Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Jednotjedno ludilo! Windows 10 licence za samo 5,80€ na trgovini Godeal24

Microsoft je spreman za puštanje Windowsa 11 u pogon nešto kasnije ove godine. Nadogradnja će biti besplatna za one koji će je zatražiti s Windowsa 10, stoga ako planirate nadogradnju, sada bi moglo biti dobro vrijeme za nabaviti Windows 10, posebice ako još uvijek koristite stariju verziju poput Windowsa 7 ili Windowsa 8.

Istovremeno, ne znamo kakav bi mogao biti Windows 11. Microsoft je imao promjenjive uspjehe sa svojim operativnim sustavima, poput primjerice Windowsa 8 koji je pomalo okarakteriziran kao katastrofa pa je teško garantirati da se to neće ponoviti s Windowsima 11, zar ne? To znači da bi zadržavanje iskušane verzije Windowsa, poput Windowsa 10, moglo biti dobra ideja.

Dobra vijest je da ako planirate koristiti Windows 10, dobri ljudi iz Godeal24 imaju ponudu po kojoj je Windows 10 Pro OEM ključ nakon popusta procijenjen na 8 američkih dolara. Ovo je fantastična ponuda pa se postavlja pitanje zašto je ne biste provjerili?

1. Windows 10 po niskoj cijeni od 7,99€!

Godeal24 nudi posebne cijene za neke MS proizvode. Nadogradnja vašeg računala je moguća po najpovoljnijoj cijeni od samo 7,99€ bez upotrebe kupona. Također, Godeal24 nudi savršene softverske proizvode i korisničku uslugu, što će vas ostaviti bez brige nakon kupnje.

2. Windows 10 Home ili Server 2019 Standard uz kupon kod: SGO50

Godeal24 vam omogućuje siguran i isplativ način kako dobiti originalni softver za vaše novo računalo i nadograditi vaše računalo koje je zapelo na starim verzijama Windowsa.

3. Dodatnih 60% popusta na Premium Paket uz kupon kod: SGO60

4. Želite učiniti posao i učenje na vašem računalu udobnijim?

Želite li da vaše računalo bude čisto i sigurno? Nema problema! Godeal24 u ponudi ima razne vrste snažnih softverskih alata, a svi proizvodi imaju sjajne cijene i popuste prilikom ljetne rasprodaje do čak 90%. Uz to, skidanja su službena i laka za instalaciju. Mogu se dobiti direktno bez potrebe za korištenjem kupona. Ne propustite tu priliku.

Proces kupnje je jednostavan, a dostupni su i razni načini plaćanja, naravno uz besplatnu dostavu. Sve gore navedene promocije i posebni popusti vremenski su ograničeni i vrijede samo do isteka zaliha, stoga ako želite nadograditi svoj računalni softver tijekom praznika, svakako biste trebali uzeti jednu od ovih promocija.

Ako slučajno pronađete bilo kakav problem ili ako imate neko pitanje, tim za korisničku podršku je tu da vam pomogne riječima i djelima! Za bilo koju vrstu kontakta samo pošaljite e-mail na sljedeću adresu: [email protected]

Napomena: Svi su ključevi legalni. Niska cijena ovih ključeva posljedica je činjenice da se obično prodaju s računalom. Ovu praksu preprodaje legalizirao je Europski sud pravde.

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Biznis i posao

Razmišljate o pokretanju web trgovine? Zanima vas kako brzo, jednostavno i lako stvoriti kvalitetnu web trgovinu? Zašto su WooCommerce web trgovine danas vrlo popularan...

Tutoriali

Jedan od osnovnih alata koje koristim na poslu je Microsoft Outlook. To je program koji je svoj put započeo kao email klijent, da bi...

Aplikacije i softver

Ljetno vrijeme je vrijeme odmora i zabave, ali svakako i vrijeme priprema za nadolazeću akademsku godinu. Ako je vašem računalu potrebna nadogradnja, a pritom...

Promo i akcije

Podaci jedne ankete pokazali su da se Windows 10 može pronaći u 76,1% računala. Iz perspektive cjelokupnog ekosustava PC operativnih sustava, Windows 10 i...