Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Sci-fi

Marvelov Helstrom očekuje se u listopadu

Marvelova serija Helstrom na streaming platformu Hulu dolazi u listopadu, a otkriven je i prvi pogled na seriju uz što je IGN objavio i galeriju službenih fotografija. Seriju je kreirao izvršni producent Paul Zbyszewski zajedno s Karimom Zreikom i Jephom Loebom.

Radnja prati Daimona i Anu Helstrom (Tom Austen /Sydney Lemmon), sina i kćer misterioznog i moćnog serijskog ubojice, te njihovu majku Viktoriju (Elizabeth Marvel). Kada im majku zatvore u ludnicu, brat i sestra Helstrom svojim nadnaravnim moćima kreću u misiju pronalaska najgoreg od čovječanstva, istovremeno pokušavajući razotkriti tajne i traume vlastite obiteljske povijesti.

Serija će u prvoj sezoni imati deset epizoda, a uz Austen, Lemmon i Marvel, kao obitelj Helstrom, u seriji će glumiti i Robert Wisdom kao tajanstveni skrbnik, Ariana Guerra kao Gabriella Rosetti, June Carryl kao dr. Louise Hastings i Alain Uy kao Chris Yen.

Helstrom na Hulu stiže 16. listopada.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Određeni korisnici traže i da se prihodi od Black Panther skinova doniraju u dobrotvorne svrhe.

Sci-fi

Svom medicinskom osoblju koje u vrijeme globalne pandemije COVID-19 virusa vodi jednu od najvećih borbi za naše zdravlje, dozvolite da kažemo: hvala vam, i...

Sci-fi

Netflix je nedavno objavio službeni teaser za nadolazeću sci-fi seriju Away, u kojoj glumi dvostruka dobitnica Oscara Hilary Swank, a sada smo dobili i...

Gaming

Captain America skin je dostupan u igri za kupnju po cijeni od 2,000 V-bucksa, odnosno oko 20 dolara u realnoj vrijednosti.