Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Ljetna ponuda softverskih paketa Windows 10 i Office 2016/2019 koju ne smijete propustiti!

CDKdeals.com jedna je od vrhunskih internet stranica s najboljom ponudom originalnih računalnih softverskih paketa, steam igara, raznih popularnih PC igara, PSN kartica, Xbox i Nintendo igara i još mnogo toga!

Ako ste se planirali počastiti novim originalnim softverskim paketom koji će vam bitno olakšati bilo posao ili studentske obaveze, CDKdeals.com ljetna akcija na Windows 10 Pro, Office 2016 Pro Plus, Office 2019 Pro Plus po iznenađujuće pristupačnim cijenama za svaki džep je izvrsna prilika za to! Softver se prodaje u obliku tzv. OEM digitalnih aktivacijskih ključeva, koji osim što krasi jednostavno aktiviranje originalnog softvera, ujedno osigurava potpunu i trajnu korisničku podršku i sve buduće nadogradnje.

Prilikom kupnje softvera upišite promotivni kod GE30 i dobit ćete dodatnih 30% popusta na cijenu istaknutu na stranici.

Mali pregled na ponudu na CDKdeals.com

(30% popusta uz promo kod GE30, istaknute cijene su s uključenim popustom)

Windows paketi:

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) – 12,66 €

Bitno je znati kako ovaj proizvod ne podržava izravnu nadogradnju sa sustava Home na Pro, pa ako već niste, prije aktivacije softwarea preuzmite i instalirajte sustav Windows 10 Pro. 

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC CD-KEY – 11,38 €

Nadovezuje se na Windows 10 Pro, dodajući mu vrhunske značajke dizajnirane za potrebe velikih i srednjih organizacija (uključujući akademske institucije), poput napredne zaštite od sigurnosnih prijetnji, s njim dobivate punu fleksibilnost mogućnosti postavljanja, ažuriranja i podrške OS-a, kao i sveobuhvatne mogućnosti upravljanja i kontrole uređaja i aplikacija.

Windows 10 Home (32/64 Bit) – 12,06 €

Trajni, ovlašteni, globalni ključ, za 1 računalo. Uživajte u povratku početnog izbornika i Aero Glass, ali i u integriranom web pregledniku Project Spartan koji zamjenjuje kultni Internet Explorer, čineći surfanje i istraživanje lakšim i ugodnijim nego što ste ikad prije iskusili.

Office paketi:

Microsoft Office 2016 Professional Plus CD-KEY (1 PC) – 20,64 €

Microsoft Office Professional Plus 2016 namijenjen je prvenstveno tvrtkama kako bi ispunio njihove opsežne zahtjeve. CD ključ je globalni, trajni i ovlašteni ključ za 1 računalo, ali bitno je za istaknuti da ne podržava MAC sustav. 

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC) – 35,34 €

Ova verzija Microsoft Office 2019 uključuje Word 2019, Exel 2019, PowerPoint 2019, Outlook 2019, OneNote 2019, Publisher 2019, Access 2019, InfoPath 2019 i Skype 2019. Također je trajan i ovlašten CD ključ za 1 računalo i ne podržava MAC sustav. 

Kombo ponuda za još veće uštede (Windows + Office):

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro – 28,34 €

Windows 10 Home + office 2016 Pro – 27,64 €

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – 40,94 €

Windows 10 Home + Office 2019 Pro – 31,02 €

Naravno, svi kupljeni softveri su originalni i trajno aktivirani. Prvo ih morate skinuti sa službenih stranica CDKdeals.com i instalirati na računalo, a zatim iskoristiti kupljeni aktivacijski ključ.

Kako zapravo kupiti neki od softvera iz ponude? Pogledajte na primjeru za Windows 10 Pro!

Naravno, prvo odaberite sve proizvode koje ste planirali i kliknite na „Add to Cart“ ili “Kupi sada”:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave, kliknite na košaricu s odabranim proizvodima ako smatrate da je to sve što ste planirali uzeti tijekom ove kupnje.

Nastavite na sljedeći korak, gdje ćete unijeti promotivni kod za popust „GE30“ i kliknite „Primijeniti“. Nakon potvrde, trenutna cijena će se umanjiti za dodatnih 30%.

Kliknite na ‘Pošalji narudžbu’, nastavite na plaćanje i odaberite željeno sredstvo sigurnog internet plaćanja. Nakon uspješne kupnje, aktivacijski ključ stići će vam e-mailom u vrlo kratkom roku.

Kako aktivirati kupljeni Windows software?

Aktivacija je iznimno jednostavan proces. Nakon kupnje aktivacijskog ključa, ponovno instalirajte Windows 10 koji ste prethodno preuzeli s Microsoft stranica i pratite korake.

  • Unutar instaliranog Windows 10 OS-a odaberite Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)
  • U sklopu izbornika Update & Security kliknite Activation
  • Na kraju unesite vaš novi aktivacijski ključ (Update Product Key > Change Product Key) i gotovi ste!

Ako iskusite bilo kakve poteškoće, na raspolaganju vam je pristupačna korisnička podrška koja je dostupna 0/24 svih 7 dana u tjednu putem e-maila [email protected]. Također, u slučaju bilo kakvih problema ili nezadovoljstva proizvodom, zajamčen je 100% povrat!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...