Automoto

Kugoo S1 električni skuter: Najmoćniji konkurent Xiaomi M365

Tijekom zadnjih par godina, električni skuteri su došli u Europu i polako se počinju koristiti kao glavna prijevozna sredstva za neke. U budućnosti bi mogli postati najpopularniji način prijevoza pošto su lagani za korištenje, relativno brzi i ekološki prihvatljiviji. Opet, dizajni popularnijih skutera stagniraju, uključujući i Хіаоmі М365 skuter, gdje se dizajn i funkcionalnost nadograđuju nedovoljno brzo. Novi skuter Кugоо Ѕ1 ima mnogo novih funkcija i nadogradnja kako bi kompenzirao za manjak toga u današnjem tržištu električnih romobila. Кugоо ima svoje vlastito skladište u Poljskoj zbog koje možete imati dostavu bez carinskih troškova.

Кugоо Ѕ1 skuter sastoji se od četiri glavna modula: Ekran, kontrolna ploča, motor i baterija. Korisnici mogu lako odspojiti, popravljati, i ugraditi ove module. Ovaj skuter se može i nadograđivati – podrška za GPS, zvučnike, itd… Kugoo konstantno radi na novim idejama! S1 ima puno naprednih funkcija i natječe se sa najpoznatijim električnim skuterima na tržištu, uključujući i Хіаоmі М365.

 • Snažni 350W motor se koristi za prelaženje najstrmijih uzbrdica, mnogo je snažniji od 250W motora od М365
 • Nakon 4 sata punjenja ovaj skuter može preći 30km, a taj broj se steže i do 40km ako je vozač lakši
 • Кugоо Ѕ1 može se opteretiti težinom do 120kg što je 20kg više od M365
 • LСD ekran pokazuje brzinu, dužinu puta, vrijeme, snaga, napon, itd… To znači da ne trebate vaditi mobitel za provjeravanje putnih informacija
 • Кugоо Ѕ1 ima tri brzine između kojih vozač može elektronički mijenjati
 • Visina skutera se može namjestiti od 930mm do 1160mm
 • Skuter se može sklopiti za bolje iskorištenje prostora

Ovaj skuter možete nabaviti sa GeekBuyinga, i to sa spuštenom cijenom od €287.49 ako iskoristite kupon “WАQDZNDZ” pri narudžbi.
Dostava se obavlja iz Poljskog Кugоо skladišta što znači brza dostava bez carinskih troškova. Ako se nekim slučajem nešto pokvari, njihov servisni centar je isto u Poljskoj tako da ga ne trebate slati u Kinu za servis.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKBUYINGU!
2 komentara

2 Comments

 1. 15. siječnja 2019. at 19:17

  Odličan skuter. Stigao mi je iz Poljske danas, samo 6 dana nakon uplate. Koliko je jednostavan, toliko je i dobar. Prva brzina je dovoljna za laganu, opuštenu vožnju. U drugoj je skuter već prilično brz, dok je u trećoj čak i prebrz. Na uzbrdici, ovisno o težini vozača, gubi otprilike jednu brzinu. U drugoj ga vozite kao u prvoj na ravnom, a u trećoj kao u drugoj. Prilikom rasklapanje, u položaj za vožnju, treba paziti da je osigurač čvrsto na mjestu, da vam se ne bi sklopio u vožnji, kao što se prvoga dana dogodilo meni. Nikada nemojte kočiti samo prednji kotačem, ručicom na lijevoj strani volana, nego obvezno zajedno s nožnom kočnicom kočiti i zadnji kotač. Ne skrećite naglo. I svakako nabavite lanac za zaključavanje. Jer skuter je toliko dobar da bi mogli lako ostati bez njega. Moja preporuka. Električni bicikl vam uz ovaj skuter skoro i nije potreban.

 2. 17. siječnja 2019. at 11:23

  U potpunosti se slažem s gornjim komentarom. Skuter je savršen i zapravo se teško skinut s njega koliko je dobar ;)…
  U papirima koje sam dobio, osim uputa nigdje nema nikakvih uputa za servis, a i to će doći jednog dana. Ono što mene zanima, ako tko zna, a to je spomenuo i autor ovoga teksta – “Kugоо Ѕ1 skuter sastoji se od četiri glavna modula: Ekran, kontrolna ploča, motor i baterija. Korisnici mogu lako odspojiti, popravljati, i ugraditi ove module.”, gdje se i kako mogu nabaviti ovi dijelovi, baterija prvenstveno budući da joj je kapacitet 500-1000 punjenja?
  Bio bih zahvalan na odgovoru.

  Izvor: https://geek.hr/clanak/kugoo-s1-elektricni-skuter-najmocniji-konkurent-xiaomi-m365/#ixzz5crJwNmK7

Odgovori

Vrh