Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Izvrsna ponuda: 3D Printer LONGER LK5 PRO i laserska graverka LONGER RAY 5

Koristimo priliku da predstavimo dva noviteta na tržištu 3D Printer LONGER LK5 PRO i laserska graverka LONGER RAY 5. Ovo je posebna akcija, povodom predstavljanja spomenutih modela, koju možete iskoristiti ako nastavite čitati. U nastavku ćemo predstaviti LONGER LK5 PRO i LONGER RAY 5, koje možete kupiti po još povoljnijoj cijeni, korištenjem promotivnih kodova.

Ponuda je ograničena, i odlična za sve koji su u potrazi za 3D printer uređajem ili kompaktnom mašinom za lasersko graviranje. Iskoristite svoje znanje i vještine modeliranja, kupite sebi 3D printer uređaj, uz pomoć kojeg ćete sve modele pretvoriti u stvarne i opipljive predmete koji vam trebaju. Isto vrijedi i za one koji se bave laserskim graviranjem, pročitajte što nudi LONGER RAY 5 mašina za lasersko graviranje.

Oba uređaja možemo opisati kao cost-effective, što znači da ćete za malo ulaganja dobiti uređaj koji zadovoljava u svakom pogledu. 3D modeliranje i izrada predmeta doživjela je veliki zamah posljednjih 5 i više godina. Veliki broj korisnika najbolji je pokazatelj iskoristivosti jednog ovakvog uređaja. Sami sebi možete izraditi dio koji treba zamijeniti, ili pak možete dizajnirati dijelove i sklopiti sebi cjelovit uređaj.

Uz pomoć softverskih alata s lakoćom možete dimenzionirati predmete, detaljno ih modelirati i na kraju uz pomoć 3D printera ispisati ih. To znači da, uz pomoć 3D printera možete digitalni model prebaciti u stvarni fizički opipljivi predmet. Ukoliko se bavite graviranjem, imate svoje radove i želite ih prenijeti na neku površinu, pročitajte u nastavku što sve možete gravirati uz pomoć lasera na LONGER RAY 5 uređaju.

Da ne dužimo dalje, u nastavku ćemo predstaviti 2 modela, koji se trenutno prodaju po jako niskim cijenama, a ukoliko iskoristite naš promotivni kod, cijene možete dodatno sniziti. Kupovinom 3D printera, ili laserske graverke,  uz korištenje naših promo kodova, dodatno ćete uštedjeti. Da vidimo što nam nudi 3D printer LONGER LK5 PRO, odnosno LONGER RAY 5 laserska graverka.

LONGER LK5 PRO

3D Printer LONGER LK5 PRO je najpovoljniji i ujedno najveći FDM 3D printer koji možete pronaći na tržištu. S tim na umu, ova promotivna ponuda dobiva više na značenju, samim time i nama je drago ako pomognemo nekome od vas da se odluči kupiti odličan 3D printer za male novce.

LK5 PRO 3d printer
3D Printer LONGER LK5 PRO

Ako želite kupiti 3D printer sa skladišta u EU slijedite ovaj link, i ne zaboravite iskoristiti promotivni KOD: LK5PRO$30 da ostvarite dodatnih $30 popusta.

Za sve koji nas čitaju u SAD-u, donosimo sljedeći link, naravno sa popustom uz korištenje promotivnog koda koji smo već spomenuli.

Ako iskoristite ovu akciju, i promotivni KOD, možete sebi kupiti odličan 3D Printer LONGER LK5 PRO za samo $299.

Što nudi LONGER LK5 PRO?

Malo ćemo detaljnije opisati 3D Printer i dati vam kratku recenziju za ovaj model.

Kako smo već napisali, LONGER LK5 PRO je najveći 3D printer u svojoj klasi, a uz to i najpovoljniji trenutno na tržištu. Dolazi u pakiranju gotovo u potpunosti sklopljen. Na vama je da sastavite 10% konstrukcije, i dobili ste 3D printer koji ima radni volumen 300x300x400mm. Ovaj model ima 2 vertikalna klizača z-osi što daje dodatnu preciznost i kvalitetu 3D ispisa.

