Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Lijepa brazilska “kraljica countera” osuđena na 116 godina zatvora zbog online prijevare

Brazilska gamerica Shayen Victorio, u gamerskom svijetu poznatija po nadimku “shAy”, osuđena je na nevjerojatnih 116 godina zatvora zbog online prijevare, piše brazilski portal UOL.

Lijepa Brazilka je između 2008. i 2019. godine bila profesionalna gamerica, koja je sudjelovala na velikom broju turnira najčešće igrajući Counter Strike:Global Offensive. U svojoj 11 godina dugoj karijeri, Shayen je bila jedna od najboljih igračica “countera”, a po njenom završetku je postala influencerica.

https://www.instagram.com/p/BjVp7NhheiY/?utm_source=ig_web_copy_link

Shayene je optužena za prijevaru koju je izvela dok je, od 2013. do 2017. godine, surađivala s jednom online trgovinom, koja je koristila njeno lice i njeno ime kako bi prodavala svoje proizvode.

Sada se ispostavilo da više od stotinu mušterija nikad nisu dobile ono što su naručile, a novac im nikada nije vraćen, prenijeli su brazilski mediji.

https://www.instagram.com/p/B7_1vZXJZxu/?utm_source=ig_web_copy_link

Iako je Shayen zaista osuđena na drakonsku kaznu, ona i njen odvjetnik su podnijeli žalbu na presudu. Gamerica je, u međuvremenu, optužila svog bivšeg muža i partnera u firmi istaknuvši da je on odgovoran za sve što joj se dogodilo, a da ona sada ispašta.

Nisu me uhitili, niti će me uhititi, a još manje sam bjegunac. Radimo na rješavanju ovog problema. Za sve je kriv moj bivši partner, koji je tada preuzeo 100 posto odgovornosti za taj posao – objavila je Shayen na Instagramu.

Svoju gamersku karijeru Shayen je završila u svibnju prošle godine, kad je zapala za oko pripadnicima brazilske jedinica za borbu protiv organiziranog kriminala koji su pronašli po nju kompromitirajuće mailove, prenosi Business Insider.

Inače, maksimalna kazna zatvora u Brazilu iznosi 30 godina, zbog čega je malo vjerojatno da će ona uopće i otići u zatvor. Pretpostavlja se da će cijeli slučaj biti riješen uvjetnom kaznom.

https://www.instagram.com/p/BjA0OlZBRA_/?utm_source=ig_web_copy_link

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Prema Bloombergovim izvorima, God of War: Ragnarok bi ipak mogao biti lansiran u 2022. godini. Naime, prema najnovijim informacijama, PS4 i PS5 igra izaći...

Igre i gaming

Epic Games Store je popularnu BioShock: The Collection trilogiju nedavno ponudio besplatno, a zainteresirani igre mogu preuzeti besplatno sve do 2. lipnja, kada nas...

Igre i gaming

Dobra vijest za obožavatelje Call of Duty franšize! Novi nastavak, Modern Warfare II, svoju objavu će dočekati 28. listopada ove godine. Riječ je o...

Igre i gaming

Prvi tjedan Student Esports Tournamenta je iza nas, i odigrane su sve partije u Counter Strike Global Offensiveu za Ligu S. Ekipa Tehničkog veleučilišta...