Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tips & Tricks

Kako privremeno isključiti, ili obrisati Instagram račun?

Živimo u digitalnom dobu, koje nosi sa sobom svoje posebnosti. Društvene mreže su jedna od njih, a najveće od društvenih mreža su svakako Facebook i Instagram. Mnogi imaju otvoren Facebook ili Instagram račun. Znamo se koristiti opcijama tih servisa, no što kada želimo obrisati račun s društvenih mreža, recimo s Instagrama? Kako obrisati Instagram račun?

Bez obzira koji razlog bio, često se dogodi da osoba želi obrisati svoj Instagram račun. U nastavku ćemo objasniti kako se račun može obrisati, i koje korake trebate poduzeti.

Postupak: Kako obrisati Instagram račun

Prije nego napišemo postupak za brisanje Instagram računa, trebamo napomenuti da korisnik ima opciju privremenog isključivanja računa. Nekada je možda bolje privremeno isključiti račun, da bi kasnije mogli nastaviti koristiti vaš Instagram račun.

Obrisati instagram nalog

Ako ste se odlučili obrisati Instagram račun, trebate znati:

  • Obrisani Instagram račun ne može se vratiti
  • Obrisani Instagram račun će izgubiti publiku, lajkove, komentare i sve objave
  • Obrisati Instagram račun možete ako slijedite ove korake

Na vašem računalu, ili u mobilnom internet pregledniku, prijavite se na Instagram račun. Dakle, nećete moći obrisati vaš račun koristeći Instagram mobilnu aplikaciju.

Kada ste se prijavili putem internet preglednika, pokrenite stranicu za brisanje Instagram računa.

Pri samom dnu stranice na kojoj se nalazite vidjet ćete izbornik, u kojem trebate odabrati razlog zbog kojeg ste se odlučili obrisati račun. Odaberite razlog koji najbolje opisuje vaš slučaj.

Kada ste odabrali razlog brisanja Instagram računa, potvrdite na gumb “Permanently delete my account”.

Privremeno isključiti Instagram račun

Ako ste se predomislili i želite privremeno isključiti vaš Instagram račun, napravite sljedeće:

Prijavite se putem nekog internet preglednika, otvorite vašu profilnu stranicu, klik na „Edit profile” i odaberite “Temporarily disable my account”.

Baš kao i kod postupka brisanja Instagram profila, i ovdje morate navesti razlog za privremeno isključenje.

Privremeno isključiti Instagram profil je svakako bolja opcija, koja vam daje vremena da razmislite želite li zaista obrisati kompletan Instagram profil, ili ipak ne. Jednom kada ste obrisali vaš profil, nećete ga moći vratiti natrag.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Enkripcija je stavka koju svaki online korisnik smatra iznimno korisnom, a najbitnija je kad se radi o društvenim mrežama i platformama za razmjenu poruka....

Web & IT

Platforme poput Facebooka i Instagrama suočile su se s brojnim problemima tijekom proteklog desetljeća, a jedan od najnovijih dogodio se u listopadu 2021. godine...

Apps & Software

Tri aplikacije u vlasništvu tvrtke Facebook prestale su raditi danas oko 17 sati. Uz njih i ostali proizvodi slične kategorije, poput Facebook Workplacea, također...

Apps & Software

Instagram može biti zabavna i korisna platforma za povezivanje s prijateljima ili traženje potencijalnih veza, ali činjenica je da nisu sve interakcije uvijek dobrodošle....

Oglašavanje