Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Igra Injustice: Gods Among Us besplatna za preuzimanje do 25. lipnja

Igra je dostupna za PC, PlayStation 4, Xbox One, ali ne i za PS3 i PS Vita.

Foto: Steam / NetherRealm Studios/ WB Games

Prošlih tjedana razni izdavači video igara nudili su besplatno svoje najveće naslove korisnicima. Posljednji u nizu su NetherRealm Studios i Warner Bros, s igrom Injustice: Gods Among Us.

Injustice: Gods Among Us je najnovija igra koja je ponuđena za besplatno preuzimanje igračima, a akcija traje do 25. lipnja. Ova borbena video igra omogućuje vam korištenje likova iz DC svemira, kao što su Batman, Spiderman i Wonder Woman. Ova igra objavljena je 2013. godine za prethodnu generaciju konzola, a Ultimate Edition se brzo probio na Sony PlayStation 4 konzoli te nekoliko godina kasnije postao dostupan i za Xbox One. Ako ste pak PC igrač, igru možete preuzeti na Steamu, piše Engadget.

Igra je dostupna za PlayStation 4, Xbox One, ali ne i za PS3 i PS Vita. Ako je želite preuzeti za Xbox One, morat ćete posjetiti staru trgovinu Xbox 360, koja će vam osigurati vašu kopiju igre.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Znate li tko je odigrao ključnu ulogu u osmišljavanju prve PlayStation konzole, koji je PlayStation najprodavanija igraća konzola svih vremena, a koji je model...

Igre i gaming

Developeri često uz klasične igre kreiraju i neke šarmantne i pomalo čudne igre. U takve igre spada i igra u kojoj skupina mačaka koju...

Igre i gaming

Originalna igra izašla je još 2010. godine, tako da prva stvar koju ćete primijetiti je vizualna nadogradnja koja koristi moderan hardver.

Tech

Toplina je smrtni neprijatelj vašeg računala.