Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Legendarna igra Worms vraća se u battle royale izdanju

Igra je dobila svoj preobražaj u popularni žanr battle royale i to pod nazivom Worms Rumble.

Foto: Screenshot YouTube / PlayStation Europe

Worms, igra čiji razvoj potpisuje tvrtka Team17, klasična je igra koju su mnogi od nas obožavali i igrali godinama prije. Sad je igra dobila svoj preobražaj u popularni žanr battle royale i to pod nazivom Worms Rumble, a lansiranje za PS4 i PS5 bi se trebalo dogoditi krajem 2020. godine.

Za one koji nisu upućeni, Worms je strategijska igra zasnovana na potezima, u kojoj igrači kontroliraju grupu likova smještenih na mapi. Zatim se okreću i pucaju na druge igrače pri čemu se koristi različito oružje kako bi pokušali ubiti protivničke likove. Ovo je sličan koncept QBasic Gorillas igri koju su neki od vas možda igrali ranije, piše Ubergizmo.

Na neki način, igra Worms u battle royale izdanju ima smisla s obzirom na svoj originalni gameplay, iako bi se u battle royaleu sve odvijalo puno brže u odnosu na original. Također, s obzirom na popularnost battle royal igara kao što je Fortnite, nije iznenađenje što se Team17 želi pridružiti tom trendu.

Prema riječima razvojnog tima, postojat će podrška za cross-platform igranje, tako da bi se igrači koji igraju igru na drugim platformama također mogli pridružiti, iako nije spomenuto na kojim drugim platformama će se igra lansirati. Datum izlaska još uvijek nije poznat, osim informacije da bi to trebalo biti krajem 2020. godine. U međuvremenu svakako pogledajte trailer kako bi stekli dojam o tome što možete očekivati od battle royale izdanja ove legendarne igre.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Hyper Scape je najavljen prvi put u srpnju, a od trenutka objave beta verzije, igra je postala prva na vrhu Twitch liste i to...

Web & IT

Ono što odlikuje novu trgovinu je drastično već brzina u odnosu na postojeću trgovinu.

Gaming

Igra bi trebala biti lansirana 18. kolovoza, a oni koji su je imali prilike testirati usporedili su je s meditacijom.

Gaming

Igra stiže 12. srpnja, ali samo za PC, a verzija za konzole očekuje se do kraja godine.

Oglašavanje