Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Igrom “za odrasle” protiv koronavirusa: Veliki izbor djevojaka “pravi društvo” igračima u “karanteni”

Proizvođač video igara Kagami Works odlučio je podijeliti Kinezima 90.000 besplatnih primjeraka igrice za odrasle pod nazivom Mirror, s ciljem da zadrže ljude u kućama i da tako utječu na sprječavanje širenja zaraze.

Sve što građani trebaju učiniti kako bi došli do ove igre je okrenuti broj telefona, koji je istaknut u okviru promocije ove tvrtke pod nazivom “Wuhan, uz tebe smo!”.

Igra nudi veliki izbor djevojaka koje će “praviti društvo” igračima dok se u kući skrivaju od virusa. Promocija ove tvrtke pokazala se kao dobar poslovni potez, o čemu svjedoči činjenica da je Kagami, poslije samo jednog dana distribucije igre, morao omogućiti dodatnih 20.000 besplatnih preuzimanja.

Mirror stavlja naglasak na oskudno odjevene djevojke koje igrač treba poraziti u raznim slagalicama kako bi se one skinule. Igra se distribuira po cijeni od 0,79 dolara, pa Kagami ne gubi puno novaca poklanjajući ga, a besplatan publicitet im se višestruko vraća, piše RT.

Iako su neki osudili tvrtku zbog toga što za promociju koristi virus koji je zarazio 17.200 ljudi i usmrtio 361 osobu u Kini, mnogi se slažu da ovaj potez bar potiče sigurno ponašanje. Igra navodi igrače da ostanu sigurni u svojim kućama, a osim toga naglašava i važnost što češćeg pranja ruku, što je svakako dobar savjet – bilo da je epidemija u toku ili ne.

Tvrtka se nada da će ova akcija pomoći igračima skrenuti misli s otkazanih turnira popularnih igara Overwatch i League of Legends, kao i s također otkazane gaming konferencije Taipei Game Show.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Gacha je japanski izraz koji označava aparate s igračkama koji funkcioniraju na način da u njih ubacite novac, a iz aparata dobijete nasumično odabranu...

Gaming

Kineske gaming platforme kao što su Tencent i NetEast moraju ograničiti maloljetnim korisnicima upotrebu platforme na samo tri sata tjedno. Ograničenje dolazi kao dio...

Fun & Lifestyle

Na početku tisućljeća zajedno s Magic the Gathering, Pokemon karte su bile iznimno popularne. Iako nikad nisu ni prestale privlačiti korisnike, prošla je godina...

Biznis

Zaposlenici Facebooka radit će od kuće barem do kraja ove godine. Tvrtka je odgodila svoje planove o vraćanju američkih radnika u urede zbog porasta...

Oglašavanje