Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Internxt Drive idealan je alat za pohranu, sinkronizaciju i kopiranje

Internext Drive alat

Usluge pohrane u oblaku danas su postale bitan alat za pojedince i tvrtke, nudeći pogodnost daljinskog pristupa podacima i sigurnu pohranu datoteka. Jedna takva usluga koja se ističe je Internxt Drive. S jakim fokusom na privatnost i sigurnost, Internxt Drive korisnicima pruža pouzdano i isplativo rješenje za njihove potrebe za pohranom u oblaku.

Internxt Drive nudi niz značajki koje ga čine konkurentnim na tržištu. Njegovo intuitivno segmentiranje usluga i jednostavan postupak prijave postavljaju temelje za odlično korisničko iskustvo. Usluga se može pohvaliti i pristupačnim doživotnim planovima koji imaju sjajnu vrijednost, što je čini privlačnom opcijom za one koji traže dugoročna rješenja za pohranu.

Kada je u pitanju izvedba, Internxt Drive pruža solidnu funkcionalnost, omogućujući korisnicima sinkronizaciju i sigurno kopiranje datoteka bez napora. Korisničko sučelje je jednostavno dostupno na različitim platformama, osiguravajući besprijekorno iskustvo na svim uređajima. U nastavku ćemo stoga reći nešto više o ovom alatu kako bismo vam ga pobliže predstavili.

Postavljanje i korištenje

Internxt Drive

Postavljanje i korištenje Internxt Drivea je jednostavno, zahvaljujući prigodnom korisničkom sučelju i jednostavnim procesima. Bilo da mu pristupate putem web-preglednika ili desktop aplikacije, Internxt Drive nudi besprijekorno iskustvo na raznim platformama.

Postupak prijave također je iznimno jednostavan. Sa svojom e-mail adresom i odabranom lozinkom možete kreirati račun i dobiti trenutni pristup web sučelju. Nakon prijave, dočekat će vas dvije unaprijed konfigurirane mape za sinkronizaciju: Obitelj (Family) i Osobno (Personal).

Internxt Drive nudi različite planove pohrane koji odgovaraju vašim potrebama. Počevši od besplatnog plana, koji počinje s 10 GB (može ponuditi dodatnu pohranu putem određenih radnji kao što je pozivanje prijatelja), korisnici imaju opciju nadogradnje na plaćene planove za veći kapacitet pohrane.

Navigacija Internxt Drive sučeljem je laka, s vizualno privlačnim izgledom. Prijenos datoteka na oblak jednostavan je jer ga je moguće obaviti običnim povlačenjem i ispuštanjem datoteka, a usluga nudi praktičnu funkciju pretraživanja za brzo lociranje. Prilagođavanje mapa bojama i ikonama dodatno poboljšava organizaciju za one koji vole da je sve pedantno.

Za poboljšanu pristupačnost, Internxt Drive podržava desktop, mobilne i tablet uređaje. Osigurava da se vaše datoteke automatski sinkroniziraju na svim uređajima, što vam omogućuje nesmetan pristup i ažuriranje informacija bez obzira na uređaj koji koristite. Uz to, selektivni izvanmrežni pristup omogućuje pregled datoteka i rad s njima čak i bez internetske veze.

Izvedba i korisničko iskustvo

Internxt Drive pruža pouzdane performanse, što ga čini dobrim izborom za potrebe pohrane u oblaku. Sa svojom funkcijom sinkronizacije i korisničkim sučeljem, Internxt Drive osigurava besprijekorno i učinkovito korisničko iskustvo.

Sinkronizacija datoteka s Internxt Driveom jednostavan je postupak. Korisnici mogu jednostavno povući i ispustiti datoteke u određenu mapu za sinkronizaciju, a servis se brine za njihovu sinkronizaciju na uređajima na kojima je instaliran Internxt. Bez obzira pristupate li datotekama na računalu ili putem iOS ili Android aplikacija, funkcija sinkronizacije radi besprijekorno, održavajući vaše podatke aktualnima.

