Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Koji horoskopski znak bi bio koji školski predmet?

Zamislimo na trenutak da su horoskopski znakovi predmeti u školi. Možete li po svom znaku i karakteristikama tog znaka možda predvidjeti koji školski predmet najviše odgovara istom i zašto? Doista nije teško, a mi ćemo vam to i dokazati te obrazložiti zbog čega smo došli do takvog zaključka. Možda dođete i do spoznaje da ste upravo u tom predmetu oduvijek bili izuzetno dobri te u svojim svjedodžbama uvijek imali najviše ocjene.

Ovan

Ovnove se oduvijek smatralo poprilično pametnima. Karakterizira ih i smirenost, fokusiranost te su koncentrirani na probleme koji se nalaze pred njima. U kontekstu školskih predmeta stoga ih je jako teško opisati bilo kojim drugim predmetom no matematikom.

Bik

Bikovi slove za kreativne tipove osoba koje obožavaju provoditi vrijeme okruženi lijepim stvarima. Pedantni su i imaju sjajno oko za detalje što se sjajno uklapa u predmet likovne kulture.

Blizanci

Blizanci su nježni, kako prema sebi tako i prema drugima. Cijene svaki oblik komunikacije te pristojno i s puno pažnje za tuđe osjećaje pristupaju istoj. Od školskih predmeta, upravo zato, najbolje bi ih opisala glazbena kultura.

Rak

Rakovi bi definitivno bili povijest. Cijene sve žrtve koje su se desile kroz povijest, a priče koje su ispričane te povijesne činjenice smatraju fascinantnima. Ako se nečega ne možete sjetiti, pokušajte provjeriti sjeća li se možda netko od bikova koje poznajete.

Lav

Lav je jedini horoskopski znak kojem bi dodijelili izvannastavnu aktivnost. Ta aktivnost bila bi gluma i sudjelovanje u školskim priredbama. Lavovi su i po svojoj prirodi i karakteru poprilično dramatične osobe i definitivno bi to znale pretočiti u sjajnu glumu koja zahtjeva emotivnost.

Djevica

Djevice su poput ovnova poprilično fokusirane, ali s puno većom pažnjom za najsitnije detalje. Krasi ih preciznost u svemu što rade, baš kao što to fizika zahtjeva od svojih učenika i studenata.

Vaga

Vage bi bile bilo koji strani jezik. Jako su komunikativne, razumiju vas te će vas gotovo svaki put saslušati i izići vam u susret. To ih istovremeno čini i odličnim prijateljima i općenito ugodnim osobama za naći se u njihovom društvu.

Škorpion

Škorpioni su strastvene osobe koje zanimaju vaše najdublje misli, emocije i stajališta o raznim temama. Vrlo lako se upuste u konstruktivnu raspravu koja se može odužiti i na nekoliko sati te je stoga teško pripisati im bilo koji drugi predmet osim psihologije.

Strijelac

Strijelac bi bio sat geografije. Svi znaju da strijelci ne mogu dugo držati mjesto i uvijek su u pokretu. Obožavaju prirodu i vole posjetiti nova mjesta te ujedno i učiti o njima. Kasnije će vam prepričavati sve što su vidjeli i proživjeli.

Jarac

Jarčevi su pametni, disciplinirani i znatiželjni. Poprilično su moderni u svakom pogledu. Vole učiti nešto novo i upoznavati se s novim stvarima među kojima je tehnologija što ih čini idealnima da budu informatika.

Vodenjak

Vodenjaci spadaju među kompetitivne osobe i obožavaju se natjecati sa svima i u svemu. Imaju puno neiskorištene energije i traže načine kako ju iskoristiti. Idealan predmet za njih bila bi tjelesna kultura.

Ribe

Za kraj, preostaju nam još samo ribe. Ribe bi definitivno bile kemija. Vrlo su intuitivne i motivirane za učenje te u budućnosti žele imati šansu pomagati drugim ljudima.

Oni znatiželjni svoj horoskop za lipanj mogu provjeriti na popularnoj web stranici astrotarot.eu

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Peaky Blinders danas je među omiljenim serijama koje možete gledati na Netflixu. Serija ima mnogo jedinstvenih i dinamičnih likova koji svojim simpatičnim karakteristikama osvajaju...

Aplikacije i softver

Horoskop je danas važan dio života mnogih ljudi. Nekima je to tek način zabave i nešto interesantno za pročitati svakoga dana, dok ga drugi...

Tech

Jeste li vi jedna od onih osoba koja kampira pred trgovinom kako bi među prvima mogla kupiti neki novi proizvod vezan za tehnologiju? Jesu...

Tech

Smatrate li za sebe da ste geek? Znate li da postoje specifične karakteristike kod nekih od horoskopskih znakova koje definiraju taj pojam? Pitate se...

Tech

Znak u horoskopu je moralno neutralan. On ne određuje ničije navike. Ono što astrolozi kod njih pokušavaju izračunati i predvidjeti su određena ponavljanja u...

Tech

Vjerovali ili ne, pojam geek nije oduvijek bio popularan kao danas, a ako ste znali što ta riječ znači, vjerojatno ste vi upravo bili...

Filmovi

Uz trenutno aktualnu situaciju, većina nas ima višak slobodnog vremena i nerijetko to vrijeme želimo iskoristiti gledajući filmove. Svi ćemo se složiti da odabrati...

Tech

Svaki horoskopski znak sadrži niz misterija i karakteristika koje tek moramo razjasniti. No, znate li koji su horoskopski znakovi dobri učenici? Koji znak može...