Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Nadolazeći Samsung Galaxy Note 20 mogao bi biti slabiji od aktualnog modela!?

Je li 128GB prostora za pohranu podataka zaista dovoljno u nadolazećim flagship modelima pametnih telefona?

Samsung je nedavno lansirao Galaxy S20 seriju svojih uređaja, no veliki broj poklonika ove kompanije i dalje iščekuje najnoviji Galaxy Note 20. Pretpostavljamo da će Note 20 biti pušten u prodaju nekada u Kolovozu, do kada ćemo se zadovoljiti detaljima koji već polagano „cure“.

Neke neslužbene najave zapravo bi mogle obeshrabriti potencijalne kupce najnovijeg Note modela iz kompanije Samsung. Naime, kako se počelo pričati o novom modelu, kruže neke špekulacije da bi novi Samsung Note 20 došao sa „samo“ 128GB prostora za pohranu podataka. Nije to malo, ali ipak je ako uzmemo u obzir da je prošlogodišnji Note 10 model nudio najmanje 256GB podatkovnog prostora.

Članovi raznih foruma, pa tako i mnogi svjetski portali raspisali su se na tu temu, i trenutno se vodi debata: Je li 128GB dovoljno za flaghip model koji će se predstaviti u 2020.godini?

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gadget

Ovaj neodoljivi projektor bit će dostupan u modelima od 130 i 120 inča – LSP9T i LSP7T koji laserskim pogonom projiciraju sliku 4K razlučivosti.

Biznis

Korisnici će dobivati Samsung Rewards bodove za svaku kupovinu koji izvrše karticom pomoću Samsung Pay-a

Biznis

Karticu će lansirati u suradnji s tvrtkom SoFi.

Akcije

Na Geekbuyingu ima nekoliko SSD diskova na popustu, pa sam odlučio napraviti kratki pregled. Dva diska su prijenosna, a dva su standardna, za ugradnju...