Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Kako locirati nekoga na WhatsAppu bez njihovog znanja

FamiGuard

Nema sumnje da je WhatsApp popularna društvena platforma koja korisnicima omogućuje slanje poruka, fotografija, video zapisa i datoteka te upućivanje audio i video poziva. S toliko mnogo značajki, svi mi koristimo ovu aplikaciju kako bi stupili u kontakt sa svojom obitelji ili prijateljima.

S popularizacijom aplikacije, mnoga je djeca koriste za dopisivanje te na razne načine uživaju u njoj. Kao roditelj, sigurno ste zabrinuti za sigurnost svog djeteta. Jedna od vaših najvećih briga vjerojatno je pratiti gdje se nalazi vaše dijete, a kada to znate, ta vas činjenica može opustiti. Međutim, ponekad može biti nevjerojatno teško stalno ih držati na oku.

Srećom, postoji nekoliko načina kako provjeriti nečiju lokaciju na WhatsAppu. Ovdje ćemo vam preporučiti tri načina kako to postići.

Način 1: Koristeći WhatsApp

Umjesto da koristite drastične mjere za pronalaženje nekoga na WhatsAppu, možete tu osobu jednostavno zamoliti da podijeli s vama gdje se nalazi. Kao i mnoge druge aplikacije, WhatsApp nudi ugrađenu značajku koja je besplatna i omogućuje korisnicima praćenje lokacije u stvarnom vremenu. Zbog toga je nevjerojatno lako provjeriti lokaciju ili to jesu li vaša obitelj ili prijatelji sigurni.

Kako koristiti WhatsAppovu ugrađenu značajku praćenja lokacije

  • Otvorite obični ili grupni razgovor u WhatsAppu
  • Nakon klika na “Lokacija” na popisu opcija, odaberite “Dijeli lokaciju uživo”
  • Odaberite koliko dugo želite dijeliti svoju lokaciju, a zatim pritisnite “Pošalji”. Možete dijeliti lokaciju na 15 minuta, sat ili osam sati.

Način 2: Korištenjem Google Mapsa

Dijeljenje vaše lokacije s prijateljem na WhatsAppu jednostavno je pomoću Google Mapsa. Koristeći Google Maps, možete vidjeti točnu lokaciju telefona. Svi u razgovoru mogu vidjeti lokaciju ako je zahtjev poslan u grupni razgovor. Međutim, morate se složiti s drugom osobom kako bi ovaj način bio učinkovit. U suprotnom, u svakom trenutku osoba ima mogućnost odbiti zahtjev. Najpopularniji kartografski servis na svijetu, Google Maps, olakšava dijeljenje vašeg položaja.

Kako koristiti WhatsApp za dijeljenje svoje lokacije koristeći Google Maps

  • Pokrenite Google Maps
  • Pronađite svoj profil
  • Pošaljite vezu na WhatsApp
  • Google Maps se suočava sa sličnim problemima sa stalnim dijeljenjem lokacije kao i WhatsApp

Nadalje, da biste vidjeli lokaciju svog prijatelja, prijatelj mora pokrenuti dijeljenje lokacije.

Način 3: Korištenjem alata FamiGuard Pro za Android

FamiGuard Pro for Android je sveobuhvatna aplikacija za roditeljski nadzor na Androidu koja nudi značajke kao što su praćenje lokacije i nadzor raznih aplikacija. Ovaj program olakšava praćenje aplikacija društvenih mreža, praćenje lokacije osobe u stvarnom vremenu, daljinsko upravljanje uređajem i pristup podacima kad god poželite.

Najučinkovitija funkcija omogućuje vam praćenje vaših najmilijih i njihove lokacije, tako da možete saznati kamo idu i s kim su, što znači da možete jednostavno pratiti lokaciju mobitela bez da oni to znaju.

Kako koristiti FamiGuard Pro for Android za praćenje lokacije?

