Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

Lijepa brazilska “kraljica countera” osuđena na 116 godina zatvora zbog online prijevare

Brazilska gamerica Shayen Victorio, u gamerskom svijetu poznatija po nadimku “shAy”, osuđena je na nevjerojatnih 116 godina zatvora zbog online prijevare, piše brazilski portal UOL.

Lijepa Brazilka je između 2008. i 2019. godine bila profesionalna gamerica, koja je sudjelovala na velikom broju turnira najčešće igrajući Counter Strike:Global Offensive. U svojoj 11 godina dugoj karijeri, Shayen je bila jedna od najboljih igračica “countera”, a po njenom završetku je postala influencerica.

https://www.instagram.com/p/BjVp7NhheiY/?utm_source=ig_web_copy_link

Shayene je optužena za prijevaru koju je izvela dok je, od 2013. do 2017. godine, surađivala s jednom online trgovinom, koja je koristila njeno lice i njeno ime kako bi prodavala svoje proizvode.

Sada se ispostavilo da više od stotinu mušterija nikad nisu dobile ono što su naručile, a novac im nikada nije vraćen, prenijeli su brazilski mediji.

https://www.instagram.com/p/B7_1vZXJZxu/?utm_source=ig_web_copy_link

Iako je Shayen zaista osuđena na drakonsku kaznu, ona i njen odvjetnik su podnijeli žalbu na presudu. Gamerica je, u međuvremenu, optužila svog bivšeg muža i partnera u firmi istaknuvši da je on odgovoran za sve što joj se dogodilo, a da ona sada ispašta.

Nisu me uhitili, niti će me uhititi, a još manje sam bjegunac. Radimo na rješavanju ovog problema. Za sve je kriv moj bivši partner, koji je tada preuzeo 100 posto odgovornosti za taj posao – objavila je Shayen na Instagramu.

Svoju gamersku karijeru Shayen je završila u svibnju prošle godine, kad je zapala za oko pripadnicima brazilske jedinica za borbu protiv organiziranog kriminala koji su pronašli po nju kompromitirajuće mailove, prenosi Business Insider.

Inače, maksimalna kazna zatvora u Brazilu iznosi 30 godina, zbog čega je malo vjerojatno da će ona uopće i otići u zatvor. Pretpostavlja se da će cijeli slučaj biti riješen uvjetnom kaznom.

https://www.instagram.com/p/BjA0OlZBRA_/?utm_source=ig_web_copy_link

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Hi-tech

 Bill Mandel, predsjednik Udruge za 8K tehnologije i potpredsjednik Samsung Istraživačkog centra u SAD-u te Chris Chinnock, izvršni direktor Udruge za 8K tehnologije predstavili...

Igre

Tvrtka Razer je nedavno najavila svoj novi proizvod – navlake za prste. Iako zvuči kao dobra prvotravanjska šala, nije! Riječ je o ozbiljnoj ponudi...

Hi-tech

Stalna internetska povezanost u vozilu omogućuje automobilsku učinkovitost ali i dobro korisničko iskustvo. Automobilska učinkovitost koju omogućuje stalna internetska veza je dvosmjerna komunikacija sa...

Igre

Kineske gaming platforme kao što su Tencent i NetEast moraju ograničiti maloljetnim korisnicima upotrebu platforme na samo tri sata tjedno. Ograničenje dolazi kao dio...

Oglašavanje