Kada je riječ o performansama tijekom procesa sigurnosnog kopiranja, Internxt Drive općenito ima dobre rezultate. Neki su korisnici iskusili povremene pogreške povezivanja koje su privremeno zaustavile sigurnosno kopiranje, ali to zaista ne predstavlja velik problem jer se kopiranje automatski nastavlja čim se veza ponovno uspostavi.

Sigurnost i privatnost

Internxt Drive stavlja snažan naglasak na sigurnost i privatnost, što ga čini odličnim izborom za one koji su zabrinuti za sigurnost svojih podataka. Sa svojim opširnim protokolima šifriranja i enkripcijom na strani klijenta, Internxt Drive osigurava da su vaše datoteke maksimalno zaštićene.

Točnije, Internxt Drive koristi enkripciju vojne razine za zaštitu vaših podataka. Kada prenesete datoteku na Internxt Drive, ona se trenutno šifrira na vašem uređaju pomoću AES-256 CTR enkripcije. Za razliku od nekih drugih servisa za pohranu u oblaku koji šifriraju podatke u prijenosu ili mirovanju, Internxt Drive šifrira sve vaše podatke prije nego napuste vaš uređaj. To znači da samo vi imate ključ za šifriranje, čime se osigurava da nitko neovlašten ne može pristupiti vašim datotekama.

Kako bi dodatno poboljšao sigurnost, Internxt Drive slijedi politiku privatnosti bez znanja. To znači da usluga ne pohranjuje korisničke podatke ni na jednom središnjem mjestu i nema saznanja o sadržaju pohranjenom u vašim datotekama. Vaši su podaci fragmentirani i šifrirani prije nego što se učitaju na poslužitelje koji se nalaze u različitim dijelovima svijeta. Ovaj distribuirani sustav pohrane osigurava da niti jedan poslužitelj ne drži kompletnu datoteku, što ga čini izuzetno sigurnim i otpornim na neovlašteni pristup.

Internxt Drive također nudi enkripciju na strani klijenta, što znači da se vaše datoteke dekriptiraju samo na vašem uređaju kada se preuzmu. Ovo dodaje dodatni sloj zaštite osiguravajući da čak i ako su poslužitelji ugroženi, vaše datoteke ostaju šifrirane i nedostupne svima bez ključa za šifriranje.

Uz sve to, Internxt Drive podržava dvofaktorsku autentifikaciju (2FA) za dodatnu sigurnost. Ova značajka pruža sloj zaštite koji zahtijeva drugi oblik provjere autentičnosti, kao što je kontrolni kod, uz vašu lozinku. To smanjuje rizik od neovlaštenog pristupa vašem računu.

Korisnička podrška i pomoć

Internxt Drive daje naglasak korisničkoj podršci, osiguravajući da korisnici imaju pozitivno iskustvo i lako dostupnu pomoć kada je potrebna. Usluga nudi više načina za podršku, uključujući live chat, opsežan centar za pomoć i podršku putem e-maila.

Chat uživo je odlična solucija jer će odgovor na svaki upitdoći vrlo brzo. Prilikom posjeta web mjestu odmah se pojavljuje skočni okvir za chat uživo, omogućujući korisnicima da se povežu s predstavnikom podrške u stvarnom vremenu. Ova brza pomoć osigurava brzo i učinkovito rješavanje pitanja ili problema korisnika.

Za one koji više vole sami pronaći odgovore na svoje upite, centar za pomoć Internxt Drivea odlično je rješenje. Dostupan putem istog skočnog okvira kao i funkcija chata, centar za pomoć nudi širok raspon korisnih članaka i vodiča. Korisnici mogu pretraživati ​​određene teme ili pregledavati članke kako bi pronašli rješenja za uobičajene upite. Centar za pomoć nudi sveobuhvatne informacije o različitim aspektima Internxt Drivea, osiguravajući da korisnici imaju potrebne resurse za rješavanje problema ili učenje o usluzi.

