Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Biznis

Huawei predstavio vlastitu kreditnu karticu

Sve više tech tvrtki ulazi u sektor bankarstva. Prošle godine smo pisali o Appleovom pothvatu kreiranja vlastite kreditne kartice, a sada Huawei ide njegovim stopama.

CEO Huaweija Richard Yu predstavio je Huawei karticu tijekom kineskog događaja predstavljanja P40 prekjučer. Nema još uvijek svih detalja, ali nova kartica tvrtke pozajmljuje puno najboljih karakteristika Apple kartice. Na primjer, kartica je fizička i virtualna. Štoviše, mobiteli tvrtke će pohraniti sve podatke u istu sigurnu datoteku koja upravlja mobilnim plaćanjem. UnionPay, najveća kineska organizacija za plaćanje karticama, podržava karticu i podržava NFC za dodir.

Pogodnosti za Huawei Card korisnike

Također se čini da Huawei želi pružiti potrošačima što više razloga za registraciju. Ne postoji godišnja naknada za prvu godinu i tvrtka će se odreći naknade za drugu godinu za one koji potroše određeni iznos putem Huawei Pay-a. Kartica također nudi pogodnosti za putovanje. Nakon što potroše određenu svotu novca, korisnici mogu dobiti lounge pristup na željezničkim stanicama i aerodromima. Huawei planira ponuditi promocije u aplikaciji, a ljudi koji plaćaju kupovinu pomoću Huawei Pay imat će mogućnost za povrat gotovine.

Yu nije spomenuo datum izlaska, pa će možda biti potrebno malo pričekati prije nego što bude dostupna.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Hi-tech

Xu Zhijun, rotacijski predsjedatelj tvrtke Huawei, najavio je prošlog tjedna da će ovaj kineski tehnološki div predstaviti svoje 6G mreže tijekom 2030. godine, a...

Hi-tech

5G tehnologija postaje dio osnovnih proizvodnih procesa u industriji

Biznis

Iz tvrtke Huawei su poručili da su razočarani ovim potezom i isključivanjem iz procesa uvođenja 5G.

Biznis

Centralni odbor vladajuće Komunističke stranke Kine, kojeg vodi njihov predsjednik Xi Jinping, održat će niz sastanaka od 26. do 29. listopada kako bi pregovarali...

Oglašavanje