanse nude moduli kao što su: Shimano 6-stupanjski mjenjač za promjenu brzine, visoko efikasan DC električni motor bez četkica, jaka 10Ah litij baterija i elektronika s pametnim upravljanjem potrošnjom i analizom stanja baterije.

Moderni dizajn koji postavlja nove standarde. Nevjerojatno lagan okvir, i kompaktan dizajn svakako su stvari koje vrijedi spomenuti. Osim toga, Z20 električni bicikl ima mehanizam za sklapanje u samo 3 koraka. Aluminijski okvir je patentiran, s mnogim inovativnim rješenjima, i 3C certifikatom za sigurnost.

Električni bicikl HIMO Z20

Inteligentna rješenja u vožnji: inteligentna kontrola vektora, analiza performansi u realnom vremenu, pregledan ekran i IPX7 vodo otporne elektroničke komponente na biciklu.

  • Model: HIMO Z20
  • Veličina: 1470x610x1095 mm
  • Težina: 21,6 kg
  • Otpornost na vodu: DA, IPX7
  • Maksimalna brzina: 25km/h
  • Maksimalni domet: 80km

3 načina vožnje električnog bicikla

Bicikl možete voziti na pedale, odnosno svojom vlastitom snagom i kondicijom. Baš poput vožnje običnog bicikla, uz pomoć HIMO Z20 modela možete vježbati, koristeći 0% električne energije i 100% svoje vlastite energije tijela.

Kombiniranom vožnjom možete vježbati, ali i ujedno postizati velike udaljenosti ako se pojavi potreba. Kombinirati možete 30-70% potrošnju električne energije, uz dopunu potrošnje vaše vlastite energije. Ovaj način vožnje štedi bateriju, povećava domet bicikla, i olakšava napor prilikom prelaženja većih udaljenosti.

Potpuno električni način vožnje daje vam potpuni osjećaj odmora, bez potrebe da se naprežete. U slučaju da putujete do ureda, ili na neki sastanak, svakako iskoristite električni motor, da na sastanak ili u vaš ured dođete odmorni.

Promotivna akcija na električni bicikl HIMO Z20

Xiaomi HIMO Z20 je novi električni bicikl koji se prodaje po promotivnoj cijeni. Iskoristite kupon KOD: NNNMOPUBI, i možete kupiti električni bicikl za samo €734,32. Napominjemo, možete vaš primjerak naručiti iz skladišta u Europskoj Uniji, što znači da pošiljka znatno brže dolazi na vaša vrata, i da nećete plaćati carinske pristojbe.

Ako se odlučite kupiti HIMO Z20, predlažemo da izdvojite dodatnih €8,73, i kupite originalnu Xiaomi Mijia prijenosnu električnu pumpu.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Možda to niste znali, ali bicikl je u Velikoj Britaniji proglašen najboljim izumom ikad. U jednom istraživanju koje je proveo BBC, Britanci su glasali...

Promo i akcije

Ovaj model električnog bicikla je za one ozbiljnije vozače, koji znaju prepoznati prednosti velikih kotača. FIIDO D11 ima 20” promjer prednjeg i stražnjeg kotača,...

Promo i akcije

Donosimo jedan zanimljiv električni bicikl, koji se trenutno prodaje u TomTop trgovini, po promotivnoj cijeni. Riječ je o električnom biciklu SAMEBIKE 20LVXD30. Električni bicikli...

Tech

Kupujete novi bicikl kao poklon ili za sebe? Električni bicikli ne spadaju u običnu ponudu, upotrebljavaju se za gradsku vožnju i nisu pogodni za...