Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Hi-tech

Najpametnija kaciga za motor na svijetu

Kaciga SKULLY AR-1 je napravljena od aerodinamičnog polikarbonata i smatra se vrlo otpornom na vodu. SKULLY AR-1, pored toga što ima antirefleksijski E- tint vizir otporan na maglu i grebanje, vozačima motora nude i sljedeće tehnološke novitete:

– Heads Up Display: Bitne informacije su vam prikazane tako da pogled možete neometano držati na putu kojim se krećete.

– Rearview Camera: Preko širokougaone kamere imate perfektan pregled situacije na putu iza vaših leđa

– GPS Navigation: Integrirani navigacioni sistem će vam na vrijeme pružiti tražene informacije čak i na putevima gdje su prijemni signali loši

SKULLY AR-1 također ima Bluetooth konekciju i smartphone aplikaciju koja podržava iOS i Android operativne sisteme, što vam omogućava da povežete svoj smarthphone sa kacigom; primate i pravite telefonske pozive, kao i da slušate muziku preko servisa kao što su Pandora. Sve ove mogućnosti su povezane preko u kacigu ugrađenog software-a za prepoznavanje glasa.

Iako su i motori i vozači različiti, tehnička rješenja omogućavaju individualna podešavanja za svakog vozača prije prvog korištenja kacige. Preko software-a za prepoznavanje glasa možete naštimati optimalan položaj za svaku kameru koja snima situaciju na putu iza vas, usklađen sa visinom svakog vozača.

Tim Skullysystems tvrdi da je kaciga udobna i veličine kao Shoei RF-1200. Proizvodiće se u svim veličinama od small do XXl.

Trenutno SKULLY AR-1 košta $1.599 za kupce izvan SAD, a imate još 27 dana do isteka Indiegogo kampanje.

https://www.youtube.com/watch?v=ZdcWd594lRw

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Apps & Software

YouTube je od veljače 2020. godine uklonio više od milijun videozapisa koji se odnose na opasne i netočne informacije o koronavirusu, poput lažnih lijekova...

Web & IT

Privremene zabrane na YouTube platformi nisu strane, ali posljednja zabrana mogla bi biti najveća dosad. Sky News Australia dobio je zabranu postavljanja novih videozapisa...

Web & IT

Lako je zamisliti scenarije u kojima bi ova opcija djelovala kao brend.

Web & IT

Najviše problema su imali korisnici u SAD-u, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Japanu, Grčkoj i drugim zemljama Europe, Afrike i Azije.

Oglašavanje