Vrijedi spomenuti da LONGER LK5 PRO koristi TMC2208 čip za kontrolu X/Y/Z osi, što u praksi znači da je tih za vrijeme izrade 3D modela. Dodatno, ovaj uređaj koristi matičnu ploču otvorenog koda (Open Source) nudeći tako mogućnosti da nadogradite svoj 3D printer dodatnim modulima. Možete ga nadograditi modulima i komponentama koje trebate za specifične zadatke koje namjeravate izvoditi.

zaslon u boji osjetljiv na dodir
LONGER zaslon u boji

Uz 3D printer dolazi 4,3-inča veliki zaslon u boji, koji je osjetljiv na dodir. Sa intuitivnim korisničkim sučeljem, LONGER LK5 PRO je kompletan uređaj koji može izvoditi i najzahtjevnije radnje s veoma malo potrebe za korekcijama. Ako je potrebno uraditi korekcije za vrijeme izrade 3D modela, možete iskoristiti zaslon na dodir, i završiti izradu predmeta bez potrebe da zaustavljate čitav proces, ponovno palite računalo i dizajnirate 3D model iznova.

LONGER LK5 PRO je opremljen posebno presvučenom podlogom na kojoj se izrađuje 3D model. Ovaj FDM 3D printer ima staklenu površinu presvučenu posebnim keramičkim slojem koji olakšava skidanje 3D modela nakon što je proces printanja završio.

Svakako vrijedi spomenuti glavu izrađenu od teflona koja je otporna na visoke temperature. LK5 PRO dolazi s posebno opremljenom glavom za printanje, koja može raditi sa temperaturama i d o280°C, s ciljem sprječavanja začepljenja dizne. Samim tim je osigurana kontinuirana kvaliteta ispisa.

LONGER RAY 5

Ako iskoristite ovu akciju, za malo novaca možete sebi kupiti lasersku graverku s mnoštvom opcija. U nastavku ćemo predstaviti LONGER RAY 5 uređaj za lasersko graviranje, koji se trenutno prodaje po cijeni od tek $279.

Ova ponuda vrijedi za čitatelje s područja EU, kao i za one koji nas prate iz Amerike. Dajemo priliku svima, iskoristite je i kupite lasersku graverku za izradu preciznih radova koje imate u pripremi.

Ako želite kupiti lasersku graverku sa skladišta u EU slijedite link, i ne zaboravite iskoristiti promotivni KOD: RAY5$30 da ostvarite dodatnih $30 popusta.

Za sve koji nas čitaju u SAD-u, donosimo link, naravno sa popustom uz korištenje promotivnog koda koji smo već spomenuli.

Ako iskoristite ovu akciju, i promotivni KOD, možete sebi kupiti odličnu lasersku graverku LONGER RAY 5 za samo $279.

Što nudi LONGER RAY 5?

Ova graverka dolazi sa 5,5W snažnim laserom koji lako gravira i reže različite materijale i površine. Za brzo i precizno graviranje brine se matična ploča sa 32-Bitnim protokolom. Svakako je bolja od modela koji se nude i koriste 8-Bitni protokol. Dalje, matična ploča podržava SD karticu, a dodatno olakšanje pri rukovanju daje 3,5-inča velik zaslon u boji koji je osjetljiv na dodir.

LONGER RAY 5 graviranje i rezanje
LONGER RAY 5 graverka

Prilikom izrade gravure, manje, ali i veće, korekcije možete raditi direktno uz pomoć zaslona osjetljivog na dodir. Na taj način uštedjet ćete na vremenu.

Preciznost od 0,08×0,08mm daje vrhunske rezultate graviranja, ali i precizno rezanje kada je to potrebno.

zaslon u boji osjetljiv na dodir
LONGER RAY 5 zaslon u boji

Kako smo već spomenuli, uz pomoć 3,5-inča velikog zaslona u boji, koji je osjetljiv na dodir, nećete morati paliti računalo za izradu svake gravure, ili promjene koje želite uraditi za vrijeme dok graverka radi.

Pored svega što smo spomenuli, kao mjere predostrožnosti, LONGER RAY 5 ima ugrađene zaštitne sustave koji se brinu da ne dođe do neželjenih posljedica. Tu mislimo na: zaštitu od prekomjerne temperature, zaštitu za oči i gumb za zaustavljanje u slučaju nužde.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...