Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Igra Injustice: Gods Among Us besplatna za preuzimanje do 25. lipnja

Igra je dostupna za PC, PlayStation 4, Xbox One, ali ne i za PS3 i PS Vita.

Foto: Steam / NetherRealm Studios/ WB Games

Prošlih tjedana razni izdavači video igara nudili su besplatno svoje najveće naslove korisnicima. Posljednji u nizu su NetherRealm Studios i Warner Bros, s igrom Injustice: Gods Among Us.

Injustice: Gods Among Us je najnovija igra koja je ponuđena za besplatno preuzimanje igračima, a akcija traje do 25. lipnja. Ova borbena video igra omogućuje vam korištenje likova iz DC svemira, kao što su Batman, Spiderman i Wonder Woman. Ova igra objavljena je 2013. godine za prethodnu generaciju konzola, a Ultimate Edition se brzo probio na Sony PlayStation 4 konzoli te nekoliko godina kasnije postao dostupan i za Xbox One. Ako ste pak PC igrač, igru možete preuzeti na Steamu, piše Engadget.

Igra je dostupna za PlayStation 4, Xbox One, ali ne i za PS3 i PS Vita. Ako je želite preuzeti za Xbox One, morat ćete posjetiti staru trgovinu Xbox 360, koja će vam osigurati vašu kopiju igre.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Developeri često uz klasične igre kreiraju i neke šarmantne i pomalo čudne igre. U takve igre spada i igra u kojoj skupina mačaka koju...

Gaming

Originalna igra izašla je još 2010. godine, tako da prva stvar koju ćete primijetiti je vizualna nadogradnja koja koristi moderan hardver.

Tips & Tricks

Toplina je smrtni neprijatelj vašeg računala.

Web & IT

Ono što odlikuje novu trgovinu je drastično već brzina u odnosu na postojeću trgovinu.