Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Kakve novitete možemo očekivati od novog Tab 11 – nadolazećeg tableta tvrtke Blackview?

S obzirom na to da tvrtka Blackview u zadnje vrijeme otkriva sve više detalja o svom novom nadolazećem Tab 11 uređaju, vjerujemo da većina ljudi već ima okvirnu predodžbu o tome što će ovaj tablet korisnicima moći ponuditi. Do sad smo saznali da će tablet krasiti 10,36-inčni zaslon, octa-core procesor, T618 kao i 8+128GB prostora za pohranu. Ipak, Tab 11 će sadržavati mnoge druge neočekivano impresivne značajke koje svakako vrijedi istaknuti. To su prije svega Widevine L1 za HD sadržaj, Notebook app, podijeljeni zaslon za jednostavan multitasking i višestruki načini zaslona.

Widevine L1 certifikat

Blackview je od lansiranja svog posljednjeg tableta dobio mnogo sugestija oko toga koji Widevine level certifikata bi trebao koristiti kod svog novog tableta. Tvrtka je poznata po brzom odgovoru na potrebe svojih korisnika pa je odlučila ažurirati svoj novi Tab 11 Widevine L1 certifikatom. No, postavlja se pitanje, za sve one koji možda ne znaju, što je to i kako utječe na njihovo iskustvo korištenja tableta?

Widevine je popularni DRM, što je skraćenica za digital rights management (upravljanje digitalnim pravima). DRM su usluge koje streaming servisi kao što su Disney+, HBO, Prime Video, Hulu i drugi koriste za zaštitu svog sadržaja od kopiranja i distribuiranja bez licence. Također, Widevine DRM više razina kvaliteta streminga koji se temelje na razinama sigurnosti uređaja. Dakle, Widevine DRM podržava tri razine sigurnosti: Widevine L1, Widevine L2 i Widevine L3. L3 omogućuje reprodukciju sadržaja samo na 480p, L2 na do 540p dok L1 omogućuje reprodukciju na najvećoj mogućoj rezoluciji.

Jednostavnije rečeno, to znači da Tab 11 može pružiti HD ili ultra HD video sadržaj za svoje korisnike. To će se posebice svidjeti svim ljubiteljima filmova jer uređaj može pružiti vizualnu gozbu nalik onoj u kinu, a da pritom nije potrebno pomaknut se iz udobnosti dnevnog boravka ili kauča.

The Notebook

Notebook je aplikacija za bilješke koju je razvio softverski tim tvrtke Blackview. Korisnicima omogućuje umetanje audiozapisa, slika, bilješki u aplikacije. Uz pomoć ove aplikacije, možete snimiti ili fotografirati ono što su nastavnici predavali, a da pri tom ne morate gubiti vrijeme na vlastoručno pisanje. Štoviše, Notebook nudi opcije koje će vam omogućiti da ispravite, poboljšate ili reorganizirate svoje bilješke neograničeni broj puta, a da ne morate ponovno pisati iste bilješke ili uništiti bilježnicu korektorom.

Split Screen

Multitasking je nužan u današnje vrijeme, a da bi bio jednostavan i učinkovit, korisno je imati “split screen” opciju. Tab 11 to podržava i omogućuje da pokrenete dvije aplikacije jednu pored druge bez problema. Gledajte TV serije dok šaljete poruke prijateljima ili koristite Notebook dok sudjelujete u online nastavi. Tab 11 unaprjeđuje multitasking i povećava vašu radnu učinkovitost.

Bedtime Mode i Reading Mode

Kao što je svima dobro poznato, dugo gledanje u zaslon tableta može uzrokovati naprezanje očiju, posebice kada se tablet koristi u neprilagođenom okruženju. Kako bi riješio ovaj problem, Tab 11 nudi “bedtime mode” koji omogućuje da sučelje tableta automatski zasivite u zakazano vrijeme koje postavite. Osim toga, tablet nudi i “reading mode” koji će pretvoriti čitanje e-knjiga u pravu malu gozbu za vaše oči.

Neprekidno igranje uz “game mode”

Većini gamera je dobro poznata situacija kada tijekom igranja bitnog meča u nekoj igri odjednom iskoče obavijesti, pozivi, skočni prozori ili nešto slično što ugrozi rezultat i uzrokuje neuspjeh. Kako se takve stvari ne bi događale, Tab 11 pruža “game mode” koji omogućuje igračima blokiranje neželjenih skočnih prozora tijekom igranja igara. S Tab 11 u ruci, neće više biti mjesta prekidima koji su stajali na putu vašeg uspješnog gejmanja.

Naravno, uz sve navedene, Tab 11 će ponuditi još mnogo uzbudljivih značajki kao što su dual teme, uredska WPS aplikacija za povećanje radne učinkovitosti, Cold Room opcija koja pomaže zaustaviti rad aplikacija u pozadini, Dark tema i mnoge druge.

Unatoč svim ovim praktičnim i korisnim značajkama koje će svaki ljubitelj tableta poželjeti, ipak ostaje pitanje koliko novca će za tako nešto trebati izdojiti? E pa, imamo dobru vijest, Tab 11 je moguće dobiti po cijeni od 169,99 dolara, a sve što trebate napraviti je posjetiti Blackview web stranicu i iskoristiti kupon od 20 dolara.

Za više informacija kliknite ovdje, ali požurite jer je ponuda ograničena!

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Blackview se može pohvaliti jednim novim proizvodom. Naime, nedavno je tvrtka lansirala nove TWS Bluetooth slušalice – Blackview AirBuds 7. Slušalice nude HQ zvuk,...

Tech

Vodeći kineski brend robusnih telefona, Blackview, danas je na police stavio svoje nove 5G flagship modele – Blackview BL8800 i BL8800 Pro. Uređaje je...

Tech

Popularni brend robusnih telefona, Blackview, danas je službeno predstavio novu BL8800 seriju (BL8800/BL8800 Pro), koja uključuje 5G i FLIR® tehnologiju termalnog snimanja, nakon svog...

Aplikacije i softver

WhatsApp uvodi određene značajke koje su već neko vrijeme iznimno potrebne, uključujući onu koja bi mogla smanjiti širenje dezinformacija. Za početak, WhatsApp će dodati...