Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

JIMMY usisivač: Tri kupona za 3 odlične kupovine na Geekmaxi

U nastavku predstavljamo 3 usisivača za suvremeni dom. Iskoristite priliku i kupite sebi JIMMY usisivač po posebno niskoj cijeni. Iskoristite kupon kod koji donosimo u nastavku.

Xiaomi Jimmy JV51

Prvi model koji predstavljamo je JIMMY JV51. Riječ je o modularnom i modernom usisivaču na baterije. Efikasan dizajn četkica pruža dugotrajan rad i savršenu čistoću prostorija koje ste očistili.

JIMMY usisavač JV51

Jednom napunjen, ovaj usisivač može raditi i do 45 minuta pri normalnoj snazi. Ako želite pojačati efikasnost, uključite turbo način rada, za maksimalnu snagu usisavanja. S kupon kodom: qDwEPlkl, ovaj usisivač može biti vaš za samo €114,99.

Xiaomi JIMMY JV53 bežični usisavač

Drugi model je JIMMY JV53. Još jedan bežični usisivač s naprednim opcijama usisavanja. Usisavač JV53 koristi snažni motor bez četkica. Odlikuje ga visoki broj okretaja (100,000o/min) i minimalna razina buke. Deklarirana snaga ovog modela je 450W, sa 125AW snagom usisavanja i efikasnošću od 55%.

Usisivač Jimmy JV53

Modularan dizajn kao i kod prethodnika, nudi vam odabir različitih nastavaka. Usisavač radi na baterije, koje se pune dok stoji na postolju i ne koristi se. Posebna tehnologija HEPA filtracija daje maksimalnu efikasnost sakupljanja prašine, bakterija i krupnih komada. Usisavač JIMMY JV53 je lagan i lako se njime upravlja. Ovaj model možete kupiti po cijeni od €124,99, ako iskoristite kupon kod: VEbz5bgN.

JIMMY JV85 PRO usisavač na baterije

Za kraj usisavač za najjače poslove po kući. Usisivač JIMMY JV85 PRO odličan je pomoćnik u kući, i ponudit će vrhunske rezultate usisavanja. Kako možete i sami pretpostaviti, riječ je o najsnažnijem modelu svoje kategorije.

Sa snagom usisavanja 200AW, usisavač može raditi do 70 minuta. Metalno, savitljivo crijevo ponudit će što bolje rezultate čišćenja s lakoćom upravljanja. Sva mjesta u kući su lako dostupna i mogu se vrhunski očistiti.

JIMMY JV85 PRO ima ugrađen LED zaslon. Dok radite, možete pratiti stanje svih važnih informacija o uređaju. Možete nadgledati stanje baterije, snagu kojom usisavač radi i druge informacije koje mogu zanimati sretnog vlasnika ovog elektroničkog kućnog pomoćnika.

Pogledajte ponudu, i uvjerite se u jako nisku cijenu ovog usisavača. Možete ga kupiti za tek €249,99, ako iskoristite kupon kod: ZTXMVDEN.

1 komentar

1 komentar

  1. Natalija

    29. studenoga 2020. u 02:10

    Poštovani, kupon za JIMMY JV85 PRO ne radi 🙁

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Geekbuying web trgovina u ponudi ima još jedan odličan usisivač za svaki dom. Povodom predstavljanja novog modela, u trgovini Geekbuying usisivač JIMMY JV85 PRO...

Akcije

Čišćenje vašeg doma možete učiniti lakšim poslom ako se odlučite za Xiaomi JIMMY JV53 usisavač na punjive baterije. Model koji predstavljamo se pokazao jako...

Oglašavanje