Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Madden NFL svake godine sve lošiji: Najnovije izdanje na Metacriticu ima ocjenu korisnika 2,2!?

Prošlo svršeno vrijeme je kada su Madden igre bile jedne od najbolje ocijenjenih igara unutar jedne kalendarske godine

Foto: Screenshot

Madden NFL 24, koji je izašao prije šest dana, preplavljen je negativnim recenzijama korisnika na stranicama kao što su Metacritic i Steam. Ova igra najnoviji je nastavak franšize igara američkog nogometa koja traje tri i pol desetljeća. Međutim, dok su starije Madden igre često dobivale pohvale kritičara i nosile razne nagrade, najnoviji dijelovi u serijalu bili su loše prihvaćeni od obožavatelja i kritičara.

Brojni problemi

Prošlo svršeno vrijeme je kada su Madden igre bile jedne od najbolje ocijenjenih igara unutar jedne kalendarske godine. Mediji i javnost su ih u to vrijeme dočekivali s entuzijazmom, ali to se promijenilo otprilike onda kada je EA počeo dodavati mikrotransakcije u igre. To se poklopilo s općim padom kvalitete, i dok su neka izdanja bila bolja od drugih, čini se da Madden NFL 24 nije vratio franšizu na pravi put.

Madden NFL 24 trenutačno ima strahovito lošu ocjenu korisnika (2,2) na Metacriticu i “uglavnom negativan” prosjek recenzija na Steamu. Recenzije pokazuju da fanovi nisu zadovoljni fokusom na Ultimate Team, stalnih kvarova, problema s performansama i problema s online multiplayer funkcionalnošću. Budući da je Madden godišnja franšiza, programeri nemaju gomilu vremena za istinski napredak od jedne igre do druge, ali bit će zanimljivo vidjeti hoće li igra sljedeće godine biti bolja.

Foto: Screenshot

Madden igre posljednjih godina nisu kritizirane samo zbog svojih mikrotransakcija, već i zbog nekih ozbiljnih grešaka. Na primjer, Madden NFL 23 imao je problem u kojem su se spremanja u “Franchise Modeu” brisala i zauvijek gubila. Madden NFL 24 očito također ima dosta tehničkih problema, ali u ovom trenutku nije jasno ima li igra nešto vrijedno pohvale.

Paradoks

Bez obzira na to, jasno je da mnogi fanovi nisu zadovoljni s Madden NFL 24. Međutim, ostaje za vidjeti hoće li se to pretočiti u nešto smisleno. Unatoč godinama u kojima su Madden igre dobivale blijede kritike i osrednje ocjene korisnika, franšiza se stalno nalazi na popisu deset najprodavanijih igara svake godine. Madden NFL 23 bila je jedna od najprodavanijih igara 2022., a izgleda da su dobre šanse da će Madden NFL 24 biti jedna od najprodavanijih igara 2023. godine. Međutim, treba se zapitati hoće li na kraju doći do pada prodaje za Madden NFL igre ako EA ne uspije vratiti staru slavu ovom serijalu.

Najavljeno je da će ljubitelji američkog nogometa imati neke nove opcije u budućnosti. EA vraća svoju seriju igara sveučilišnog američkog nogometa, a 2K izrađuje neku vrstu arkadne NFL igre. Madden NFL 24 je sada dostupan za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Meta nastavlja snažno ulagati u vrste generativne umjetne inteligencije i povezane velike jezične modele koji su pomogli u stvaranju OpenAI-jevog ChatGPT-a

Filmovi

Novi film tvrtke Sony Pictures, redatelja Jonathana Entwistlea i scenarista Roba Liebera, bit će premijerno prikazan u kinima 13. prosinca 2024. godine

Igre i gaming

Ondje gdje je PS Portal izašao, nastao je problem - zainteresiranost je poveća, pa, stoga, oni koji ga nisu unaprijed naručili, imaju poteškoća s...

Filmovi

Ovaj nastavak Kapetanice Marvel jako loše kotira na kino blagajnama

Internet

'Milenijalci su posljednji sudionici analognog svijeta, most između onoga što je bilo i onoga što će biti'

Igre i gaming

Tekken 8 trebao bi biti predstavljen sljedeće godine, 26. siječnja, na PC-u, PlayStationu 5 i Xbox Series X/S

Filmovi

Kauffman je rekla da je razgovarala s Perryjem o teškom dijelu njegova života nakon nedavnog okupljanja "Prijatelja" 2021. godine

Igre i gaming

Dok to sami ne vidimo, fanovi bi trebali uzeti ove informacije sa zrnom soli unatoč svom optimizmu