Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Izumljeno donje rublje koje neutralizira smrad prdaca

rublje2

Britanacu Paulu O'Learyju možete zahvaliti što u budućnosti nećete morati prebacivati krivnju na punicu kad pustite „Tihomira“. Naime njegova tvrtka Shreddie razvila je tehnologiju koja omogućava slobodno pražnjenje crijeva u većem društvu. Shreddie gaće imaju mogućnost neutraliziranja smrada čak 200 puta jačeg od smrada prosječnog prdca. Tako da čak i ako imate izrazitih crijevnih problema uz pomoć Shreddies gaća možete prditi gdje želite.

Ovo je linija donjeg rublja s posebnim karbonskim vlaknima na stražnjem dijelu, a slična se tehnologija (Zorflex) koristi za zaštitu od kemijskog naoružanja. Zahvaljujući  izrazito poroznoj prirodi ovih vlakana, smrad je zarobljen i neutraliziran, a ponovnim pranjem rublja njegova magična sposobnost se reaktivira. Rublje dolazi u nekoliko varijanti, a cijenu mu je za muškarce 40$, a za žene 30$. Otkada se prije par dana proširila vijest o revolucionranom donjem rublju, broj narudžbi je porastao za 400 posto.

Za kraj je važno napomenuti da rublje ne prikriva izdajnički zvuk prdca pa se ipak nemojte previše opustiti dok ga nosite.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati