Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Igra The Medium za Xbox odgođena za siječanj 2021. godine

Novi datum lansiranja trebao bi biti 28. siječanj 2021. godine.

Foto: Bloober Team

The Medium, sljedeća horor igra Bloober Teama, odgađa se za siječanj sljedeće godine. Studio je planirao izdati verziju za Xbox Series X i Xbox Series S ekskluzivno 10. prosinca. Ako ste pratili razvoj igre Cyberpunk 2077, sigurno znate da je to dan kad CD Project Red planira objaviti svoj najnoviji RPG – pod uvjetom da i oni ponovno ne odgode igru, piše Engadget.

Bloober Team nije spomenuo Cyberpunk 2077 po imenu, ali čini se očitim da je najnoviji projekt njihovih poljskih kolega bio na prvom mjestu kad su odlučili odgoditi izdavanje svoje nove igre.

“Ovo nije bio lak izbor, ali donijet je u skladu s COVID-19 situacijom u Poljskoj, kao i trenutnim rasporedom izdavanja drugih igara na tržištu”, izjavili su iz studija. Kao novi datum lansiranja navodi se 28. siječanj 2021. godine.

Bloober Team nije prva tvrtka koja se odlučila pomaknuti datum izlaska svoje najnovije igre kako bi izbjegla Cyberpunk 2077. U listopadu je Rockfish Games odgodio Everscape 2 upravo iz tog razloga.

“Svjesni smo da će obožavatelji Everscape 2 biti nesretni zbog ove odluke, ali nadmetanje s vjerojatno najiščekivanijom igrom u povijesti jednostavno nije dobra ideja”, izjavili su tad iz Rockfish Games studija.

Xbox Series X i S, obje Microsoftove konzole sljedeće generacije, imaju izuzetno moćan hardware, ali trenutno im manjka dobrih ekskluzivnih igara. Iako The Medium nije od najvišeg značaja za Microsoft, ipak predstavlja rijetku igru koju se ekskluzivno može igrati samo na ovim konzolama.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Piranha Games studio je planirao objaviti proširenje za MechWarrior 5: Mercenaries zajedno sa Steam i GOG verzijama igre 10. prosinca. Međutim, ipak će ih...

Hi-tech

Synth-pop umjetnica i članica Cyberpunk 2077 ekipe Grimes udružila se sa startup tvrtkom Endel kako bi napravili AI dizajnirani zvuk koji će vam pomoći...

Gaming

Službeno predstavljanje igre Cyberpunk 2077 odgođeno je za još tri tjedna, pa će se igra umjesto 19. studenog pojaviti tek 10. prosinca. Do sad...

Gaming

Na internetu se nedavno pojavio video koji prikazuje različite tipove vozila koja će se pojaviti u igrici Cyberpunk 2077. U videu su prikazani razni...