Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Kripto

Najbolja kriptovaluta za kupovinu tijekom pada – rasprodaja tokena

pad kriptovaluta

Arthur Hayes, analitičar i suosnivač BitMex razmjene, predvidio je rasprodaju cijena kriptovaluta oko događaja prepolovljenja Bitcoina.

Hayes je napisao u nedavnom blogu: “Narativ o prepolovljenju koje je pozitivno za cijene kriptovaluta dobro je ukorijenjeno. Kada se većina sudionika na tržištu složi oko određenog ishoda, obično se dogodi suprotno.”

Doista, Hayesova predikcija se ostvaruje usred nedavnog pada tržišta s obzirom na to da je prepolovljenje Bitcoina sada udaljeno samo četiri dana. Međutim, prilika i dalje postoji za one koji znaju gdje tražiti, a cijene kriptovaluta počinju rasti.

Ovaj članak pokriva pregled najboljih kriptovaluta koje treba kupiti sada prije i nakon prepolovljenja. Razmatramo cijene tokena, slučajeve upotrebe, narative, mišljenja stručnjaka i još mnogo toga.

Smog

Prva multi-chain meme kovanica, Smog, širi svoja krila preko dva najistaknutija tržišta na lancu, Solana i Ethereum.

smog

Smog je doživio impresivan start u veljači, dosegnuvši više od 100 puta veći rast do tržišne kapitalizacije od 200 milijuna dolara. Međutim, nedavna rasprodaja pružila je nezaobilaznu priliku trgovcima da uđu prije sljedećeg skoka.

Trenutno, Smog trguje po cijeni od 0,1 dolara, što je rast od 7% danas. Ima potpunu diluiranu tržišnu kapitalizaciju od 139 milijuna dolara.

Prema njegovoj web stranici, Smog “vlada nad kripto bojištem, spaljujući sve svoje neprijatelje”.

U nastojanju da osvoji tržišnu dominaciju, meme kovanica s temom zmaja trenutno provodi jednu od najtoplijih airdrop kampanja na tržištu. Druga sezona je trenutno aktivna, pružajući velike nagrade pobjednicima. Više detalja dostupno je na Zealy stranici projekta.

Smog također nudi investitorima ekskluzivan popust od 10% na kupnje putem svoje web stranice. Međutim, ova ponuda završava uskoro, pa investitori moraju brzo djelovati.

Posjetite Smog 

99Bitcoins

99Bitcoins je vodeći medijski kanal za kriptovalute koji je pokrenut 2013. godine. Ovaj titanski novinski portal također se ponosi s više od 700 tisuća pretplatnika na YouTubeu i 2,8 milijuna e-mail pretplatnika.

99bitcoins

Tim je nedavno pokrenuo novu kriptovalutu, $99BTC, koja se trenutno nalazi u pretprodajnoj fazi. To će biti interni token platforme, koji će nuditi nagrade i pogodnosti slične Binanceovom BNB-u.

Doista, odjekujući uspjeh BNB-a, ili čak manji token koji generira nagrade poput MX od MEXC-a ili KCS-a od KuCoina, ukazuje na svijetlu budućnost za $99BTC.

Kao pionir u svom području, token 99Bitcoins omogućit će interaktivno učenje, nagrade u tokenima, BRC20 alate i obrazovanje, signale za trgovanje kriptovalutama, VIP zajednicu i potencijalnu kapitalnu valorizaciju iz Bitcoin prepolovljenja.

Njegova pretprodajna kampanja je nedavno pokrenuta, ali već je prikupila preko 300 tisuća dolara, a očekuje se da će se ovaj iznos povećavati kako se vijest širi.

Trenutno investitori mogu kupiti $99BTC po cijeni od 0,001 dolara, ali će se ova cijena povećati za jedan dan ili kada ukupno prikupljeni iznos dosegne 740 tisuća dolara.

Posjetite 99Bitcoins

Dogeverse

Zauzimajući pionirski pristup pristupačnosti i inkluzivnosti, Dogeverse je prva Doge kriptovaluta koja se proširuje na više lanaca.

dogeverse

Njegovo poduzeće započinje na Ethereumu, BSC-u i Polygonu, a uskoro će se pridružiti lansiranje na Solani, Baseu i Avalanchu.

To pruža neviđenu fleksibilnost, omogućujući Dogeversu da se prilagodi bez obzira na to koji lanac meme kovanica odabere sljedeći.

Tijekom posljednjih mjeseci, Solana je bila najpopularnija mreža za meme kovanice, ali je Base od tada preuzeo središnje mjesto. No, u svakom slučaju, Dogeverse će imati koristi.

Dodatno potičući uzbuđenje, njegova široka dostupnost ujedinjuje nekada različite blockchain zajednice kroz jednu spektakularnu meme kovanicu.

Do sada je ICO Dogeversea prikupio impresivnih 4,5 milijuna dolara, što odražava duboko ukorijenjen apetit zajednice za prvom blockchain-hopping dog kovanicom.

Investitori u pretprodaji će biti zadovoljni znajući da svoje tokene mogu odmah staviti na staking. Trenutno mogu zaraditi 223% APY, ali će se to smanjiti kako se više tokena stavi na staking.

