Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tips & Tricks

Kako privremeno isključiti, ili obrisati Instagram račun?

Živimo u digitalnom dobu, koje nosi sa sobom svoje posebnosti. Društvene mreže su jedna od njih, a najveće od društvenih mreža su svakako Facebook i Instagram. Mnogi imaju otvoren Facebook ili Instagram račun. Znamo se koristiti opcijama tih servisa, no što kada želimo obrisati račun s društvenih mreža, recimo s Instagrama? Kako obrisati Instagram račun?

Bez obzira koji razlog bio, često se dogodi da osoba želi obrisati svoj Instagram račun. U nastavku ćemo objasniti kako se račun može obrisati, i koje korake trebate poduzeti.

Postupak: Kako obrisati Instagram račun

Prije nego napišemo postupak za brisanje Instagram računa, trebamo napomenuti da korisnik ima opciju privremenog isključivanja računa. Nekada je možda bolje privremeno isključiti račun, da bi kasnije mogli nastaviti koristiti vaš Instagram račun.

Obrisati instagram nalog

Ako ste se odlučili obrisati Instagram račun, trebate znati:

  • Obrisani Instagram račun ne može se vratiti
  • Obrisani Instagram račun će izgubiti publiku, lajkove, komentare i sve objave
  • Obrisati Instagram račun možete ako slijedite ove korake

Na vašem računalu, ili u mobilnom internet pregledniku, prijavite se na Instagram račun. Dakle, nećete moći obrisati vaš račun koristeći Instagram mobilnu aplikaciju.

Kada ste se prijavili putem internet preglednika, pokrenite stranicu za brisanje Instagram računa.

Pri samom dnu stranice na kojoj se nalazite vidjet ćete izbornik, u kojem trebate odabrati razlog zbog kojeg ste se odlučili obrisati račun. Odaberite razlog koji najbolje opisuje vaš slučaj.

Kada ste odabrali razlog brisanja Instagram računa, potvrdite na gumb “Permanently delete my account”.

Privremeno isključiti Instagram račun

Ako ste se predomislili i želite privremeno isključiti vaš Instagram račun, napravite sljedeće:

Prijavite se putem nekog internet preglednika, otvorite vašu profilnu stranicu, klik na „Edit profile” i odaberite “Temporarily disable my account”.

Baš kao i kod postupka brisanja Instagram profila, i ovdje morate navesti razlog za privremeno isključenje.

Privremeno isključiti Instagram profil je svakako bolja opcija, koja vam daje vremena da razmislite želite li zaista obrisati kompletan Instagram profil, ili ipak ne. Jednom kada ste obrisali vaš profil, nećete ga moći vratiti natrag.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Tvrtka Facebook želi omogućiti ljudima kupovinu kroz WhatsApp aplikaciju. Iz tvrtke najavljuju da planiraju u ažuriranju proširiti mogućnost kupovine u aplikacijama za razmjenu poruka...

Apps & Software

Trenutno je TikTok u svom najvećem usponu, pa da napišemo što je TikTok i kako se koristi ova aplikacija? Tik Tok je nova društvena...

Apps & Software

Instagram je prvog tjedna postojanja stekao oko 100.000 korisnika, a uskoro su uslijedili i milijuni drugih.

Apps & Software

Predstavljamo novu verziju (verzija 2.0) aplikacije GetInsta, koja prvenstveno služi za pozitivnu prisutnost na društvenoj mreži Instagram. Pomoću aplikacije GetInsta s lakoćom možete povećati...

Oglašavanje