Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Najavljena tužba protiv studija CD Projekt Red zbog brojnih grešaka u Cyberpunk 2077 igri

Studio CD Projekt Red možda čeka bitka na sudu.

Foto: CD Projekt Red

Tvrtka pod nazivom Rosen Law objavila je da je pokrenula kolektivnu tužbu protiv CD Projekt Reda. U tužbi se navodi da je uprava studija zavarala investitore o stanju igre prije njenog izlaska te da nije upozorila da je Cyberpunk 2077 praktički “neigriv” na PS4 i Xbox One konzolama, piše Engadget.

Iz ureda tvrtke Rosen Law navode da se svi vlasnici CD Projekt dionica mogu priključiti tužbi putem online formulara, a ovo je tek prva od brojnih tužbi s kojima bi se studio mogao suočiti zbog problema sa Cyberpunk 2077.

Prošlog tjedna moglo se čuti da dioničari iz matične Poljske također razmišljaju o tužbi zbog toga što je Sony igru povukao iz PlayStation trgovine. Prva tužba uslijedila je nakon što je CD Projekt Red objavio da je prodano oko 13 milijuna primjeraka igre, pa je za pretpostaviti da investitori žele izvući novac prije nego stignu obećane nadogradnje i ispravke za ovu dugo očekivanu igru.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Tvrtka nije objavila podatke o tome koliko je novca vraćeno nezadovoljnim kupcima, ali to je evidentno utjecalo na prodaju.

Gaming

CD Projekt Red zaradio je u pretprodaji igre oko osam milijuna dolara.

Gaming

Ovim potezom, ukupan broj država u kojima je Stadia dostupna povećao se na 22.

Gaming

Objavljeno je da će svaki takav video biti prijavljen i po potrebi uklonjen.