Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Odgođen je početak nove sezone Fortnitea

Jedna od najpopularnijih video igara na svijetu, koja privlači milijune igrača i gledatelja, trebala je započeti s trećom sezonom krajem travnja. Međutim, tvrtka je odlučila da će se nova sezona odgoditi za lipanj.

Foto: Epic Games / Fortnite Intel

Odgoda zbog pandemije?

Iz Epic Games-a ipak nisu odgovorili na to pitanje, tako da nije poznato je li do odgode došlo zbog koronavirusa i programera koji su primorani raditi od kuće.

Programeri mogu raditi od kuće, ali postoje ograničenja. Većina njih nema istu procesorsku ili grafičku snagu na svojim PC uređajima kao što bi imali na poslu. Mnoge tvrtke također zahtijevaju od svojih radnika praćenje strogih uputstva kad je u pitanju čuvanje poslovnih tajni koje su ovdje u obliku unaprjeđenja u igri, a to može ograničiti određena ažuriranja van tvrtke, pristup resursima i generalno produžiti značajno vrijeme razvoja.

Ovo ipak nije prvi put da je Fortnite odgodio početak sezone, koja standardno donosi nova poboljšanja i promjene kako bi igrače zabavila i zainteresirala.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Epic Games je još 2019. godine počeo s poklanjanjem igara.

Gaming

Premijera trailera je prošla bez ikakvih problema, a popraćena je bila kratkim intervjuom Geoffa Keighleyja.

Crypto

Ne radi se o kriptovaluti u tradicionalnom smislu, već o sustavu nagrađivanja koji korisnike motivira da budu što aktivniji.

Gaming

Sve što vam treba za besplatno preuzimanje GTA V je račun na Epic Games trgovini i implementiranu dvofaktorsku autentifikaciju.

Oglašavanje