Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Lanmodo Vast Pro Night Vision u novoj verziji uskoro na tržištu

Ovo je svakako interesantan gadget, i dobrodošao dodatak automobilu za sigurnu vožnju, posebno u otežanim uvjetima u prometu. U nastavku ćemo pisati o novoj verziji Night Vision uređaja, Lanmodo Vast Pro, koji će uskoro krenuti u prodaju putem stranica Indiegogo. Lanmodo Vast Pro će krenuti u prodaju s popustom, što znači da bi potencijalni kupci svakako trebali hvatati svoj primjerak već u samom startu prodaje.

Ako neki od vas još uvijek ne znaju, što je Lanmodo Vast Pro Night Vision, nastavite sa čitanjem i saznat ćete.

Lanmodo Vast Pro

Riječ je o tehnički naprednom uređaju koji se lako instalira u automobil, i služi kao pomoć u vožnji pri otežanim uvjetima na cesti. Lanmodo ima u sebi ugrađenu glavnu (prednju) kameru, i dodatnu kameru koja se montira na stražnji dio automobila.

Sami uređaj se instalira na upravljačku ploču ili na vjetrobransko staklo. Na taj način, vozač uvijek ima preglednost na velikom zaslonu, i može vidjeti inače slabo uočljive prepreke ili opasnosti koje se pojave za vrijeme vožnje.

Kamera snimaju cijelo vrijeme dok vozite, što će svakako doprinijeti sigurnosti u vožnji.

Lanmodo Vast Pro

Za kvalitetnu sliku na zaslonu brinu se dvije HD kamere sa 1080P senzorom, i 8“ velika IPS matrica zaslona u boji.

Pisali smo nedavno o prethodnom modelu, i možemo kazati da se dokazao kao dobar i vrijedan proizvod u svojoj klasi. Od nasljednika ne očekujemo ništa drugo, nego vrhunske rezultate i kvalitetne dojmove mnogih zadovoljnih korisnika.

Kome je namijenjen?

Odlično će doći vozačima koji voze pri otežanim vremenskim uvjetima, po prometnicama s lošim osvjetljenjem i općenito po loše označenim prometnicama. Lanmodo Vast Pro će pomoći vozačima da sigurno voze kroz maglu, po kiši ili snijegu, ili u prometnim gužvama.

Tehničke specifikacije

Lanmodo Vast Pro koristi dvije HD 1080P kamere, koje reproduciraju sliku na IPS 8“ zaslon u boji. Lako se instalira na vjetrobransko staklo, ili na upravljačku ploču. Za vrijeme vožnje, uređaj stalno snima i pohranjuje na memoriju. Ovo je odlična opcija koja mnogima posluži i kao naknadni pokazatelj neke nezgode, ili događaja koji se dogodio za vrijeme vožnje.

Vožnja po noći

Model koji opisujemo ima opciju za parkiranje, ima ugrađen G senzor i još mnogo naprednih opcija koje će vozaču dobro doći.

Dvije 1080P kamere za sigurnu vožnju

  • Lanmodo Vast Pro koristi tehnologiju za što bolji prikaz slike u lošem osvjetljenju
  • Kamere visoke rezolucije isporučit će samo najbolju sliku, sa detaljima koji su od velike važnosti dok vozite
  • IPS zaslon daje sliku u boji, u realnom vremenu bez ikakvog zakašnjenja
  • Prednja kamera pokriva kut od 45°, i hvata detalje do 300 metara u daljinu

Vozite sigurno po svim uvjetima na cesti

Night Vision gadget će pomoći da lakše vozite po kiši, po mraku ili maglovitom vremenu. Osim po kiši, ovaj će uređaj pomoći i dok vozite po snijegu, ili po prometnicama koje su slabo osvijetljene, i slabo su označene.

Iskoristite priliku i povoljno kupite Lanmodo Vast Night Vision. Prodaja na Indiegogo samo što nije krenula, a prvi primjerci će se prodavati po sniženoj cijeni. Ugrabite svoj primjerak na vrijeme.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Vodeći kineski brend robusnih telefona, Blackview, danas je na police stavio svoje nove 5G flagship modele – Blackview BL8800 i BL8800 Pro. Uređaje je...

Tech

Popularni brend robusnih telefona, Blackview, danas je službeno predstavio novu BL8800 seriju (BL8800/BL8800 Pro), koja uključuje 5G i FLIR® tehnologiju termalnog snimanja, nakon svog...

Tech

AliExpress je povodom 12. Anniversary Sale 2022. rasprodaje pripremio pravu shopping ludnicu. Blackview, poznati globalni proizvođač mobilnih uređaja, najavio je da će većina proizvoda...

Tech

Prateći statističke reference većina prometnih nezgoda događa se upravo u uvjetima slabe vidljivosti. Uglavnom se radi o vožnji po noći, magli, kiši ili sličnom...