Posjetite Dogeverse

Slothana

Najnovija prekretnica u sagi meme kovanica su pretprodajni tokeni na temelju Solane. Fenomen je započeo s Book of Meme, koji je prikupio 2 milijuna dolara, a zatim postao najbrže rastuća meme kovanica koja je dostigla tržišnu kapitalizaciju od 1 milijardu dolara.

slothana

Uskoro nakon toga, pojavio se Slerf, prikupivši 10 milijuna dolara i zasjenivši Ethereum u trgovačkom volumenu na lancu. Međutim, Slothana je najnovija senzacija, zasjenjujući oba prethodna u svom ukupnom prikupljanju sredstava u pretprodaji, prikupivši preko 10 milijuna dolara u dva tjedna i spreman za airdrop 29. travnja.

Osim neumornog tržišnog interesa za Solana meme kovanice, specifični faktori Slothane doprinose njenom uspjehu. Trgovci sumnjaju da je tim Smog-a iza pretprodaje.

Smog je komentirao prvi X post Slothane kada je imao manje od 50 pratitelja. Ako je to isti tim, postavlja se bikovski presedan za meme kovanicu s motivom lijene lenjivice.

Stručnjaci iz industrije također su optimistični, s analitičarima s YouTube kanala Crypto News nedavno izjavivši: “Slothana bi mogla biti sljedeća 100X pretprodaja.”

Posjetite Slothana

Mega Dice

Još jedna potpuno nova kriptovaluta koja je nastala iz uspješnog poslovanja koje generira prihod je Mega Dice $DICE. Mega Dice je vodeći kripto kazino u industriji s preko 50 tisuća igrača, 4 tisuće igara i 50 milijuna dolara mjesečnih uloga.

Ipak, njezina pozicija kao lidera u industriji nije stajala na putu neumornog inoviranja. Mega Dice teži jačanju rasta i dodavanju vrijednosti svojim igračima putem svoje najnovije inicijative.

Dolazak $DICE-a proširuje vrijednost platforme u trgovinski token dostupan na Solani, Ethereumu i BSC-u.

Prema njegovoj web stranici, vlasnici dobivaju pogodnosti poput dnevnog prihoda temeljenog na profitu platforme, ekskluzivnog pristupa novim značajkama, NFT-ima ograničenog izdanja, bonusima i naknadama za preporuke i mnogo više.

Trenutna cijena Mega Dice tokena je 0,069 dolara, ali će se ta cijena povećavati tijekom pretprodaje. Sljedeći skok će se dogoditi kada se proda 13,7 milijuna $DICE. Do sada je prodano 3,9 milijuna.

Posjetite Mega Dice

Ondo

Nakon što su meme kovanice i umjetna inteligencija dominirale nedavnim rastom kriptovaluta, kladitelji ulažu svoje čipove u stvarna imovinska prava (RWA) kako bi stekli prednost u sljedećem rastu tržišta.

ondo

Ondo je lider u ovoj domeni. Trenutno ima cijenu od 0,97 dolara i tržišnu kapitalizaciju od 1,3 milijarde dolara.

Trenutno je Ondo u plusu za 25% danas, 22% ovog tjedna, 88% ovog mjeseca i 507% od početka na CoinMarketCapu 24. siječnja.

Prominentni analitičar Cold Blooded Shiller primijetio je da je ONDO bio jedno od najotpornijih tržišta na prodaju. A Blackrock kupuje.

BlackRock je nedavno lansirao fond od 100 milijuna dolara za tokeniziranu imovinu na Ethereum mreži.

ONDO je upravljački token protokola Ondo, koji nudi institucionalnu financiju na chainu koja je dostupna svima.

Njegovi glavni proizvodi su stabilne kovanice koje generiraju prihod, USDY, i tokenizirani američki trezor, OUSG, koji su dostupni diljem svijeta.

Bitcoin

Usred nedavne krize, vodeći na tržištu Bitcoin bio je jedan od najboljih izvođača, što ukazuje da bi mogao nastaviti voditi put tijekom sljedećeg rasta.

bitcoin

Trenutno, Bitcoin se trguje po cijeni od 66,3 tisuće dolara, u plusu za 2,3% danas, u minusu za 5% ovog tjedna, u minusu za 2,8% ovog mjeseca, ali u plusu za 118% ove godine.

Ima tržišnu kapitalizaciju od 1,3 milijarde dolara i 24-satni trgovački volumen od 43 milijarde dolara, što je danas niže za 27%.

Hong Kong je odobrio Bitcoin ETF-ove, što je rezultiralo rastom cijene BTC-a.

S obzirom na meteorski rast nakon odobrenja ETF-ova u SAD-u, ETF-ovi na Istoku mogli bi otključati još jedan monumentalni val likvidnosti, omogućavajući rast cijene tržišnog lidera.

Dodatno uzbuđenje dolazi od analitičara Caleba Franzena koji je istaknuo da je Bitcoin dobro izdržao unatoč nedavnim tržišnim previranjima.

“BTC je ‘samo’ pao -7% od prošle nedjelje. Mislim da je to prilično čvrsto s obzirom na to da smo imali veće podatke o inflaciji, miješane bankarske dobitke i još jedno geopolitičko zaoštravanje”, napisao je.

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...