Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Nakon više od 20 godina čekanja, stiže Crash Bandicoot 4

Igru je razvio Toys for Bob, developer koji stoji iza Spyro Reignited Trilogy.

Foto: Screenshot YouTube / PlayStation

Riječ je o igri Crash Bandicoot 4: It's About Time koja će od 2. listopada biti dostupna za PlayStation 4 i Xbox One po cijeni od 59,99 dolara.

Igrači su u prethodnom nastavku Crash Bandicoot: Warped pobijedi zlikovce kao što su Neo Cortex, N. Tropy i Uka Uka te su ih ostavili na udaljenom planetu. Nova igra donosi avanture koje slijede nakon njihovog bijega. Crash Bandicoot 4: It's About Time je inspirirana originalnom trilogijom, a igrači mogu pogledati što ih očekuje u objavljenom traileru.

Igru je razvio Toys for Bob, developer koji stoji iza Spyro Reignited Trilogy. Čini se da je nastavak Crash Bandicoota u dobrim rukama, s obzirom na to da su napravili odličan posao sa Spyrom, piše The Verge.

Obožavatelji su dugo čekali na pravi nastavak nakon tri prethodne originalne igre, a 2000-tih su se pojavile brojne igre različitih developera ali nisu uspjele ostvariti istu popularnost.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Znate li tko je odigrao ključnu ulogu u osmišljavanju prve PlayStation konzole, koji je PlayStation najprodavanija igraća konzola svih vremena, a koji je model...

Igre i gaming

Originalna igra izašla je još 2010. godine, tako da prva stvar koju ćete primijetiti je vizualna nadogradnja koja koristi moderan hardver.

Internet

Ono što odlikuje novu trgovinu je drastično već brzina u odnosu na postojeću trgovinu.

Igre i gaming

Igra je dobila svoj preobražaj u popularni žanr battle royale i to pod nazivom Worms Rumble.