Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Je li AimerLab MobiGo najbolji alat za promjenu lokacije na iPhoneu u 2023?

Jeste li ikada poželjeli promijeniti lokaciju svog iPhonea? Promjena lokacije iPhonea ili iPada je težak zadatak zbog ozbiljnih ograničenja iOS sustava, a tipično rješenje je takozvani jailbreak (uklanjanje nekih ograničenja) vašeg iPhonea. AimerLab MobiGo je uslužni program koji može promijeniti lokaciju iPhonea bez potrebe za spomenutim jailbreakom. Također vam omogućuje da oponašate GPS kretanje te da sami određujete rutu. Sve aplikacije koje se temelje na lokaciji, uključujući Pokémon Go, kompatibilne su s AimerLab MobiGo alatom. Pogledajmo pobliže ovaj neprocjenjivi alat.

Ključne značajke AimerLab MobiGoa

 • Promijenite lokaciju samo jednim klikom: Trenutačno premjestite GPS lokaciju svog iPhonea na bilo koje željeno područje.
 • Upotrijebite upravljanje joystickom: Uz mogućnost MobiGo joysticka, možete promijeniti smjer kako biste stigli točno tamo gdje želite biti.
 • Uvezite i simulirajte GPX rutu: Možete brzo simulirati rutu koja je navedena u GPX datoteci uvozom s vašeg računala.
 • Mjerač vremena: kako biste spriječili da postanete izbačeni iz igre Pokémon GO nakon promjene lokacije, savjetuje se pričekati dok odbrojavanje ne završi prije nego što počnete koristiti igru.
 • Realni način rada: Nakon uključivanja ovog načina rada, brzina kretanja će nasumično varirati za 30% svakih 5 sekundi.
 • Prilagođena brzina: možete simulirati kretanje od 3,6 do 36 km/h kao prilikom hoda, vožnje bicikla ili automobila.
 • Kontrola više uređaja: Istovremeno se mogu mijenjati GPS pozicije do 5 iOS uređaja .
 • Dodajte lokaciju svojim favoritima.
 • Povijest zapisa.

Načini rada AimerLab MobiGoa

AimerLab MobiGo svojim korisnicima pruža tri načina teleportiranja:

 1. Način teleportiranja: Vaš GPS položaj automatski će se promijeniti na odabrano mjesto.
 2. One-Stop način: MobiGo vam omogućuje simulaciju rute između dvije točke i automatski će odabrati pravi put između početne i krajnje točke.
 3. Način rada s više zaustavljanja: Način rada s više zaustavljanja je za vas ako želite posjetiti više lokacija duž rute. Savjetujemo vam da odaberete lokacije duž stvarnog putovanja kako programer igre ne bi posumnjao da varate.

Tko treba AimerLab MobiGo kako bi promijenio svoju lokaciju?

Odgovor na to pitanje ovisit će o ulozi koju obnašate.

 1. Programeri: Važno je da programeri testiraju svoje softverske programe. Kako bi to postigli, mogu ispitati svoje programe bez regionalnih ograničenja.
 2. Ljubitelji igara: Ljubitelji igara često se sele u druge zemlje kako bi igrali igrice poput Pokémon Go koje nisu dostupne na nekim lokacijama. S ovim problemom može biti koristan izmjenjivač lokacije AimeriLab MobiGo.
 3. Ljubitelji filmova ili drama: Oni koji uživaju u gledanju videa moći će to učiniti čak i ako nisu u zemlji u kojoj se snima film!
 4. Korisnici društvenih mreža: Korisnici društvenih mreža pokušavaju prevariti svoje prijatelje kako bi oni mislili da su odsutni ili putuju. Naš softver AimerLab MobiGo može biti koristan ako uživate u društvenim mrežama.

Koje aplikacije su podržane od strane AimerLab MobiGoa?

