Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

Nakon više od 20 godina čekanja, stiže Crash Bandicoot 4

Igru je razvio Toys for Bob, developer koji stoji iza Spyro Reignited Trilogy.

Foto: Screenshot YouTube / PlayStation

Riječ je o igri Crash Bandicoot 4: It’s About Time koja će od 2. listopada biti dostupna za PlayStation 4 i Xbox One po cijeni od 59,99 dolara.

Igrači su u prethodnom nastavku Crash Bandicoot: Warped pobijedi zlikovce kao što su Neo Cortex, N. Tropy i Uka Uka te su ih ostavili na udaljenom planetu. Nova igra donosi avanture koje slijede nakon njihovog bijega. Crash Bandicoot 4: It’s About Time je inspirirana originalnom trilogijom, a igrači mogu pogledati što ih očekuje u objavljenom traileru.

Igru je razvio Toys for Bob, developer koji stoji iza Spyro Reignited Trilogy. Čini se da je nastavak Crash Bandicoota u dobrim rukama, s obzirom na to da su napravili odličan posao sa Spyrom, piše The Verge.

Obožavatelji su dugo čekali na pravi nastavak nakon tri prethodne originalne igre, a 2000-tih su se pojavile brojne igre različitih developera ali nisu uspjele ostvariti istu popularnost.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre

Znate li tko je odigrao ključnu ulogu u osmišljavanju prve PlayStation konzole, koji je PlayStation najprodavanija igraća konzola svih vremena, a koji je model...

Igre

Originalna igra izašla je još 2010. godine, tako da prva stvar koju ćete primijetiti je vizualna nadogradnja koja koristi moderan hardver.

Web & IT

Ono što odlikuje novu trgovinu je drastično već brzina u odnosu na postojeću trgovinu.

Igre

Igra je dobila svoj preobražaj u popularni žanr battle royale i to pod nazivom Worms Rumble.

Oglašavanje