Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Meditirajte i opustite se uz igru Microsoft Flight Simulator

Igra bi trebala biti lansirana 18. kolovoza, a oni koji su je imali prilike testirati usporedili su je s meditacijom.

Foto: Microsoft

Igra Microsoft Flight Simulator najavljena je u travnju, a s testiranjima se započelo još u listopadu 2019. godine. Mnogi željno iščekuju ovu simulaciju, a ponajprije zbog toga što igra uključuje i zračni promet iz stvarnog svijeta, te 37 autentičnih aerodroma.

Nije iznenađenje da su mnogi pomislili kako će im za ovu simulaciju biti potrebna jaka računala, ali se zapravo ispostavilo da su minimalni zahtjevi poprilično razumni. Svi oni koji žele igrati ovu simulaciju trebali bi osigurati RTX 2080 / Radeon VII i 32GB RAM-a, a što se tiče osnovnih zahtjeva traži se: CPU: Ryzen 3 1200 / Intel i5-4460, GPU: Radeon RX 570 / NVIDIA GTX 770, VRAM: 2GB, RAM: 8GB, HDD: 150GB, Bandwidth: 5 Mbps. Kad je riječ o preporučenim specifikacijama, tvrtka predlaže: CPU: Ryzen 5 1500X / Intel i5-8400, GPU: Radeon RX 590 / Nvidia GTX 970, VRAM: 4GB, RAM: 16GB, HDD: 150GB, Bandwidth: 20 Mbps, piše PCGamer.

Foto: Microsoft

Igra bi trebala biti lansirana 18. kolovoza, a oni koji su je imali prilike testirati usporedili su je s meditacijom. Glavni meni sadrži kategorije: Flight Training, Activities, News, Live Events i World Map. Svaki od ponuđenih modela aviona leti drugačije i potrebno je jako puno strpljenja dok se ne savlada tehnika upravljanja, no nakon toga slijedi opuštanje, što je u današnje vrijeme i više nego preporučljivo.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Hyper Scape je najavljen prvi put u srpnju, a od trenutka objave beta verzije, igra je postala prva na vrhu Twitch liste i to...

Web & IT

Ono što odlikuje novu trgovinu je drastično već brzina u odnosu na postojeću trgovinu.

Gaming

Ako je suditi prema dosadašnjim rezultatima, 2020. godina bit će najbolja godina za proizvođače igara i igračkog hardvera u posljednjih 10 godina.

Gaming

Igra je dobila svoj preobražaj u popularni žanr battle royale i to pod nazivom Worms Rumble.

Oglašavanje