Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

iMyFone Filme – jedan od najboljih alata za uređivanje videa koji možete pronaći

Snimili ste video na moru, vaš godišnji odmor ili vjenčanje rođaka? Prije nego video postavite na Facebook, ili YouTube kanal, bilo bi dobro da ga obradite u nekom video editoru. Za takve stvari, video editiranje, predstavljamo aplikaciju Filme video editor. Riječ je o aplikaciji za editiranje i uređivanje snimljenog video sadržaja, za što bolji krajnji rezultat snimljenog materijala.

Napravite profesionalni video, bez učenja i uvježbavanja kompliciranih alata. Softver za obradu videa iMyFone Filme najbolji video editor, radi profesionalne korake na jednostavan i intuitivan način. Snimljeni video s lakoćom možete doraditi, obogatiti efektima, i na kraju predstaviti svojim prijateljima i obitelji. Pokažite im snimke s vjenčanja, godišnjeg odmora ili putovanja na kojem ste možda bili.

iMyFone Filme omogućava brzo, jednostavno i kvalitetno uređivanje videa. Sami možete izraditi profesionalan video, sa efektima koji će zapaniti svakoga. Video editor nudi mnoštvo video filtera, animacija, prijelaza i glazbenih podloga. Aplikacija nudi korisniku kompletan set alata za brzo i uspješno uređivanje snimljenih video sadržaja. S lakoćom pretvorite video, snimljen pomoću vašeg smartphone uređaja, u profesionalni video zapis. Podijelite sa prijateljima vaše trenutke: rođendane, vjenčanja, putovanja, festivale i druge zabilježene trenutke iz vašeg života.

Filme je alat koji sve to nudi, jednostavan je za rad, a opet jako moćan.

Ukratko o aplikaciji Filme

Aplikacija Filme još je jedna u nizu uspješnih aplikacija kompanije iMyFone. Filme je pažljivo odabrana grupa alata za obradu videa. Posebno se ističe po jednostavnom korištenju, i vrhunskim rezultatima obrađenih videa. Uz pomoć ove aplikacije, svatko će za kratko vrijeme postati profesionalni kamerman, ili video editor.

Korisnik može izbaciti sekvence, pomjerati ih, podijeliti ili dodati video efekte. Pojedine video isječke možete spajati, korištenjem naprednih efekata, dodavanjem teksta, fotografija ili audio zapisa. Na već snimljenom videu, jednostavno možete promijeniti brzinu reprodukcije, dodatno uštimati opću video atmosferu i još mnogo toga.

Čak i da niste vješti s ovim alatom, ili nemate vremena uređivati neki video, možete odabrati opciju Fast Video, i dobit ćete rezultate koji će oduševiti.

Uredite video da bude baš kako ste ga i zamislili. Filme će dati opcije da video uštimate i do najsitnijih detalja. Fast Video opcija već je sama po sebi odličan način da uredite video koji ste snimili. Ako želite, video možete urediti i samostalno, koristeći mnogobrojne opcije koje nudi Filme. Iskoristite alate koji su na dohvat ruke. Jednostavno, intuitivno sučelje ove aplikacije pronaći će profesionalca u vama. 

Uvjerite se u mogućnosti softvera

Za sve buduće korisnike, kompanija iMyFone nudi ponudu koju je teško odbiti. Na raspolaganju imate 1 mjesec besplatnu licencu, sa potpunim opcijama alata koje nudi Filme. Možete uređivati video do najsitnijih detalja, i postati profesionalac u kratkom vremenu. Jednom kada savladate vještine, uvjereni smo da ćete produžiti licencu za ovaj softver. Kako doći do besplatne licence u tajanju od jednog mjeseca? Nastavite čitati, i uhvatite priliku koja vam se pružila.

Giveway za 1 mjesec besplatnog korištenja aplikacije

Sudjelujte u ovoj odličnoj ponudi, i putem Giveway akcije ostvarite pravo na punu licencu u trajanju od jednog mjeseca. Podijelite stranicu (Filme giveway) na svojim društvenim profilima (Facebook, Twitter, Pinterest) i sudjelujte u izvlačenju sretnih dobitnika. Iskoristite priliku da isprobate ovaj alat. Ako planirate koristiti Filme video editor kroz neki dulji period, licencu možete kupiti jako povoljno. Lifetime plan za licenciranje trenutno se prodaje po cijeni od $4,95. Svakako razmislite o ovoj ponudi, i iskoristite priliku.