Ako korisnici ne mogu pronaći odgovore putem centra za pomoć ili chata, Internxt Drive nudi podršku putem e-maila koja je dostupna 24/7. Korisnici se mogu obratiti timu za podršku putem e-pošte i očekivati ​​pravovremeni odgovor na svoje upite. Dostupnost 24-satne podrške putem e-maila osigurava da korisnici mogu dobiti pomoć kad god im je potrebna, bez obzira na vremensku zonu ili lokaciju.

Korisnička podrška Internxt Drivea dostupna je na više jezika, uključujući engleski, španjolski i ruski, opskrbljujući raznoliku bazu korisnika. Ova jezična podrška dodatno poboljšava pristupačnost i osigurava da korisnici mogu učinkovito komunicirati s timom za podršku.

Cijena

Internxt Drive cijene

Internxt Drive nudi konkurentne cijene i izvrsnu vrijednost za značajke i sigurnost koju pruža. Usluga ima različite opcije cijena koje odgovaraju različitim potrebama i proračunima.

Planovi cijena Internxt Drivea uključuju besplatne i plaćene opcije. Besplatni plan pruža 10 GB prostora za pohranu, što je velikodušna ponuda u usporedbi s mnogim drugim pružateljima usluga pohrane u oblaku. Korisnici također mogu zaraditi dodatni prostor za pohranu ispunjavanjem određenih zadataka, kao što je instaliranje mobilne ili desktop aplikacije, dijeljenje datoteka ili pozivanje prijatelja.

Za one kojima je potrebno više prostora za pohranu, Internxt Drive nudi plaćene planove s različitim kapacitetima pohrane. Cijene počinju od 0,89 USD mjesečno za plan od 20 GB, 3,49 USD mjesečno za plan od 200 GB i 8,99 USD mjesečno za plan od 2 TB. Ovi planovi nude konkurentne cijene u usporedbi s drugim pružateljima usluga pohrane u oblaku na tržištu, a trenutno postoji i dodatni popust kojeg možete iskoristiti na ovom linku.

Jedan istaknuti aspekt Internxt Drivea su njegovi doživotni planovi, koji pružaju iznimnu vrijednost. Korisnici imaju opciju kupnje doživotnih licenci, što im omogućuje pristup usluzi na neodređeno vrijeme bez ponavljajućih mjesečnih ili godišnjih naknada. Ovi doživotni planovi pristupačne su cijene i mogu korisnicima dugoročno uštedjeti značajnu količinu novca.

Zaključak

Internxt Drive je sjajno rješenje za pohranu u oblaku, koje nudi besprijekorno korisničko iskustvo, snažne sigurnosne mjere i pouzdanu korisničku podršku. Uz korisničko sučelje i jednostavan proces postavljanja, korisnici mogu brzo započeti i lako se koristiti uslugom.

Naglasak usluge na sigurnosti i privatnosti je jako velik. Enkripcija vojne razine Internxt Drivea, politika privatnosti bez znanja i šifriranje na strani klijenta osiguravaju da korisnički podaci ostanu zaštićeni i povjerljivi. Distribuirani sustav pohrane dodaje dodatni sloj sigurnosti, čineći ga vrlo otpornim na neovlašteni pristup.

Cjenik Internxt Drivea pruža veliku vrijednost, s pristupačnim mjesečnim planovima i primamljivom opcijom doživotnih licenci. Konkurentne cijene, zajedno sa sveobuhvatnim skupom značajki, čine ga privlačnim izborom za pojedince i tvrtke koje traže rješenja za dugoročnu pohranu.

Korisnička podrška je također na visokoj razini, a nudi sve opcije koje bi korisnicima mogle biti bitne. One uključuju chat na stranici, podršku putem e-maila i centar za pomoć kroz koji sami korisnici mogu pronaći odgovore na svoja pitanja.

Sve spomenute značajke i više su nego dobar razlog da istražite Internxt Drive ako tražite dobru soluciju za pohranu, sinkronizaciju i sigurnosno kopiranje.

Iskoristi 75% popusta na Internxt Drive odmah!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...