Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Kako promijeniti GPS lokaciju na iPhoneu i Androidu uz MocPOGO

U svijetu mobilnog igranja, igre temeljene na geolokaciji i proširenoj stvarnosti (AR) preuzimaju scenu, omogućujući igračima istraživanje virtualnih svjetova povezanih s njihovim stvarnim okruženjem. Međutim, ograničenja poput geografskih restrikcija, nepovoljnog vremena ili osobnih razloga mogu umanjiti potpuno uživanje u tim igrama. Tu na scenu stupa MocPOGO, revolucionarni softver koji donosi novu dimenziju igranju temeljenom na lokaciji, ali i puno više od toga.

On je koristan i u aplikacijama kao što su Tinder, Bumble, life360 i mnoge druge koje koriste vašu lokaciju. Zaronimo dublje u njegove ključne značajke i istražimo kako može transformirati vaše iskustvo igranja.

Ključne značajke

Prije nego krenemo nabrajati ključne značajke ovog alata, spomenimo da je kompatibilan s velikim brojem operacijskih sustava. Ti su operacijski sustavi: Windows 11/10/8/7; MacOS 10.12 i kasniji; Android i iOS.

Promjena vaših virtualnih koordinata

Glavna značajka alata MocPOGO je njegova sposobnost promjene vaše GPS lokacije na iOS i Android uređajima. Bilo da lovite neuhvatljive Pokemone ili upoznajete druge ljude diljem svijeta, MocPOGO vam omogućuje teleportaciju bilo gdje s jednim klikom.

Ova značajka je ne samo izuzetno korisna, već i široko primjenjiva. Ako ste zaglavljeni kod kuće zbog lošeg vremena ili osobnih obaveza, MocPOGO omogućuje da i dalje sudjelujete u svijetu igre bez napuštanja udobnosti svog doma. Igrači mogu brzo i lako promijeniti svoju lokaciju kako bi iskusili različite aspekte igara koje inače ne bi mogli.

Prilagođavanje ruta i kretanja

MocPOGO podiže personalizaciju na višu razinu. Ne samo da možete simulirati kretanje GPS-om duž prilagođene rute, već softver također nudi kontrolu joystickom za slobodno kretanje unutar igara. Ovo je revolucionarno za igrače koji traže interaktivnije iskustvo.

Kroz ovu značajku, igrači mogu istraživati svijet igre na svoj način. Bilo da se odluče za sporo šetanje radi temeljitog istraživanja ili brži tempo kako bi brže napredovali, MocPOGO pruža potpunu kontrolu nad iskustvom igranja. Joystick kontrola omogućuje precizno upravljanje, omogućavajući igračima da se slobodno kreću i istražuju virtualne svijetove bez stvarnih ograničenja.

Upravljanje s više uređaja

Imate više uređaja? Nema problema. MocPOGO vam omogućuje istovremenu promjenu GPS lokacija na do 15 uređaja. Zamislite samo stratešku prednost koju ovo pruža u igrama.

Ova značajka je posebno korisna za timsko igranje. Možete koordinirati svoje pokrete s drugim igračima, postaviti taktičke zamke ili brzo reagirati na protivničke poteze. Bez obzira na to jeste li strateški igrač ili želite dominirati višestrukim računima, MocPOGO vam omogućuje da istovremeno upravljate više uređaja i unaprijedite svoje igračko iskustvo.

Povijesni zapisi i favoriti

Nikad više nećete izgubiti svoje putovanje kroz igru. MocPOGO automatski sprema vaše rute i lokacije, omogućavajući vam da se vratite na svoje omiljene točke. Ova značajka povećava nostalgiju i omogućuje vam bolje primjene strategije.

Osim što vam omogućuje da se prisjetite prošlih avantura, ovaj aspekt MocPOGO-a otvara nove mogućnosti. Možete dijeliti svoje omiljene rute s prijateljima ili čak stvoriti posebne rute koje će drugi igrači moći istražiti. Također, tu je i prilika da se natječete sa samim sobom pokušavajući svladati prethodno postavljene izazove. U svakom slučaju, povijesni zapisi i favoriti postaju temelj za nadogradnju vašeg igračkog iskustva.

Povezivanje preko Wi-Fi mreže

Bezprekidno igranje sada je stvarnost. Wi-Fi bežično povezivanje MocPOGO-a eliminira neugodnost korištenja podatkovnih kabela, čineći ga idealnim suputnikom za neometano igranje.

Ova značajka donosi udobnost i praktičnost igračima. Nema više brige oko nestabilne veze ili iznenadnog prekida tijekom igre. Wi-Fi povezivanje jamči neprekinutu vezu između vašeg uređaja i MocPOGO softvera, čime se osigurava glatko i dosljedno iskustvo igranja.

