Gadgeti

Novi pametni sat iz No.1 pravo je osvježenje, a i cijena je odlična!

Najpopularniji kineski proizvođač pametnih satova No.1 dostavio je još jedan zanimljiv model na tržište, evo o čemu je riječ.

No.1 je lansirao novi pametni sat imena F13, a radi se o niskobudžetnom satu koji je poboljšan u vidu dizajna i performansi.

Dizajn je podignut na novu razinu uporabom različitih boja koje donose živost i šarenilo na zapešće, a osim toga ima i vrlo pristupačnu cijenu.

Ovaj zanimljivi dizajn mogao bi vas i motivirati svojim bojama, a motivacija je prijeko potrebna za korištenje funkcija pametnog sata. Ovi zgodni uređaji su vrlo praktični za sve koji se bave sportom zbog mnoštva funkcija kojima mogu popratiti fizičke performanse korisnika. F13 može mjeriti otkucaje srca, potrošnju kalorija i prijeđenu udaljenost te ima nekoliko načina rada koji odgovaraju različitim sportovima, primjerice trčanje, badminton, bicikliranje, i slično.

Osim toga, ovaj sat se, kao i većina drugih pametnih satova, spaja s pametnim telefonom putem mobilne aplikacije pa na njemu možete primati obavijesti, poruke i pozive, a sve se to prikazuje na lijepom ekranu u boji. Kompatibilan je s Android i iOS uređajima. Ekran je dodirni.

Također nosi i certifikat otpornosti te je otporan i na vodu pa je zbog toga pogodan i za korištenje u bazenu, moru ili nekoj drugoj vodenoj površini.

 

Ova kompanija već neko vrijeme osvaja tržište pametnih satova, kada se govori o niskobudžetnom rangu, a F13 se doima kao najveći uspjeh do sada, s najvećim poboljšanjem u efektima ekrana. Osim dodirnog kapaciteta ekrana, ovim satom se upravlja i preko fizičkih tipki koje su smještene oko zaslona, te je u svemu prilagođen kako bi što bolje popratio sportske aktivnosti.

Više o satu možete saznati na ovoj poveznici.

Komentiraj

Odgovori

Vrh