Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Filmovi

Netflixova serija ‘Stranger Things’ službeno je dobila i četvrtu sezonu

Prekinuta je duga šutnja i neizvjesnost oko četvrte sezone popularne Netflixove serije Stranger Things. Kako je najavljeno, Netflix je produljio seriju za još jednu sezonu, a braća Duffer potpisala su cjelokupni filmski ugovor sa tom popularnom streaming mrežom.

Treća sezona ove iznimno gledane serije završila je odlaskom Joyce Byers i njezine obitelji, uključujući Eleven iz Hawkinga, suptilno poručujući da bi se sljedeća sezona Netflixove serije mogla odvijati na novoj lokaciji. Sada, kada je Netflix i službeno obnovio Stranger Things za još jednu sezonu i objavio video koji sugerira nove avanture, on završava tekstom koji kaže, “Nismo više u Hawkinsu.”

Stranger Things

Obožavatelji diljem svijeta već sada šire svoje spekulacije i teorije internetom. Hoće li sezona početi oko Božića, uključuje li putovanje kroz vrijeme, budući da je nedavno na službenoj stranici Netflixa objavljena slika sa satom koji pokazuje točno 11, simbolični prikaz imena protagonistkinje Eleven… Hoće li Netflix imati neku iznenađujuću Halloween objavu? Malo je toga što bi nam definitivno moglo dati odgovor na sva ta pitanja trenutno. Showrunneri poručuju da bi serija mogla završiti četvrtom ili petom sezonom, a vremenski simboli su obično povezani s krajem, tako da je moguće kako će ovo biti posljednja avantura koju će klinci iz Hawkinsa imati – ili možda malo previše zaključujemo iz premalo dostupnog sadržaja.

Bilo kako bilo, radujemo se novoj sezoni koja bi trebala početi s emitiranjem sredinom 2020.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati