Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

JIMMY usisivač: Tri kupona za 3 odlične kupovine na Geekmaxi

U nastavku predstavljamo 3 usisivača za suvremeni dom. Iskoristite priliku i kupite sebi JIMMY usisivač po posebno niskoj cijeni. Iskoristite kupon kod koji donosimo u nastavku.

Xiaomi Jimmy JV51

Prvi model koji predstavljamo je JIMMY JV51. Riječ je o modularnom i modernom usisivaču na baterije. Efikasan dizajn četkica pruža dugotrajan rad i savršenu čistoću prostorija koje ste očistili.

JIMMY usisavač JV51

Jednom napunjen, ovaj usisivač može raditi i do 45 minuta pri normalnoj snazi. Ako želite pojačati efikasnost, uključite turbo način rada, za maksimalnu snagu usisavanja. S kupon kodom: qDwEPlkl, ovaj usisivač može biti vaš za samo €114,99.

Xiaomi JIMMY JV53 bežični usisavač

Drugi model je JIMMY JV53. Još jedan bežični usisivač s naprednim opcijama usisavanja. Usisavač JV53 koristi snažni motor bez četkica. Odlikuje ga visoki broj okretaja (100,000o/min) i minimalna razina buke. Deklarirana snaga ovog modela je 450W, sa 125AW snagom usisavanja i efikasnošću od 55%.

Usisivač Jimmy JV53

Modularan dizajn kao i kod prethodnika, nudi vam odabir različitih nastavaka. Usisavač radi na baterije, koje se pune dok stoji na postolju i ne koristi se. Posebna tehnologija HEPA filtracija daje maksimalnu efikasnost sakupljanja prašine, bakterija i krupnih komada. Usisavač JIMMY JV53 je lagan i lako se njime upravlja. Ovaj model možete kupiti po cijeni od €124,99, ako iskoristite kupon kod: VEbz5bgN.

JIMMY JV85 PRO usisavač na baterije

Za kraj usisavač za najjače poslove po kući. Usisivač JIMMY JV85 PRO odličan je pomoćnik u kući, i ponudit će vrhunske rezultate usisavanja. Kako možete i sami pretpostaviti, riječ je o najsnažnijem modelu svoje kategorije.

Sa snagom usisavanja 200AW, usisavač može raditi do 70 minuta. Metalno, savitljivo crijevo ponudit će što bolje rezultate čišćenja s lakoćom upravljanja. Sva mjesta u kući su lako dostupna i mogu se vrhunski očistiti.

JIMMY JV85 PRO ima ugrađen LED zaslon. Dok radite, možete pratiti stanje svih važnih informacija o uređaju. Možete nadgledati stanje baterije, snagu kojom usisavač radi i druge informacije koje mogu zanimati sretnog vlasnika ovog elektroničkog kućnog pomoćnika.

Pogledajte ponudu, i uvjerite se u jako nisku cijenu ovog usisavača. Možete ga kupiti za tek €249,99, ako iskoristite kupon kod: ZTXMVDEN.

1 komentar

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Geekbuying web trgovina u ponudi ima još jedan odličan usisivač za svaki dom. Povodom predstavljanja novog modela, u trgovini Geekbuying usisivač JIMMY JV85 PRO...

Promo i akcije

Čišćenje vašeg doma možete učiniti lakšim poslom ako se odlučite za Xiaomi JIMMY JV53 usisavač na punjive baterije. Model koji predstavljamo se pokazao jako...