Aplikacije koje se temelje na lokaciji postale su glavni dio mobilnih telefona posljednjih godina. AimerLab MobiGo može lažirati GPS lokaciju iPhonea bez jailbreaka. Ovaj uslužni program radi sa svim najnovijim popularnim aplikacijama koje se temelje na lokaciji. Možete lažirati lokaciju na iPhoneu pomoću ovih aplikacija:

IgrePokémon GO, Minecraft Earth, Ingress Prime, Jurassic World, Wizards Unite, Geocaching, The Witcher, Orna itd.
Društvene aplikacijeTwitter, Facebook, Instagram, WhatsApp, Snapchat itd.
Aplikacije za datingTinder, Bumble, Hinge, Grindr itd.
Aplikacije za nadzor u stvarnom vremenuFind My iPhone, Life360 itd.
Navigacijske aplikacijeGoogle Map, Gaode Map itd.

Zahtjevi sustava za AimerLab MobiGo

Vaš sustav mora ispunjavati ove zahtjeve za pouzdano i učinkovito pokretanje AimerLab MobiGoa:

 • Podržani OS:
  Za Windows: Win 11/10/8.1/8/7
  Za Mac: Mac OS X 10.13, 10.14, 10.15 i noviji
 • Podržani iOS: Sve verzije i uređaji (za najnoviji iOS 16 trebali biste najprije uključiti način rada za razvojne programere)

Kako promijeniti GPS lokaciju na vašem iPhoneu pomoću AimerLab MobiGoa?

Kako koristiti AimerLab MobiGo za lažiranje vaše lokacije na iOS uređaju bez jailbreaka? Samo slijedite ove korake:

Korak 1: Za početak trebate preuzeti, instalirati i otvoriti AimerLab MobiGo izmjenjivač lokacije na svom računalu.

Korak 2: Povežite svoj iPhone ili iPad s računalom pomoću USB-a. Za nastavak otključajte svoj uređaj i pritisnite tipku “Enter”.

Korak 3: Odaberite jedan način teleportiranja, unesite željenu adresu ili GPS koordinatu u traku za pretraživanje, a zatim pritisnite gumb “Move Here”. Simulaciju možete učiniti realističnijom podešavanjem brzine i načina na koji se zaustavlja.

Korak 4: Na iPhone ili iPad uređaju možete provjeriti i potvrditi je li vaša trenutna lokacija promijenjena ili ne.

Prednosti i nedostaci aplikacije AimerLab MobiGo

Prednosti:

✓ Promjena GPS lokacije iPhonea u nekoliko sekundi sa samo 1 klikom.
✓ Kompatibilnost sa svim verzijama i uređajima iOS-a, uključujući najnovije iOS 16 i iPhone 14.
✓ Sigurnije i učinkovitije od upotrebe VPN-a za promjenu vaše GPS lokacije.
✓ Podržava povezivanje s bežičnom Wi-Fi mrežom

Nedostaci:

✗ MobiGo je dostupan isključivo za iOS uređaje.
✗ Morate uključiti način rada za developere na iOS-u 16.

AimerLab MobiGo cijene

Možete isprobati MobiGo besplatnu probnu verziju za promjenu GPS lokacije vašeg iPhonea, iako postoje određena ograničenja. Kako biste u potpunosti iskoristili MobiGo značajke, možete odabrati jedan plan za ažuriranje računa na Pro verziju. MobiGo ima četiri plana, a sada nudi dodatnih ekskluzivnih 20% POPUSTA za naše korisnike. Samo unesite kod “mobigo20” prilikom kupnje i ostvarit ćete popust.

Zaključak

Nakon što pročitate ovaj tekst, složit ćete se da je AimerLab MobiGo potencijalno najučinkovitiji softver za promjenu lokacije u 2023. godini. Ne samo da pruža brzu i jednostavnu metodu za lažiranje vaše GPS lokacije, već korisnicima daje mogućnost prilagodbe ruta i brzine teleporta. Sve u svemu, aplikacija je pouzdana i laka za korištenje, stoga toplo preporučujemo korištenje AimerLab MobiGo iPhone izmjenjivača lokacije. U svakom slučaju, slobodno možete sami isprobati ovaj alat za promjenu lokacije tako da preuzmete besplatnu verziju i instalirate je.

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...