Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Kako nabaviti jeftini, a originalni Microsoft softver? Godeal24 ponuda – MS Office 2021 za samo 13,32 eura

Što sve uredsko računalo treba sadržavati pitanje je koje si svaki poslovnjak u određenom periodu života mora postaviti. Ono što većini prvo padne na pamet su svakako Microsoft Office i Windows.

Microsoft je predstavio Microsoft 365 pretplatu na mjesečnoj ili godišnjoj bazi, a što može biti značajan trošak za sve one koji svakodnevno koriste alate iz tog paketa. Ako često koristite Office, a ne želite koristiti mogućnost pretplate, trajna verzija paketa najbolji je izbor za vas.

Međutim, službena cijena Office 2021 paketa koja iznosi 439,99 dolara je razlog zbog kojeg mnogi oklijevaju s kupovinom. U tom slučaju, poseže se za alternativama, a dobra vijest je da tijekom Godeal24 promocije, Office 2021 Pro paket može se nabaviti za samo 25,61 €. Ako i to zvuči previše, kupovinom više paketa, ostvarujete dodatan popust pa Office 2021 Pro može postati vaš za samo 13,32 €.

Promocija, osim povoljnih Windows OS i MS Office softvera, uključuje i računalne alate te mnoge druge softvere po iznimnim cijenama.

Ostvarite 62% popusta uz kupon kod “SGO62” (Microsoft Office 2021 već od 13,32 €)

Što se tiče operativnog sustava, Microsoft je najavio da će izdati Windows 10 22H2 verziju tijekom listopada ove godine, a riječ je o vrlo važnom ažuriranju. Iako se Microsoft trenutno fokusira na nadogradnje i ažuriranja Windows 11 sustava, Windows 10 je izvrsna opcija za korisnike koji ne mogu instalirati novi Windows 11 na svoje računalo. Tijekom Godeal24 promocije, Windows 10 košta samo 7,59 €, a Windows 11 Pro samo 13,01 €.

Nevjerojatnih 50% popusta na Windows OS uz kupon kod “SGO50

Čak 62% popusta na MS Office pakete uz kupon kod “SGO62

62% popusta na MS Office za MAC uz kupon kod “SGO62

Godeal24 je web trgovina s kompletnom i profesionalnom ponudom digitalnih licenci. Prema navodima tvrtke, legalne softvere možete nabaviti po 80% povoljnijoj cijeni nego u klasičnim trgovinama. Osim Windows i Office proizvoda, Godeal24 nudi široku ponudu računalnih alata kao što su IOBIT, Ashampoo, Disk Drill i mnogi drugi.

Ponuda računalnih alata:

Ponuda računalnih alata za MAC:

Godeal24 preprodaje Microsoft licence i druge softvere, što krajnjem kupcu omogućuje kupovinu raznih softvera po sniženim prilagođenim cijenama. Iz tvrtke navode da su licence 100% originalne i autentične te da nude uštedu do čak 90%. Također, kako bi svoje kupce osigurali, Godeal24 naglašava da zna “povijest” svake licence koju prodaje te da ih korisnici mogu koristiti bez problema. Licence kupljene na Godeal24 platformi su doživotne, kao i ažuriranja i podrška.

Proces kupnje:

Idite na stranicu za plaćanje, kreirajte račun ili nastavite kao gost, a potom ispunite “Informacije o plaćanju”

Odaberite “CWALLETCO” i “Nastavi”

Provjerite svoju narudžbu zatim kliknite “Naruči”

Na sljedećoj stranici odaberite načine plaćanja

U sljedećem koraku možete odabrati PayPal za dovršetak plaćanja

O kvaliteti usluge Godeal24 web trgovine govore i ocjene neovisne TrustPilot platforme, gdje je trgovina ocijenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija.

Osim toga, Godeal24 svojim kupcima nudi i profesionalnu tehničku podršku koju je moguće kontaktirati 24/7 na sljedećoj e-mail adresi: [email protected].

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Propustili ste Black Friday i Cyber Monday? Godeal24 ima dobru vijest za vas! Uskoro započinje Double 12 rasprodaja tijekom koje će cijene proizvoda sniziti...

Aplikacije i softver

Crni petak je pred vratima, a ako ste u potrazi za jeftinim, a originalnim računalnim softverima – imamo odličnu vijest za vas! Ne propustite...

Kripto

Tržište kriptovaluta je jedna od najzanimljivijih platformi za ulaganje tijekom posljednjeg desetljeća. Posebno je to slučaj u posljednjih nekoliko godina s pandemijom. Malo je...

Promo i akcije

Vjerojatno ne postoji bolje vrijeme za nabavku novog operativnog sustava ili drugog računalnog alata od Godeal24 Double 11 rasprodaje. Tijekom trajanja ove posebne ponude,...