Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Hubelino staze za pikule

Hubelino je proizvođač dječjih igračaka iz Njemačke. Sjedište tvrtke je u gradu Erkelenzu. Razlikuje se od drugih proizvođača igračaka jer se specijalizirao za proizvodnju kocki te raznih elemenata kojima se te kocke mogu povezati u jednu smislenu cjelinu. Proizvodi nekoliko različitih vrsta kocki, no najveći fokus ove tvrtke su staze za pikule.

Osnovna obilježja Hubelino kocki

Kada na kutiji pročitate podatak “Made ih Germany”, možete biti sigurni da kocke udovoljavaju najvišim standardima jer njemačka kvaliteta je oduvijek sinonim za kvalitetu. Kocke koje izlaze iz Hubelinove tvornice su potpuno organske jer su oslikane posebnom tehnologijom s jestivim bojama te su izrađene od najkvalitetnije ABS plastike. To je plastika koje ne ispušta nikakve štetne tvari niti nakon više godina korištenja. Te činjenice su iznimno važne budući da su kocke prvenstveno namijenjene djeci pa čak i ako, slučajno ili namjerno, završe u njihovim ustima, nema nikakve opasnosti po zdravlje.

Još jedno odlično obilježje ovih kocki je i provjerena kompatibilnost s Lego Duplo kockama. To znači da ćete Hubelinove kocke moći bez problema kombinirati s Lego Duplo kockama te slagati još zanimljivije konstrukcije. Ova kompatibilnost posebno dolazi do izražaja prilikom kupovine Hubelinovih staza za pikule te mogućnošću korištenja Lego Duplo kocki za osnovne elemente staza.

Staze za pikule

Staze za pikule su Hubelinovi najprodavaniji setovi kocki. Setovi sadrže sve potrebno da sami sagradite svoju stazu za pikule te se razlikuju po broju dijelova. Staza za pikule se u principu sastoji od kocki različitih oblika koje na razne načine možete povezati u jednu cjelinu te dobiti funkcionalnu stazu po kojoj će se kotrljati pikule. Sama izgradnja ovih staza zahtijeva puno razmišljanja i planiranja pa će u konačnici itekako utjecati na poticanje kreativnosti kod djece. Ono što ove staze za pikule čini odličnom igračkom je i činjenica da postoji više različitih načina slaganja staza. Poznata je činjenica da djeca brzo gube zanimanje za igračke jer im nakon nekog vremena one postanu dosadne. To s ovim stazama neće biti slučaj jer svaki put kad se djeca krenu s njima igrati, imaju mogućnost složiti stazu na drugačiji način te će im ove staze pružiti mnogo sati zabave.

Staze za pikule pogodne su za djecu svih generacija budući da se setovi razlikuju po broju dijelova. Oni jednostavniji setovi s manje dijelova omogućiti će čak i trogodišnjacima da izgrade svoju prvu stazu, dok će veći setovi predstavljati izazov za slaganje i desetogodišnjacima, a ponekad čak i njihovim roditeljima. U paketu se, osim svih potrebnih dijelova, dobivaju i uputstva za slaganje nekoliko različitih staza pa na taj način možete, korak po korak, sastaviti svoju prvu stazu. Isto tako, sva uputstva možete skinuti i sa Hubelinove internetske stranice, u slučaju da ih negdje izgubite. No, pravi užitak predstavljat će sastavljanje vlastitih staza. A još kada svemu tome dodate i Lego Duplo kocke te malo mašte, imate mogućnost stvaranja stvarno impresivnih konstrukcija.

