Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Nabavite Windows 10 za samo 7,35 € i besplatno nadogradite na Windows 11

Novi operativni sustav tvrtke Microsoft, Windows 11, službeno je postao dostupan 5. listopada ove godine. No, ono što je još sjajnije je činjenica da će nadogradnja biti besplatna za sve postojeće korisnike Windows 10 sustava.

Windows 11 karakteristike

Windows 11 svojim će korisnicima ponuditi novi minimalistički i čist dizajn. S pastelnim nijansama, zaobljenim rubovima Explorera i novim ikonama, vizualno iskustvo je podignuto na potpuno novu razinu.

OS podržava Android aplikacije izravno iz Microsoftove trgovine. To znači da sada korisnici mogu koristiti Android aplikacije na izvornom OS-u bez dodatnog instaliranja s trećih strana.

Još jedna značajna promjena na popisu značajki sustava Windows 11 su widgeti. Sjećate li se widgeta u Windows Vista OS koje su mnogi favorizirali? Imamo dobru vijest, sada možete uživati u njima i mnogim drugim značajkama programske trake novog operativnog sustava.

Windows 11 multitasking čini vrlo jednostavnim. Značajke naziva Snap Groups i Snap Layouts korisnicima omogućuju da provjere koje aplikacije trenutno koriste na programskoj traci. To rezultira boljim multitaskingom i jednostavnijim prijelazom s jednog monitora na drugi.

Besplatna nadogradnja

Za sve one koji se pitaju koliko će novaca morati izdvojiti za nabavku Windows 11 operativnog sustava, imamo fenomenalnu vijest. Kao što smo već gore spomenuli, Microsoft je najavio da će nadogradnja za Windows 11 biti potpuno besplatna svim postojećim korisnicima Windows 10 operativnog sustava.

To znači da ako posjedujete Windows 10, svoj operativni sustav možete nadograditi bez ikakvih dodatnih troškova. U slučaju da nemate Windows 10 na računalu, najbolje bi bilo nabaviti ga što prije. GoDeal24.com nudi sigurna, jednostavna i ekonomična rješenja za Microsoft softvere.

Najbolja ponuda – Windows 10 za samo 7,35 €

U želji da svima omogući ekonomičnu ponudu softverskih proizvoda, GoDeal24.com nudi nevjerojatne cijene. Uz to, uživat ćete u iznimnoj korisničkoj podršci i usluzi za bezbrižno iskustvo kupnje.

●Windows 10 Professional – 7.35€
Windows 10 Pro Professional – 2 PCs – 11.35€ 
Microsoft Office 2016 Professional Plus – 1PC (Phone) – 19.99€
Microsoft Office 2016 Professional Plus – 1PC – 24.99€
Microsoft Office 2019 Professional Plus – 1PC (Phone) – 25.99€
Microsoft Office 2019 Professional Plus – 1PC – 30.99€

Nevjerojatnih 45% popusta na proizvode s kupon kodom: SGO45

Čak 60% popusta na Windows 10 pakete s kupon kodom: SGO60

Ponuda ostalih proizvoda

Iskoristite ovu fenomenalnu ponudu Godeal24 online trgovine, nabavite Windows 10 po najboljoj cijeni i besplatno nadogradite na Windows 11. Osim jednostavne, brze i povoljne kupnje, na raspolaganju vam je i služba za korisnike ([email protected]) koja će vam pomoći riješiti sve nedoumice i probleme.

Proces kupovine je vrlo jednostavan, dostava je besplatna, a dostupni su i različiti načini plaćanja. Sve gore navedene promocije i ponude su vremenski ograničene i vrijede do isteka zaliha pa ako želite nadograditi svoj operativni sustav, svakako bi se trebali požuriti.

Konačno, Godeal24 navodi da su svi ključevi legalne inačice te da je ovu praksu preprodaje legalizirao Europski sud pravde.

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Što se tiče Microsoftove borbe da dogovor bude odobren u Velikoj Britaniji, tvrtka je uložila žalbu na odluku CMA-a...

Aplikacije i softver

Korištenje računala za posao i igru je neizostavna svakodnevica gotovo svake osobe danas, ali za povećanje produktivnosti, lekturu, izračune ili izradu prezentacija, potrebni su...

Aplikacije i softver

Potraga za najpovoljnijim ponudama komponenti za vaše računalo predstavlja tlaku za vas, a pritom ste svjesni da piratizirane kopije osim što nisu dopuštene, mogu...

Aplikacije i softver

Ako su tablice, dokumenti i prezentacije vaša svakodnevica, Microsoft Office paket mora biti dio vašeg računalnog asortimana. Iako su danas dostupne mnoge besplatne alternative,...

Aplikacije i softver

Jedan od najčešće korištenih računalnih alata na svijetu, Microsoft Office Professional 2021, sada je na posebnoj akciji pa ga tijekom trajanja Godeal24 Software Flash...

Aplikacije i softver

Ako još uvijek koristite zastarjeli operativni sustav ili stariju verziju Office sustava, vaše računalo s protekom vremena postaje sve manje sigurno i manje kompatibilno...

Aplikacije i softver

Microsoft je najavio veliku nadogradnju Windows 11 operativnog sustava, koja će sadržavati novu verziju Bing pretraživača u kojem je integrirana ChatGPT funkcija. Takva opcija...

Aplikacije i softver

Još uvijek koristite zastarjelu verziju sustava Windows? Onda je sada sigurno vrijeme za nadogradnju! Windows 10, najmoćniji i najkorišteniji operativni sustav na svijetu, dizajniran...