Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

NordVPN slavi svoj rođendan i nagrađuje nove korisnike sa 71% popusta!

NordVPN 10 godina - akcija

VPN je alat koji će imati svaki pametan korisnik Interneta danas. NordVPN je jedan od, ako ne i najpoznatiji VPN koji se ovih dana nudi na tržištu, a on slavi svoj jubilarni 10. rođendan. Kao što i priliči svakom slavljeniku, tako će i on pokušati na jedan sjajan način počastiti svoje nove korisnike u periodu od oko mjesec dana koji je započeo 9. veljače.

Svi će oni dobiti jedan ogroman popust na svoju pretplatu u trajanju od dvije godine, a uz popust će doći i besplatni poklon iznenađenja. Recimo stoga nešto više o ovoj sjajnoj ponudi.

Dvogodišnji plan s čak 71% popusta!

Svi koji se odluče za pretplatu na NordVPN u trajanju od 2 godine dobit će nevjerojatnih 71% popusta na nju. To znači da će svakog mjeseca za ovaj VPN plaćati samo 2.99 eura. Teško je uistinu reći postoji li jeftinija opcija od ove na tržištu, a da se istovremeno radi o barem približnoj razini kvalitete onoj koju nudi NordVPN.

Gledajući taj period od dvije godine, koristeći ovu akciju će preplatnici u te dvije godine platiti samo 71 euro i 76 centi, za razliku od standardne ponude u kojoj bi ih to ukupno izašlo 251 euro i 76 centi.

No, iako se već ova ponuda sama po sebi čini predobrom da bi se propustila, u NordVPN-u nude još jednu sjajnu i jedinstvenu mogućnost novim pretplatnicima. Ona dolazi u jednom od potencijalna tri dodatna poklona!

Uz pretplatu dolazi i jedan od tri sjajna poklona

Svi koji se odluče iskoristiti ovu akcijsku ponudu i uštedjeti koristeći NordVPN 2 godine, dobit će jedan od tri sjajna poklona. Oni dolaze u vidu jednog mjeseca, jedne godine ili dvije godine potpuno besplatne pretplate na NordVPN.

Dobiti čak i jedan mjesec besplatne pretplate na NordVPN uz ogroman popust od 71% čini se sjajnim, a što tek reći za jednu ili dvije godine. Svi novi pretplatnici će prilikom naručivanja pretplate od dvije godine i iskorištavanja prava na ovu akciju u e-mailu potvrde narudžbe ujedno i saznati koji su od ova tri poklona uspjeli izvući te si ga tako osigurati.

30-dnevna garancija povrata novca

Ono što je zaista sjajna pogodnost kod NordVPN-a, a o kojoj se poprilično malo govori je mogućnost povrata novca u roku od 30 dana nakon početka korištenja. Naravno, jasno je da će uvijek postojati izuzetno mali postotak ljudi koji bi se mogli predomisliti nakon naručivanja i u NordVPN-u su odlučili upravo njima izaći u susret.

No, jednom kada isprobate NordVPN i shvatite da će na vrhunski način zadovoljiti sve vaše potrebe zbog kojih ste se i odlučili za njega, možemo sa sigurnošću reći da ga nećete htjeti vratiti.

NordVPN lokacije
NordVPN svoje servere ima na lokacijama diljem Europe i svijeta

Iskoristite ovu sjajnu ponudu

Kao što smo rekli u uvodu, ova ponuda je u trajanju od samo mjesec dana tako da je bitno da požurite i iskoristite je ukoliko ste u potrazi za prvoklasnim VPN-om. Iako će vam se možda čak i učiniti čudno da uz popust od 71% na pretplatu od 2 godine možete dobiti još 2 godine apsolutno besplatno, kliknite ovdje i uvjerite se za sebe!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

VPN je nešto što se često spominje na našoj stranici, ali mnogi još uvijek nisu sigurni o čemu je riječ. VPN je akronim od...

Internet

Microsoft već duže vrijeme na sve moguće načine pokušava pridobiti što više korisnika. Neki od načina na koje je to tvrtka pokušala postići bili...

Internet

VPN je akronim za “Virtual Private Network” što bi u hrvatskom jeziku značilo “virtualna privatna mreža”. Posjedovati neku od VPN aplikacija vrlo je bitno...

Internet

Web stranica Tor Projecta, torproject.org, blokirana je od strane najvećih ruskih pružatelja internetskih usluga, a izvori tvrde da se Rusija sprema provesti potpunu blokadu...

Igre i gaming

Otkad je Valve počeo prodavati Steam igre s različitim cijenama za različita tržišta, korisnici su pronašli načine kako to zloupotrijebiti. S obzirom na to...

Aplikacije i softver

VPN je trenutno dostupan u šest država, a mjesečna pretplata iznosi 5 dolara.

Promo i akcije

PureVPN je pokrenuo akciju i ponudio vrhunski VPN s odličnim popustom na cijenu od čak 88%. Iskoristite priliku i zakupite plan koji vama najbolje...

Aplikacije i softver

Iz Mozille tvrde da se njihova najnovija aplikacija razlikuje od konkurencije u nekoliko krucijalnih stvari.