Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Igrom “za odrasle” protiv koronavirusa: Veliki izbor djevojaka “pravi društvo” igračima u “karanteni”

Proizvođač video igara Kagami Works odlučio je podijeliti Kinezima 90.000 besplatnih primjeraka igrice za odrasle pod nazivom Mirror, s ciljem da zadrže ljude u kućama i da tako utječu na sprječavanje širenja zaraze.

Sve što građani trebaju učiniti kako bi došli do ove igre je okrenuti broj telefona, koji je istaknut u okviru promocije ove tvrtke pod nazivom “Wuhan, uz tebe smo!”.

Igra nudi veliki izbor djevojaka koje će “praviti društvo” igračima dok se u kući skrivaju od virusa. Promocija ove tvrtke pokazala se kao dobar poslovni potez, o čemu svjedoči činjenica da je Kagami, poslije samo jednog dana distribucije igre, morao omogućiti dodatnih 20.000 besplatnih preuzimanja.

Mirror stavlja naglasak na oskudno odjevene djevojke koje igrač treba poraziti u raznim slagalicama kako bi se one skinule. Igra se distribuira po cijeni od 0,79 dolara, pa Kagami ne gubi puno novaca poklanjajući ga, a besplatan publicitet im se višestruko vraća, piše RT.

Iako su neki osudili tvrtku zbog toga što za promociju koristi virus koji je zarazio 17.200 ljudi i usmrtio 361 osobu u Kini, mnogi se slažu da ovaj potez bar potiče sigurno ponašanje. Igra navodi igrače da ostanu sigurni u svojim kućama, a osim toga naglašava i važnost što češćeg pranja ruku, što je svakako dobar savjet – bilo da je epidemija u toku ili ne.

Tvrtka se nada da će ova akcija pomoći igračima skrenuti misli s otkazanih turnira popularnih igara Overwatch i League of Legends, kao i s također otkazane gaming konferencije Taipei Game Show.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Prema Bloombergovim izvorima, God of War: Ragnarok bi ipak mogao biti lansiran u 2022. godini. Naime, prema najnovijim informacijama, PS4 i PS5 igra izaći...

Igre i gaming

Epic Games Store je popularnu BioShock: The Collection trilogiju nedavno ponudio besplatno, a zainteresirani igre mogu preuzeti besplatno sve do 2. lipnja, kada nas...

Igre i gaming

Dobra vijest za obožavatelje Call of Duty franšize! Novi nastavak, Modern Warfare II, svoju objavu će dočekati 28. listopada ove godine. Riječ je o...

Igre i gaming

Nakon molbe ukrajinskog potpredsjednika vlade Mihaila Fedorova da gaming tvrtke prestanu s radom u Rusiji i Bjelorusiji, Niantic je najavio da će ukinuti podršku...