Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Igra Hyper Scape nam stiže 11. kolovoza

Hyper Scape je najavljen prvi put u srpnju, a od trenutka objave beta verzije, igra je postala prva na vrhu Twitch liste i to u samo 30 minuta.

Foto: Ubisoft

Nova igra nam stiže iz Ubisoft studija, a u pitanju je Hyper Scape. Igra bi trebala donijeti nešto svježe na battle royale scenu, a objava igre se očekuje 11. kolovoza.

Hyper Scape je trenutno u otvorenoj beta verziji na računalu, ali s obzirom da beta verzija traje samo nekoliko dana, bit će zatvorena prije nego što igra izađe.

Ubisoft je objavio da će 11. kolovoza njihov adut za battle royale scenu, Hyper Scape, izaći za PlayStation 4, Xbox One i PC. U objavi na Twitteru, tvrtka je izjavila da će predstaviti nova oružja, nove vremenski ograničene modove, battle pass i još puno toga, piše The Verge.

Hyper Scape je najavljen prvi put u srpnju, a od trenutka objave beta verzije, igra je postala prva na vrhu Twitch liste i to u samo 30 minuta. Trenutno je pak stanje bitno drugačije i lošije, no svi se nadaju boljem plasmanu kad igra službeno izađe.

Međutim, postavlja se pitanje je li Ubisoft možda zakasnio kad je battle royale scena u pitanju, jer u tom području trenutno vladaju Fortnite, Call of Duty: Warzone, PUBG i Apex Legends. Iako će igra Hyper Scape ponuditi nešto drugačije i futuristički u odnosu na druge igre, pitanje je hoće li se moći s njima ravnopravno natjecati.

Ubisoft je trenutno pod velikim nadzorom nakon široko rasprostranjenih optužbi za zlostavljanja i uznemiravanja u cijeloj tvrtki, što je rezultiralo odlaskom više rukovoditelja. Hyper Scape bi trebao baciti u sjenu sve te događaje i uzdignuti Ubisoft u novi svijet gaminga u kojem do sad nisu bili prisutni.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Na internetu se nedavno pojavio video koji prikazuje različite tipove vozila koja će se pojaviti u igrici Cyberpunk 2077. U videu su prikazani razni...

Gaming

Developeri često uz klasične igre kreiraju i neke šarmantne i pomalo čudne igre. U takve igre spada i igra u kojoj skupina mačaka koju...

Gaming

Blizzard je prvi put detaljno predstavio Shadowlands na BlizzConu 2019. godine.

Gaming

Igra bi trebala biti lansirana 18. kolovoza, a oni koji su je imali prilike testirati usporedili su je s meditacijom.