Potrebna su samo tri koraka za korištenje:

1. Kreirajte račun na FamiGuard Pro for Android

2. Postavite ga na uređaju osobe koju želite pratiti nakon što ste ga skinuli s navedene adrese

3. Prijavite se na nadzornu ploču alata FamiGuard Pro for Android i uživajte u praćenju i nadzoru

Postoje dva načina korištenja alata FamiGuard Pro for Android za provjeru lokacije drugih ljudi:

  • Prvi je korištenje gumba praćenja lokacije na nadzornoj ploči za pregled nečije trenutne lokacije ili povijesti lokacija.
  • Drugi je odabrati WhatsApp pod Social Apps i pregledati svu njihovu povijest ili snimke zaslona razgovora, što vam može pomoći da odredite gdje se nalaze.

Značajke programa FamiGuard Pro for Android

Na nadzornoj ploči možete vidjeti sve značajke FamiGuard Pro for Android. Pogledajmo koje su:

Pregled svih telefonskih datoteka

Sa samo nekoliko klikova možete bez napora pristupiti svim podacima ciljanog telefona, uključujući poruke, zapise poziva, kontakte, povijest preglednika, fotografije, videozapise, aktivnosti aplikacije, keylogger, kalendar, pa čak i izbrisane poruke.

Praćenje društvenih mreža

Možete pristupiti svim platformama društvenih mreža s njegovim vrhunskim mogućnostima; uključujući poruke, fotografije i videozapise na WhatsAppu, Facebooku, Messengeru, Snapchatu, Instagramu, Tinderu, Telegramu, Lineu i Viberu.

Praćenje lokacije

Osim korištenja integrirane GPS i WiFi tehnologije za praćenje lokacije kako biste pratili gdje se netko nalazi, također možete postaviti Geo-Fence koji će vam omogućiti primanje upozorenja kada osoba koju pratite uđe ili napusti područje koje odaberete.

Daljinska kontrola

Daljinska kontrola olakšava potajno snimanje poziva, snimanje zaslona i fotografiranje na ciljanom telefonu.

Zaključak

Ako samo želite pomno pratiti lokaciju bliskih prijatelja i obitelji, korištenje zadanih WhatsApp značajki praćenja lokacije je najbolji izbor. Lokacija se dijeli u stvarnom vremenu i nema naknada. U slučaju da odbiju vaš zahtjev ili želite pratiti lokaciju mobitela bez njihovog znanja, možete uzeti u obzir FamiGuard Pro for Android. Učinkovit je i, što je najvažnije, nevidljiv. Osoba koju pratite možda nikada neće saznati da je praćena.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Fokus tvrtke na sigurnost WhatsAppa doveo je do uvođenja niza novih značajki tijekom proteklih nekoliko mjeseci...

Tech

Zaključavanje određenih chatova, dijeljenje statusa s Facebook prijateljima bez izlaska iz aplikacije i transkripcija glasovnih poruka

Aplikacije i softver

WhatsApp koriste milijuni ljudi diljem svijeta, a ako ste jedan od njih, možda ste slučajno primijetili da vam se ovih dana nadogradila ta aplikacija...

Aplikacije i softver

WhatsApp, usluga za razmjenu instant poruka, planira omogućiti korisnicima povezivanje preko proxy servera kako bi korisnici mogli ostati na mreži čak i ako je...

Aplikacije i softver

Ako ste osoba koja koristi više od jednog mobitela, a pritom koristite i WhatsApp, vjerojatno niste zadovoljni činjenicom da ne možete koristiti isti račun...

Aplikacije i softver

Posljednjih dana, internet su preplavile vijesti o značajkama koje WhatsApp testira u okviru beta verzije za Android, iOS i desktop. Konačno je poznata kompletna...

Tutoriali

Whatsapp je najkorištenija aplikacija za dopisivanje u svijetu. Trenutno je koristi čak dvije milijarde ljudi, što Whatsapp čini pravim Golijatom u usporedbi s konkurencijom....

Aplikacije i softver

WhatsApp je od ovog tjedna počeo uvoditi emoji reakcije koje je najavio ranije, a čini se da bi tvrtka uskoro mogla implementirati još jednu...