Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

JIMMY usisivač: Nevjerojatna ponuda kupovine i popusti koji u upravo krenuli

jimmy usisivač

Iskoristite priliku i kupite povoljno. JIMMY usisivač po povoljnoj cijeni, ili više komada sa zbrojenim popustom. Baš u ovom trenutku krenula je nevjerojatna akcija kupovine, i mogućnost korištenja kupona za popust na cijenu. Više kupona može se koristiti za jednu potvrđenu kupovinu, i sve to na Aliexpressu.

Mnogi JIMMY kućanski uređaji po povoljnim cijenama

Sigurno jedna od vodećih kompanija, koja nudi vrhunske tehnološke aparate, u najnovijoj akciji svoje klijente želi počastiti posebnim popustima. Ako ste već zadovoljni korisnik nekog JIMMY proizvoda, upoznati ste s kvalitetom i inovacijama ove kompanije. Svi novi korisnici će se uvjeriti u recenzije mnogih.

Iz koje god grupe dolazili, popusti vrijede i za vas. Najbolje od svega je to, ne radi se o jednom promotivnom kodu, nego imate pravo kombinirati više njih, i ostvariti mnogostruku uštedu.

Popusti su globalni, i nema ograničenja po tom pitanju. Iskoristite priliku i kupite sebi usisavač, pametni robot za usisavanje ili neki drugi kućanski aparat koji je neophodan.

JIMMY JV85 Pro ručni usisavač na baterije

Ako iskoristite akciju, ručni usisavač JIMMY JV85 Pro može biti vaš za samo $301,99. U par rečenica da opišemo ovaj kućni aparat:

Riječ je o snažnom ručnom usisavaču koji radi na baterije. JIMMY JV85 Pro može isporučiti 200AW snage usisavanja. Baterija, kada se napuni do kraja, može trajati i do 70 sati usisavanja. Vrijeme naravno ovisi o načinu korištenja, i naporu kojem se izlaže, ali je taj period sasvim dovoljan i za zahtjevne poslove čišćenja.

Korištenjem najnovijih tehnologija, JIMMY JV85 Pro može isporučiti snagu uz pomoć 550W snažnog električnog motora. Pametna tehnologija daje 55% efikasnosti, te učinkovitost od nevjerojatnih 70%. Električni motor u ovom modelu vrti se na visokih 100,000o/min. Time se stvara horizontalni vrtlog, koji usisava sve što se nađe ispred otvora usisavača.

JIMMY JV65 Plus

Model JV65 Plus je malo slabiji od gore spomenutog, ali ipak dostatan za mnoge domove. Ako vam se JIMMY JV85 Pro čini ipak previše jak, ili iznad vašeg cjenovnog ranga, pogledajte JV65 Plus.

Kupon za popust vrijedi bez obzira koji model odabrali.

JIMMY JV65 Plus ručni usisivač možete kupiti povoljno, po cijeni od tek $211,99.

JIMMY JV83 usisivač po povoljnoj cijeni

Za kraj možemo predložiti da pogledate JIMMY model JV83. Još jedan usisivač koji radi na baterije, i koji nudi pametna rješenja koja danas dobro dođu dok održavamo dom čistim i urednim. Ako iskoristite kupon, JIMMY JV83 može biti vaš za samo $181,99.

Još jednom da podsjetimo, kuponi vrijede na više proizvoda, a ukupan popust se zbraja. Možete odabrati više proizvoda, spremiti ih u košaricu i na njih iskoristiti grupni popust. Akcija je vremenski ograničena, što znači da trebate djelovati brzo. Kupite sebi kućni usisivač na baterije, i olakšajte svakodnevne kućne poslove.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...