Mogućnosti aplikacije Filme

Najbolje za spomenuti je svakako opcija Fast Video. Automatski ćete dobiti gotov video zapis koji trenutno možete podijeliti sa prijateljima, postaviti na društvene mreže ili na YouTube kanal. Ako se bavite izradom videa za YouTube kanal, ili stavljate video sadržaj na vaš Facebook profil, ovaj alat je doslovno must have.

Prezentacije s više fotografija u video sekvenci lako možete uraditi s tek par klikova mišem.

Napravite profesionalne video snimke rođendana, vjenčanja, putovanja ili video iz teretane ili drugih fitness centra. Svaki video snimak možete urediti za što bolju pojavu na društvenim mrežama ili YouTube kanalu.

Aplikacija Filme za video edit

Osnove uređivanja videa

Filme korisniku olakšava uređivanje video materijala, u toj mjeri da završeni video izgleda profesionalno i bez greške. Na raspolaganju su alati cut/trim, crop, split, rotate, adjust speed, i efekti picture-in-picture. Sve su to neophodni alati za edit nekog videa. Spomenuti alati nalaze se na dohvat ruke, bez potrebe da ih tražite po izborniku.

Osnivni alati aplikacije Filme

Jednostavno i intuitivno sučelje doveli su iMyFone Filme aplikaciju u sami vrh aplikacija te namjene. Možemo kazati da je iMyFone Filme najbolji softver za obradu videa, koji trenutno možete pronaći na internetu.

Sami isprobajte Filme, i pokažite svoje video uratke.

Podijelite sa društvom svoje videe sa ljetovanja, dotjerane i profesionalno urađene do te mjere da vam svi zavide. Iskoristite mogućnosti ove aplikacije, uradite slideshow najboljih zabilježenih trenutaka s vašeg odmora. Napravite video sekvencu vaše nove ljubavne priče.

Video koji možete uraditi sami

Sve to možete lako uraditi korištenjem opcija video editora Filme. Svakako se prijavite na Giveway, da isprobate editor do kraja, sa svim alatima koje nudi.

Ako se do sada niste bavili uređivanjem videa, nakon što isprobate ovu aplikaciju to ćete svakako početi da radite. Svaki video koji ste do sada snimili, i pohranili negdje na računalu ili mobitelu, poželjet ćete dotjerati uz pomoć ovog softvera. Filme će pomoći da svaki video izgleda profesionalno, i spreman za objavu i puštanje među publiku. Pokažite vaše vještine, i pohvalite se pravim video snimkama. 

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Internet

Snimili ste video materijale i zanima vas kako ih editirati za društvene mreže? Koja su sve znanja potrebna za editiranje video sadržaja? Kako mudro...

Biznis i posao

Želite snimiti kvalitetan video koji ćete podijeliti s vašim pratiteljima i korisnicima? Zanima vas koji su sve koraci potrebni za snimanje kvalitetnog videa? Kako...

Biznis i posao

Kako napraviti kvalitetan video za društvene mreže? Koja taktike koriste popularni video majstori kako bi privukli pažnju ljudi putem videa na društvenim mrežama? Zašto...

Aplikacije i softver

Video je jedna od najkorištenijih i najsvestranijih metoda reklamiranja. Videozapisi mogu lako privući pažnju gledatelja, a također čine oglas privlačnim i učinkovitim. Mali ili...

Igre i gaming

Igre koje su pravljene u AR (augmentativna realnost) tehnologiji bile su na svom vrhuncu prije pojave pandemije koronavirusa. Kada je izlazak vam postao problematičan...

Aplikacije i softver

Bavite se uređivanjem videa, ili tek s vremena na vrijeme konvertirate iz jednog formata u drugi? Što god je potreba, VideoProc je odlična aplikacija...

Tech

Apple uređaji dolaze sa poprilično jakom zaštitom, s posebnim naglaskom na mobilne i prijenosne uređaje kao što su: iPhone, iPad i iPod Touch. Sigurni...

Aplikacije i softver

WinX HD Video Converter Deluxe je sve-u-jednom HD video converter, mrežni (YouTube) preuzimač, uređivač videa koji pruža čak i pravljenje prezentacija sa slikama za...