Geekmaxi
Gadgeti

Imamo kupon: odlične bežične slušalice za samo €4,99!

Na trgovini Cafago malo-malo iskrsne kupon za neki dobar proizvod, pa često odem ondje, u potrazi za novim gadgetima. Evo danas im je na kuponskom popustu vrlo zanimljiva sitnica: bežične slušalice.

i7 Plus, kako im je ime, bežične su slušalice povezive putem Bluetooth tehnologije. Namijenjene su kako slušanju glazbe, tako i razgovorima bez potrebe za posezanjem za telefonom. i7 Plus imaju, naime, ugrađen kvalitetan mikrofon, pa su kao stvorene za hands-free. Koštaju samo 4,99 eura uz kupon L5040V, što je fantastično niska cijena.

Svaka slušalica ima ugrađenu bateriju kapaciteta 45 mAh, što osigurava do 4 sata neprekidne reprodukcije glazbe. Autonomija se može dodatno povećati zahvaljujući kutiji u kojima slušalice dolaze, jer se u njoj ujedno nalazi ugrađena baterija od 450 mAh. Kao takva, osigurat će do četiri punjenja slušalicama dok ste izvan kuće.

>> Pogledaj ponudu za slušalice i ne zaboravi kupon (L5040V)

Sa slušalicama ćete u paketu dobiti još upute i USB kabel, dok same slušalice dolaze u spomenutoj kutiji, koja je ujedno i postolje za punjenje. Možete ih birati u bijeloj i crnoj varijanti, a zbog niske cijene nećete plaćati nikakvih dodatnih troškova kao što je carina ili PDV.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh