Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Kupite 3x Xiaomi Mijia Termometar/Higrometar po smiješno povoljnoj cijeni

mijia termometar higrometar

Iskoristite akciju i kupite povoljno pametni uređaj za vaš dom. Akcija traje do isteka zaliha, a u ponudi je Xiaomi Mijia Termometar/Higrometar i to 3 komada. Za samo €11,89 možete kupiti 3 uređaja, i pratiti stanje zraka u vašem domu, u više prostorija.

Ovaj pametni uređaj lako se postavlja, a mjeri stanje vlažnosti i temperaturu zraka u prostorijama u kojim svakodnevno boravite.

Za kupljeni artikal nećete plaćati poštarinu, jer se šalje besplatno na vašu adresu.

Xiaomi brend već dobro poznajemo, i uvjerili smo se u njegovu kvalitetu već i prije. Iskoristite priliku i kupite ovaj pametni uređaj koji će dobro doći u svaki dom.

Xiaomi Mijia Termometar/Higrometar

Xiaomi Mijia termometar/higrometar

Mijia Termometar/Higrometar na prednjoj strani ima 1,5” veliki zaslon s kojeg se lako pročitaju vrijednosti. Vrijednosti se izrađavaju sa posebno osmišljenim i simpatičnim simbolima.

Xiaomi Mijia termometar ima ugrađeni Switzerland Sensirion senzor za precizno mjerenje vrijednosti u prostoriji. Malih je dimenzija, izrađen od ABS plastike, od recikliranih materijala. Može se lako postaviti na zid, vrata ili na površinu vašeg ormara.

Uređaj radi na melene CR baterije, koje traju jako dugo.

Ako želite, ovaj uređaj se može povezati sa klima uređajem, pametnom grijalicom, ili sa pametnim ovlaživačem zraka za što ugodniji boravak.

Specifikacije

  • Proizvođač: XIAOMI MIJIA
  • Bežično povezivanje: BT 4.2 BLE
  • Granice mjerenja: 0-60°C
  • Preciznost mjerenja: 0.1°C
  • Granice mjerenja vlage u zraku: 0%-99%
  • Preciznost mjerenja: 1%

Ako se odlučite iskoristiti ovu akciju, i kupiti 3x Mijia Termometar/Higrometar, u svakom pakiranju dobit ćete 1x Xiaomi Mijia uređaj, 1x zidna naljepnica, i 1x upute o korištenju.

Još jednom da napomenemo, za izrađenu cijenu vi kupujete 3x Xiaomi Mijia Termometar Higrometar uređaj.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Akcije

Još jedan dio pametne kućanske elektronike koju potpisuje Xiaomi. LED pametna plafonjera. Predstavit ćemo pametnu plafonjeru kojom možete upravljati putem daljinskog upravljača. Xiaomi radi...

Akcije

Iskoristite priliku i kupite povoljno. JIMMY usisivač po povoljnoj cijeni, ili više komada sa zbrojenim popustom. Baš u ovom trenutku krenula je nevjerojatna akcija...

Akcije

Predstavljamo posljednji model sprave za vježbanje WalkingPad A1. Inovativni dizajn, kvaliteta i poprilično niska cijena, svakako daju motiva da napišemo nešto više o spomenutom...

Akcije

Za vruće dane koji su stigli, i što ugodniji boravak doma, koristimo priliku da predstavimo jedno inovativno rješenje iz Xiaomija. Predstavljamo Xiaomi Mijia Leshow...

Oglašavanje