Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

JIMMY usisivač: Nova H serija po promotivnim cijenama

jimmy

Predstavljamo nove modele, JIMMY H seriju usisavača za svaki dom. Iskoristite priliku i kupite povoljno najnoviji model JIMMY H serije usisivača. Baš u ovom trenutku krenula je nevjerojatna akcija na kupovinu, a uz najbolji model nudimo i kupon za dodatni popust.

JIMMY je jedan od vodećih brendova, u proizvodnji vrhunskih kućanskih aparata, pa koristimo priliku da predstavimo novu JIMMY H seriju usisivača. Ako ste već zadovoljni korisnik nekog JIMMY proizvoda, vjerujemo da dobro poznajete kvalitetu i inovacije ove kompanije. Novi korisnici će imati priliku da se uvjere u kvalitetu i trajnost proizvoda JIMMY.

JIMMY H serija usisivača donosi još bolje performanse, poboljšanu ergonomiju i usavršenu kvalitetu. Smanjena potrošnja energije i veća efikasnost dovedeni su do te mjere da uređaji rade gotovo bez ikakvih nedostataka. Tehnološki napredni električni motori, senzori koji prate rad i moderne baterije na punjenje, glavne su odlike novih JIMMY usisivača.

Bez obzira dali ste postojeći ili novi korisnik, trenutni popusti vrijede za sve. Izaberite sebi odgovarajući model, kupite povoljno i uživajte u korištenju najnovijeg usisivača JIMMY.

JIMMY H serija usisivača po povoljnim cijenama

Popusti vrijede za sve, globalno, pa ne vidimo razloga da i vi ne uštedite prilikom kupovine. Iskoristite priliku i kupite sebi usisavač, ili neki drugi kućanski aparat koji je neophodan.

U nastavku predstavljamo 3 usisivača za suvremeni dom. Iskoristite priliku i kupite sebi JIMMY usisivač po posebno niskoj cijeni.

JIMMY H8

Prvi model koji predstavljamo je JIMMY H8. Riječ je o modularnom i modernom usisivaču na baterije koje se pune. Dolazi s efikasnim dizajnom četkica što pruža dugotrajan rad i savršenu čistoću pri završenom poslu čišćenja.

JIMMY H8

Do kraja napunjena baterija može trajati i do 60 minuta čišćenja. Vrijedi spomenuti da se baterija može puniti u usisavaču ili zasebno u jedinici za punjenje. Usisivač JIMMY H8 ima automatski odabir načina čišćenja, što će dobro doći svakome, jer se usisivač sam podešava. Na taj način dobili ste bolju učinkovitost, a opet i veću trajnost baterije. Inteligentno rješenje uz pomoć LED indikatora govori vam kada je vrijeme da očistite filter od prašine i nečistoća. Ovaj JIMMY H8 usisivač možete kupiti po cijeni od €184,99. Nalazi se na skladištima unutar EU, što znači da na ovu cijenu nećete plaćati carinu.

JIMMY H8 Pro

Drugi model koji predstavljamo je JIMMY H8 Pro. Još jedan kvalitetan bežični usisivač s dosta izdržljivom punjivom baterijom. Usisavač H8 Pro koristi snažni i tehnološki napredni električni motor bez četkica. Električni motor daje snagu od čak 25.000Pa snagom usisavanja odnosno 160W snage. Baterija može trajati i do 70 minuta, što je i više nego dovoljno da očistite podne površine detaljno i bez preskakanja. I ovaj model ima inteligentno rješenje, da vam uz pomoć LED indikatora najavi održavanje i čišćenje ugrađenog filtra za prašinu i krute čestice.

JIMMY H8 Pro

Za što bolje rezultate čišćenja i optimalno korištenje baterije, JIMMY H8 Pro ima automatsko podešavanje za optimalno čišćenje.

Modularnog je dizajna, kao i prethodni model, te nudi odličan izbor nastavaka koji će pomoći da svaki kutak vašeg prostora očistite na najbolji mogući način.

I ovaj model se nalazi na skladištu Europske Unije, a trenutno se prodaje po cijeni od €236,99. Smatramo to jako povoljnom opcijom, za pametni usisivač kao što je JIMMY H8 Pro.

JIMMY H9 Pro

Za kraj da predstavimo i najjači model – JIMMY H9 Pro. Za najjače poslove po kući trebate najjaču podršku. Usisivač JIMMY H9 Pro dolazi kao odličan pomoćnik u kući i ponudit će vrhunske rezultate usisavanja. Riječ je o najsnažnijem modelu iz ove kategorije i prodaje se po promotivnoj cijeni.

JIMMY H 9 Pro

Sa snagom usisavanja 200AW, usisavač može raditi do 80 minuta. Nastavci koji dolaze uz ovaj model daju vam mogućnost da detaljno očistite i teško dostupna mjesta u vašem domu. Sva mjesta u kući su lako dostupna, ako koristite originalne nastavke ovog usisivača. JIMMY H9 Pro ima ugrađen LED zaslon, da vas podsjeti kada je vrijeme da očistite filter. Pored toga, na zaslonu pratite stanje baterije i druge vrijednosti koje su potrebne dok obavljate poslove čišćenja. Usisivač ima 3 glavna načina rada: Eco način, Turbo, i Maksimalni način usisavanja.

Trenutno ovaj model možete kupiti po cijeni od €364,99.

Iskoristite Kupon KOD: JIMMYH9PRO i kupite još povoljnije.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Iskoristite priliku i kupite povoljno. JIMMY usisivač po povoljnoj cijeni, ili više komada sa zbrojenim popustom. Baš u ovom trenutku krenula je nevjerojatna akcija...

Promo i akcije

Predstavit ćemo najnoviji model Dreame V11 ručnog usisivača na baterije. Za što bolju čistoću doma, trebate najbolji proizvod za čišćenje, u ovom slučaju usisavanje....

Promo i akcije

Geekbuying web trgovina u ponudi ima još jedan odličan usisivač za svaki dom. Povodom predstavljanja novog modela, u trgovini Geekbuying usisivač JIMMY JV85 PRO...

Promo i akcije

Black Friday popusti su počeli na Geekmaxi.com. Sniženja na razne artikle idu i do 90%! Rasprodaja obuhvaća nekoliko kategorija. Pogledajte ih sve na ovom...