Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Imate novo računalo s Windowsima? Ovo je deset aplikacija koje morate instalirati

Foto: Microsoft

Iskoristite sve prednosti svog novog računala sa sustavom Windows uz ovih 10 najboljih programa koje vas preporučamo za instaliranje. Također postoji mogućnost da ste upravo kupili obnovljeno ili rabljeno Windows računalo i želite instalirati sve vrste korisnih aplikacija. Donosimo popis onih koje ćete trebati!

1. WinRar

Još uvijek živ i aktivan danas, Winrar korisnicima nastavlja nuditi beskonačno probno razdoblje kao i uvijek. Koristio se za sažimanje, zaštitu, šifriranje i arhiviranje datoteka, WinRar bi bio jedini dobar izbor softvera za sažimanje da nije bilo 7zipa. Jedino upozorenje ovdje je da ćete morati zatvoriti skočni prozor zahtjeva za kupnju nakon što probno razdoblje istekne (svaki put kada ponovno otvorite aplikaciju) ili kupiti punu verziju.

2. Google Chrome

Najpopularniji web-preglednik na svijetu, Google Chrome pun je značajki, pogodnosti kompatibilnosti i prilagodbe. Sadrži web trgovinu, Chrome sam radi kao minijaturni operativni sustav. Sadrži razne aplikacije koje se mogu instalirati unutar preglednika za produktivnost, zabavu, sigurnost, personalizaciju i teme i još mnogo toga.

3. Steam

Vrhunska sveobuhvatna trgovina za PC igranje, Steam platforma bogata je besplatnim igrama i igrama koje se plaćaju! S raznolikom bibliotekom indie i mainstream igara, alata, DLC-ova, modova i više, sigurno ćete pronaći nešto što odgovara vašem žanru.

4. VLC Media Player

Klasik otvorenog izvornog koda, VLC Media Player odlična je medijska aplikacija za vaše novo Windows računalo koja je male veličine, brza i bogata značajkama. S nizom opcija reprodukcije, konfiguracije zaslona i pomoći za kompatibilnost, VLC ima više alata nego što će vam ikada trebati.

5. 7Zip

Sjajna open-source alternativa WinRaru, 7Zip, ima minimalističnije korisničko sučelje i obavlja funkcije kompresije, arhiviranja i enkripcije baš kao i prethodni.

6. Adobe PDF

Najpopularniji izbor softvera za čitanje PDF-a, Adobe PDF postoji već duže vrijeme i jedna je od prvih stvari koje svatko instalira na svoje novo računalo sa sustavom Windows. Iako postoje druge alternative, Adobe PDF ima jednostavno korisničko sučelje, minimalnu veličinu za instalaciju i mogućnosti označavanja PDF-a, tako da je obično prvi izbor.

7. Wondershare Filmora

Softver međunarodne kvalitete za uređivanje videa, Filmora je podjednako poznat među kreatorima sadržaja i video producentima. Dodajte chromakey, filtere, efekte, prijelaze, elemente, glazbu, slojeve i još mnogo toga!

8. Surfshark VPN & Antivirus

VPN usluga i antivirus u jednom! Računalna verzija Surfsharka jedina je stvar koja vam je potrebna za očuvanje vaše privatnosti, deblokiranje stranica koje blokira ISP, onemogućavanje programa za praćenje i zaštitu vaših datoteka!

9. Webroot Secure Anywhere

Brz, lagan Windows antivirusni softver bogat značajkama, Webroot Secure Anywhere jedan je od najbolje ocijenjenih besplatnih antivirusnih softvera od 2021.

10. WhatsApp PC

Super-popularna internetska aplikacija za slanje poruka dostupna je i na Windowsima! Iako je dostupan putem bilo kojeg preglednika, Whatsapp Web najbolje radi sa svim funkcijama putem aplikacije WhatsApp PC!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...