Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Igračke na libido.hr savršen su izbor za one koji znaju što žele

Imati igračke za seks već odavna nije neka novost ili nešto strano. Budući da se takvi intimni gadgeti nalaze u rijetkim specijaliziranim trgovinama, ostaje online kupovina kao najjednostavniji način nabave ljubavnih dodataka za intimne trenutke. Svejedno kako želite unaprijediti seksualni život – samostalno, u paru ili nekoj trećoj kombinaciji – na raspolaganju vam je trgovina libido.hr, koja je jedan od najvećih domaćih shopova. Najpouzdaniji je svakako.

Igračke koje ćete ondje naći zadovoljit će svaku potrebu, bilo da ste poklonik klasičnih gadgeta, ili vam je na pameti nešto malo više kinky. U ponudi imaju i moderne gadgete, koje možete kontrolirati putem aplikacije na svom pametnom telefonu. Kao što je rečeno, izbor je jako velik, zbog čega su proizvodi podijeljeni u kategorije. Logičan i lako pregledan raspored sadrži vibratore, analne stimulatore, igračke za muškarce, igračke za parove, seks lutke i druge zanimljive sitnice. Posebno mjesto imaju seksi rublje kao neizostavan začin svakom odnosu, a ako već niste, razmislite o lubrikantima. Oni daju fantastične rezultate i riješit će vas muke u najnapetijim situacijama. Sve to, dakako, uz poneku bondage igricu za razbijanje monotonije.

Elsa Jean Tasty

Opisivati što sve libido.hr ima u asortimanu teže je nego se ispetljati iz Fetish Web-a. Zato ćemo se pozabaviti samo jednom igračkom: masturbatorom koji ima odljev vagine poznate porno-dive Else Jean. Ako ste poklonik njenih pustolovina, evo prilike da u njima uživate iz prve ruke! Ovaj Elsa Jean masturbator kao stvoren je za intenzivan užitak, koji postiže zbog posebno dizajnirane, stimulativne komore ispunjene nježnim naborima, kuglicama i piramidalnim suženjima. A to je tek ulaz u igračku! Slijede komore sa spiralnim teksturama za stimulaciju vrha penisa, a na kraju vas čekaju redovi kuglica, koje se postepeno smanjuju.

Iako sve nabrojano zvuči jako primamljivo, Elsa Jean igračka nudi još: intenzitet podražaja možete u potpunosti prilagoditi svojim željama i potrebama. Ovime je olakšano postizanje zadovoljstva kroz diktiranje pritiska i tempa, što cijeli doživljaj čini izvanredno realističnim.

Ono što će vas svakako zanimati je održavanje, koje je vrlo jednostavno, što vrijedi baš za svaku igračku koju možete nabaviti na libido.hr. Nakon korištenja dovoljno je izvaditi umetak iz kućišta i isprati ga pod mlazom obične vode. Naravno, tu je još nekoliko savjeta kako takve igračke održavati u top stanju, zbog čega će potrajati godinama.

Koliko je dostava diskretna?

Prilikom kupnje ovakvih igračaka i gadgeta, mora se voditi računa i o dostavi. Baš zato posebno ističemo kako je kupnja na libido.hr potpuno diskretna, u pakiranju bez ikakvih oznaka i uz cjelovitu zaštitu podataka. Isto tako, dostava je besplatna ukoliko naručite u vrijednosti većoj od 300 kn. Posebna pogodnost se odnosi na plaćanje, koje može biti u ratama. Ovo će dobro doći prilikom kupnje više artikala, ili kod investicije u nešto skuplju igračku. U izlogu ima vrlo pristupačnih gadgeta, ali i onih za izbirljiviju klijentelu koja zna što želi. Cijena takvih, zahtjevnijih seks igračaka ponekad nije mala, ali se zauzvrat dobije prvoklasno zadovoljstvo.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Biste li i vi pristali na seks s robotom?

Tech

Seks roboti koji mogu “disati” pomoću robotske prsne šupljine bi se uskoro mogli pojaviti na tržištu. Cloud Climax, britanski agent za AI-AITech, kaže da...

Tech

Speed dating s robotima je, dakako, japanski izum

Promo i akcije

Hubelino je proizvođač dječjih igračaka iz Njemačke. Sjedište tvrtke je u gradu Erkelenzu. Razlikuje se od drugih proizvođača igračaka jer se specijalizirao za proizvodnju...