Vodič za korištenje na Androidu

Najprije morate preuzeti MocPOGO – Location Changer tako što ćete kliknuti Download sa službene web stranice. Ako ne dopuštate instalaciju aplikacija iz drugih izvora, morate to dopustiti u postavkama prije početka instalacije.

Instalirajte najnoviju AR igru

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije MocPOGO za Android, pokrenite aplikaciju na svom Android uređaju. Slijedite upute za instaliranje najnovije AR igre i ponovno se prijavite u igru.

Nakon instalacije, sada možete koristiti značajku “Teleport Mode” za promjenu vaše trenutne lokacije na onu koju želite. Također možete koristiti način rada “Two-Spot” za simulaciju kretanja GPS-a u VR igrici.

Teleport Mode

MocPOGO za Android će prikazati vašu trenutnu lokaciju na karti pomoću crvenog koordinatnog simbola. Za promjenu lokacije kliknite na okvir za pretraživanje na vrhu ekrana i unesite mjesto na koje želite ići.

Nakon toga kliknite na pretraživanje i karta će se pronaći na određenoj lokaciji. Kliknite na “Teleport” na karti. Vaša trenutna lokacija bit će teleportirana na to mjesto. Možete kliknuti na “GO TO GAME” da provjerite lokaciju u VR igrici.

Two-Spot Mode

Trenutna lokacija bit će prikazana na karti. Kako biste koristili Two-Spot Mode (način rada na dvije točke) kliknite nasumično mjesto na karti i kliknite na opciju “Walk”.

Sada će lik iz igre početi hodati rutom koju odredite. Također, možete prilagoditi brzinu hodanja podešavanjem trake napretka na vrhu. Rutu možete prekinuti ili pauzirati u bilo kojem trenutku. Kada završite, kliknite na “OK” i sada možete provjeriti igru.

Vodič za korištenje na iOS-u

Ako još uvijek tražite iPhone aplikaciju za promjenu GPS lokacije, onda morate koristiti MocPOGO za iOS. Kao profesionalni Pokemon Go Spoofer, pomaže vam promijeniti lokaciju na iOS uređajima bez jailbreaka. Prije korištenja značajki, omogućite način rada za razvojne programere na iPhoneu. Evo detaljnih koraka za korištenje aplikacije MocPOGO za iOS.

Teleport Mode

Nakon pokretanja aplikacije, vidjet ćete trenutnu lokaciju na karti. Možete unijeti adresu ili koordinate u okvir za pretraživanje kako biste promijenili GPS lokaciju svog iPhonea.


Nakon toga odaberite lokaciju i pritisnite “Teleport” na karti. MocPOGO za iOS će od vas tražiti da konfigurirate VPN, kliknite na “Configure VPN” za nastavak. Za sekundu će vaša lokacija biti premještena na drugu željenu lokaciju.

Two-Spot Mode

Two-Spot Mode vam omogućuje simulaciju kretanja GPS-a. Odaberite drugu lokaciju na karti i kliknite na “Walk” za kontrolu akcije.

Tijekom kretanja možete prilagoditi brzinu hoda. Pomaknite traku napretka za podešavanje brzine. Kada ste na odredištu, kliknite na “OK”.

Kako izbjeći zabranu (ban) igrajući Pokemon Go

  • Prvo promijenite lokaciju s MOCPoGo, provjerite je li vaša lokacija uspješno izmijenjena, a zatim otvorite igru ​​Pokemon Go kako biste izbjegli otkrivanje da se lokacija brzo promijenila.
  • Nemojte skakati na velike udaljenosti dok igrate Pokemon Go.
  • MOCPoGo pruža podsjetnik za vrijeme hlađenja kako bi vam pomogao da izbjegnete rizik od zabrane.
  • MOCPoGo može prilagoditi brzinu hoda, od 3,6 km/h do 100 km/h. Također može simulirati stvarno hodanje ako odaberete opciju Realistic Mode, tako da vaša brzina hodanja nije fiksna konstantna brzina, već prirodna promjenjiva brzina.

Cijena

Ovaj alat ima različite planove, pa tako korisnici mogu koristiti mjesečni, kvartarni, godišnji ili beskonačni plan. Svaki od njih ima svoju cijenu, ali ako prilikom kupovine unesete jedinstveni promotivni kod “MOC30OFF“, dobit ćete čak 30% popusta na svoju kupovinu!

Zaključak

Sad kada smo istražili ključne značajke MocPOGO-a, treba napomenuti da ovaj softver donosi mnogo više od samih tehnoloških mogućnosti. MocPOGO je most koji povezuje stvarnost i virtualnost, omogućujući igračima da istraže svijet igara na svoj način. Od promjene lokacije do prilagodbe ruta i upravljanja s više uređaja, ovaj softver ne samo da unaprjeđuje igračko iskustvo, već i osnažuje igrače da preuzmu kontrolu nad svojom igračkom sudbinom. Igrajte kako želite, gdje želite i s kim želite uz MocPOGO!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...