Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

KEKS Pay je jednostavna aplikacija za brzo slanje novca

Uzbudljivih domaćih aplikacija nikad dosta

Erste banka je predstavila besplatnu mobilnu aplikaciju KEKS Pay koja nudi brzo slanje i primanje novca bez naknade. I to bez obzira na banku u kojoj imate račun.

Koja je priča iza prvog bankarskog rješenja na našem tržištu koje je namijenjeno svima?

U roku od …KEKS

Sama aplikacija je rezultat internog startupa u Erste banci. Primarni cilj aplikacije je olakšavanje svakodnevnih situacija. Neke od njih su slanje novca na račun prijatelja, člana obitelji ili pak grupno prikupljanje novca za neke prigode. Dnevni limit transakcija je 1000 kuna.

Svatko može nakon besplatne instalacije poslati ili zatražiti novac od prijatelja, bez da pritom mora upisivati brojeve računa. Naime, potrebno je upisati samo broj mobitela željene osobe.

Korisnici mogu novac poslati s kreditne ili debitne kartice koju i inače koriste. Tj. s tekućeg računa, a novac stiže bilo na koji IBAN koji primatelj novca upiše.

Foto: Erste

Aplikacija za ekipu

Nije u pitanju samo puko slanja novca. KEKS Pay omogućava i prikupljanje novca putem chat grupa s prijateljima ili obitelji. Pokloni za rođendane, vjenčanja, troškovi zajedničkih putovanja ili djevojačke i momačke večeri. Sve su to prigode oko kojih praktično može poslužiti ova aplikacija. Zato umjesto drugih servisa za slanje poruka postoji ovaj – koji usput omogućuje transakcije.

Prilikom svega toga se možete uobičajeno dopisivati te slati stickere. U Erste banci su napomenuli da su se pri razvoju ovog alata vodili idejom da bude jednostavan i dostupan svima.

Prikupljanje novca digitalnim putem može biti zabavno i nekomplicirano. U Erste banci smatraju kako je upravo tu i glavna svrha digitalnih noviteta: olakšavanje svakodnevice.

KEKS Pay je dostupan je u Android i iOS verziji.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Po načinu funkcioniranja, Spotlight je sličan TikTok-u i Instagramu.

Apps & Software

Bivši Amazonovom radnik, Javier Sanchez, u želji da riješi misterij “mačjeg jezika” razvio je aplikaciju MeowTalk koja navodno prevodi širok spektar mačjih izraza. “To...

Apps & Software

Digitalni sadržaji sve su više dostupni u brojnim formatima i na brojnim platformama, a mnogi ljudi su zainteresirani za preuzimanje i spremanje sadržaja kao...

Apps & Software

Svaki korisnik društvenih mreža morao je naići na fascinantan videozapis ili audio glazbu koju je htio preuzeti na svoje uređaje, ali nažalost, neke platforme...