Dostupni setovi

Kao što je ranije spomenuto, Hubelino nudi nekoliko različitih setova staza za pikule, kao i setove raznih dodataka. Setovi se razlikuju po broju dijelova od kojih se sastoje pa o tome ovisi i vrijeme koje će vam biti potrebno da biste sastavili cijelu stazu. Za one najmlađe, u ponudi je set od 85 dijelova. Ovaj set sadrži sve konstrukcijske dijelove za sastavljanje funkcionalne staze kao i neke dodatne dijelove s kojima će staza biti još atraktivnija. Naravno, u setu se dobiva i sedam pikula kako biste odmah mogli isprobati svoju stazu. Planirate li svom djetetu nabaviti stazu za pikule, a ne znate za koju se odlučiti, ovaj set od 85 dijelova bit će odličan izbor. Uz ovaj set, dijete će naučiti osnove sastavljanja staza, a u setu će dobiti sve potrebne dijelove da sastavi razne atraktivne staze. Naravno, kasnije se ovaj mini set može nadograditi s nekim novim setom te se mogu stvoriti i puno veće i atraktivnije staze.

Najveći Hubelinov set staza za pikule sadrži čak 200 dijelova. Sastavljanje staza uz ovaj set će i djeci i njihovim roditeljima predstavljati veliki izazov jer zbog velikog broja dijelova, moguće je sastaviti jako mnogo, potpuno različitih, staza. U setu se nalaze kocke za slaganje same konstrukcije staze, razne skretnice, tuneli te 4 pikule koje će se kotrljati niz stazu. Isto tako, u setu ćete dobiti i uputstva za sastavljanje nekoliko različitih staza, dok uz pomoć mašte možete stvoriti i još puno raznolikih staza. Upravo u tome leži i čar igranja s ovim setovima.

Kako bi osigurao još više zabave te brojne nove mogućnosti slaganja, Hubelino u ponudi ima i posebne pomoćne setove s raznim dodacima kojima možete upotpuniti svoje postojeće setove. Neki od dodatnih pomoćnih setova uključuju još više kocki za slaganje konstrukcije, još više skretnica te posebne unikatne dodatke, poput katapulta. Ako vam pikule koje ste dobili u kupljenom setu nisu dovoljne, možete kupiti i dodatni set koji sadrži 12 pikula različitih boja. Kombiniranjem osnovnih setova s dodatnim, pomoćnim setovima, osigurani su vam sati i sati zabave provedenih u slaganju.

Hubelino aplikacija

Hubelino je shvatio da je ponekad teško složiti stazu za pikule samo pomoću slika, odnosno knjižice sa uputstvima koja se dobiva u svakom setu. Zato su iskoristili mogućnosti moderne tehnologije te svojim kupcima dali na raspolaganje besplatnu aplikaciju koja će im pomoći pri slaganju staza za pikule. Aplikacija je dostupna za osobna računala s Windows operativnim sustavom te za mobilne uređaje bazirane na Androidu ili IOS-u.

Aplikacija nudi animirana objašnjenja, korak po korak, za slaganje nekoliko staza za pikule iz nekoliko različitih setova. Svaki model staza za pikule se u aplikaciji može rotirati, povećavati te okretati za 360° stupnjeva tako da ne biste trebali imati problema sa slaganjem. Osim pomoći pri slaganju, aplikacija vam nudi i mogućnost pregledavanja ostalih Hubelino proizvoda.

Tražite li igračku za svoje dijete koja neće nedugo nakon kupovine završiti u ormaru s ostalim igračkama, neki od dostupnih Hubelinovih setova sa stazama za pikule su odličan izbor. Osim same igre, djecu će potaknuti na kreativno razmišljanje, a isto tako ćete se i vi, kao roditelji, moći uključiti u slaganje te zajedno sa svojom djecom slagati prekrasne staze. Osmijeh na licu djeteta, nakon što samo, ili uz vašu pomoć, složi stazu te pusti pikule da se njome kotrljaju, bit će vam nagrada što ste mu poklonili upravo ovu igračku.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Imati igračke za seks već odavna nije neka novost ili nešto strano. Budući da se takvi intimni gadgeti nalaze u rijetkim specijaliziranim trgovinama, ostaje...