Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Lanmodo Vast Pro Night Vision u novoj verziji uskoro na tržištu

Ovo je svakako interesantan gadget, i dobrodošao dodatak automobilu za sigurnu vožnju, posebno u otežanim uvjetima u prometu. U nastavku ćemo pisati o novoj verziji Night Vision uređaja, Lanmodo Vast Pro, koji će uskoro krenuti u prodaju putem stranica Indiegogo. Lanmodo Vast Pro će krenuti u prodaju s popustom, što znači da bi potencijalni kupci svakako trebali hvatati svoj primjerak već u samom startu prodaje.

Ako neki od vas još uvijek ne znaju, što je Lanmodo Vast Pro Night Vision, nastavite sa čitanjem i saznat ćete.

Lanmodo Vast Pro

Riječ je o tehnički naprednom uređaju koji se lako instalira u automobil, i služi kao pomoć u vožnji pri otežanim uvjetima na cesti. Lanmodo ima u sebi ugrađenu glavnu (prednju) kameru, i dodatnu kameru koja se montira na stražnji dio automobila.

Sami uređaj se instalira na upravljačku ploču ili na vjetrobransko staklo. Na taj način, vozač uvijek ima preglednost na velikom zaslonu, i može vidjeti inače slabo uočljive prepreke ili opasnosti koje se pojave za vrijeme vožnje.

Kamera snimaju cijelo vrijeme dok vozite, što će svakako doprinijeti sigurnosti u vožnji.

Lanmodo Vast Pro

Za kvalitetnu sliku na zaslonu brinu se dvije HD kamere sa 1080P senzorom, i 8“ velika IPS matrica zaslona u boji.

Pisali smo nedavno o prethodnom modelu, i možemo kazati da se dokazao kao dobar i vrijedan proizvod u svojoj klasi. Od nasljednika ne očekujemo ništa drugo, nego vrhunske rezultate i kvalitetne dojmove mnogih zadovoljnih korisnika.

Kome je namijenjen?

Odlično će doći vozačima koji voze pri otežanim vremenskim uvjetima, po prometnicama s lošim osvjetljenjem i općenito po loše označenim prometnicama. Lanmodo Vast Pro će pomoći vozačima da sigurno voze kroz maglu, po kiši ili snijegu, ili u prometnim gužvama.

Tehničke specifikacije

Lanmodo Vast Pro koristi dvije HD 1080P kamere, koje reproduciraju sliku na IPS 8“ zaslon u boji. Lako se instalira na vjetrobransko staklo, ili na upravljačku ploču. Za vrijeme vožnje, uređaj stalno snima i pohranjuje na memoriju. Ovo je odlična opcija koja mnogima posluži i kao naknadni pokazatelj neke nezgode, ili događaja koji se dogodio za vrijeme vožnje.

Vožnja po noći

Model koji opisujemo ima opciju za parkiranje, ima ugrađen G senzor i još mnogo naprednih opcija koje će vozaču dobro doći.

Dvije 1080P kamere za sigurnu vožnju

  • Lanmodo Vast Pro koristi tehnologiju za što bolji prikaz slike u lošem osvjetljenju
  • Kamere visoke rezolucije isporučit će samo najbolju sliku, sa detaljima koji su od velike važnosti dok vozite
  • IPS zaslon daje sliku u boji, u realnom vremenu bez ikakvog zakašnjenja
  • Prednja kamera pokriva kut od 45°, i hvata detalje do 300 metara u daljinu

Vozite sigurno po svim uvjetima na cesti

Night Vision gadget će pomoći da lakše vozite po kiši, po mraku ili maglovitom vremenu. Osim po kiši, ovaj će uređaj pomoći i dok vozite po snijegu, ili po prometnicama koje su slabo osvijetljene, i slabo su označene.

Iskoristite priliku i povoljno kupite Lanmodo Vast Night Vision. Prodaja na Indiegogo samo što nije krenula, a prvi primjerci će se prodavati po sniženoj cijeni. Ugrabite svoj primjerak na vrijeme.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gadget

Prateći statističke reference većina prometnih nezgoda događa se upravo u uvjetima slabe vidljivosti. Uglavnom se radi o vožnji po noći, magli, kiši ili sličnom...