Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Huawei Honor Band 5 pametna narukvica po sniženoj cijeni na TomTopu

Dvije pametne narukvice iz Huawei Honor Band 5 obitelji, ona klasična i košarkaška verzija, dostupne su na popularnoj internet trgovini TomTop po sniženim cijenama.

Honor Band 5 je u odnosu na cijenu, jedna od najboljih pametnih narukvica koje se mogu pronaći na tržištu, a toliko su popularne da je ima gotovo svaki peti korisnik pametnih narukvica.

Veliki AMOLED 25D zaslon s gustoćom od 282 piksela prikazuje 45 znakova, a uz ustaljene funkcije pametnih satova pruža impresivne značajke poput praćenja fitness aktivnosti, rada srca, kvalitete spavanja i podsjetnika za poruke. Atraktivnog je izgleda i krasi je lakoća i kvaliteta izrade.

Kako je vodootporna na 50 metara, ne samo da se može nositi na plivanje već može i zabilježiti podatke prilikom plivanja. Opremljena šestoosnim senzorom automatski prepoznaje glavne plivačke tehnike te bilježi brzinu, udaljenost, broj zamaha, kalorija, prosječni SWOLF i ostale podatke.

Baterija od 100 mAh izdržat će od 6-14 dana, odnosno u stanju mirovanja od 14-20 dana, ovisno o intenzivnosti korištenja. Samo punjenje traje oko 100 minuta. Teška je 22,7 grama tako da je gotovo nećete ni osjetiti na ruci.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Iz iste obitelji i gotovo istim karakteristikama dolazi košarkaška verzija Huawei Honor Band 5 pametne narukvice. Sa posebnim način radom za košarkaše, precizno pamti svaki skok, visinu i vremenski period zabijanja koša. Na taj način postaje pravi košarkaški asistent, neizostavan u bilo kojem haklu.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Obratite pažnju i na još jednu interesantnu ponudu TomTopa, a to je FIIDO D2 električni bicikl sa tri načina rada.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Koristimo priliku da predstavimo tri pametna uređaja po jako povoljnim cijenama. Riječ je o HUAWEI MediaPad M5 Lite 8-inch tabletu, Vernee V2 Pro pametnom...

Akcije

Unatoč svim geopolitičkim preprekama, Huawei ne odustaje i dalje izbacuje kvalitetne proizvode u raznim kategorijama, bilo to preko glavnog ili jednog od sporednih brendova....

Akcije

Dva vrlo popularna proizvoda koja su očarala krajnje korisnike ponovno su u centru događanja. Ovog puta radi se o interesantnom popustu kojeg online trgovina...

Akcije

Egonomski dizajnirana i jednostavna za rukovanje uz multi sport način rada Huawei Honor Band 5 (Global Version) narukvica neće vas ostaviti ravnodušnima. Sa ukupno...

Oglašavanje