Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Odlična ponuda laserskih uređaja za graviranje iz Madethebest internet dućana

U suradnji s Madethebest našim čitateljima predstavljamo ponudu koju ne smiju propustiti. U nastavku ćemo predstaviti laserske graverke, uz kratku recenziju svakog modela.

Prije nego krenemo, želimo napisati par riječi o partneru koji je i omogućio spomenuti popust. Tko je Madethebest, i odakle ovako dobra ponuda?

Tko je Madethebest?

Madethebest je profesionalna web platforma koja nudi široku paletu 3D printera i laserskih graverki. S fokusom na 3D printere i laserske mašine za graviranje, Madethebest svako malo izdvoji proizvode koje prodaje po pristupačnim cijenama. Stoga smo se i odlučili, u suradnji s Madethebest, na našem portalu predstaviti jednu od mnogih ponuda koje su dostupne.

Trenutno se nudi Ortur 10W laserska mašina za graviranje, koja nudi vrhunske karakteristike uz pristupačnu cijenu. Madethebest je nedavno postao službeni, i ovlašteni trgovac spomenutog brenda, što je jedan od razloga da se predstavi svojim potencijalnim kupcima. Pored toga, ovom prilikom ćete još bolje upoznati i prednosti Ortur uređaja za 3D printanje i lasersko graviranje.

Da bi ponuda bila što bolja, Madethebest se pobrinuo da kupci dobiju besplatnu dostavu, kao i tax-free plaćanje, gotovo svih Ortur proizvoda, ali i nekih drugih. Kompletnu kupovinu možete obaviti na Madethebest internet platformi, odabrati uređaje koje želite, i iskoristiti KOD za popust ukoliko imate neki. Osim ove ponude, Madethebest često iznenadi svoje kupce tjednim ponudama, ili doadnim darom koji ćete dobiti uz kupljeni proizvod. Svi koji žele sudjelovati, i iskoristiti neku Madethebest ponudu, mogu se prijaviti na ovaj link.

Krenimo sada s uređajima koji su trenutno na akciji, i prodaju se s velikim popustom na već niske cijene.

Ortur Laser Master 2 Pro Laserska graverka s $30 popusta

Ovo je novi Ortur Master 2 Pro koji se isporučuje s najnovijim 10A laserskim modulom. Svakako razmotrite kupovinu ove laserske graverke, posebno za vrijeme akcije.

Ortur Laser Master 2 Pro Laserska graverka s $30 popusta
Ortur Laser Master 2 Pro

Kompaktna mašina precizne izrade nudi vrhunsku kvalitetu graviranja. Odlična je za hobiste, ali i za profesionalnu upotrebu. S novim 10A Ortur laserskim modulom dodatno ste dobili na kvaliteti i snazi graviranja. Ortur Laser Master 2 Pro trenutno se prodaje po akcijskoj cijeni, uz korištenje promotivnog koda koji ćemo napisati u nastavku.

Graverku možete naručiti bez obzira dali se nalazite u Americi, EU ili Kanadi. Za sve kupce koji iskoriste akciju vrijedi već spomenuto: besplatna pošiljka, tax-free plaćanje.

Svi koji žele kupiti Ortur Master 2 Pro mašinu za graviranje, i iskoristiti popust o kojem pišemo, slijedite ovaj link.

Prilikom kupovine iskoristite promotivni KOD: ZBP10A30 i ostvarite dodatnih $30 popusta.

Ortur Laser Master 2 S2 LF/SF uređaj za graviranje s $30 popusta

Drugi uređaj koji smo izdvojili iz Madethebest ponude je laserska mašina za graviranje Ortur Laser Master 2 S2 LF/SF. Kao i kod prethodno spomenutog modela, i ova se graverka prodaje po pristupačnoj cijeni, ali i sa dodatnim popustom ako se odlučite kupiti dok traje akcija.

Ortur Laser Master 2 S2
Ortur Laser Master 2 S2

Iako je riječ o jeftinijem modelu, Ortur Laser Master 2 S2 LF/SF nudi vrhunske performanse u svojoj kategoriji. Odličan je izbor za sve koji žele najbolje rezultate graviranja, odličan hardver i kompaktan dizajn i konstrukciju. Područje graviranja je X: 390mm x Y: 410mm, što je sasvim dovoljno za sve koji rade gravure na manjim površinama. Ono što vrijedi naglasiti jeste 32-Bitna matična ploča, kao i originalni Ortur Laser Master Firmware koji nudi najbolju kompatibilnost s obzirom da se radi pod istim krovom.

Tehničke specifikacije možete detaljno proučiti na linkovima koje ćemo postaviti, na službenim stranicama Madethebest trgovine. Nećemo ulaziti u detalje, pa da se vratimo na akcijsku ponudu.

Želite kupiti lasersku mašinu za graviranje po povoljnoj cijeni? Predstavljamo akcijsku cijenu laserske graverke Ortur Laser Master 2 S2 LF/SF, koja se nalazi na sljedećem linku.

Prilikom kupovine svakako iskoristite i promotivni KOD: ZBS230 koji će konačnu cijenu spustiti za $30.

Par riječi za kraj

Za kraj malo da vas ohrabrimo. Ozbiljno razmislite o ovim ponudama, jer je riječ o kvalitetnim uređajima svjetski poznatog brenda. Nemojte propustiti priliku, i žaliti kasnije. Sretno s novom mašinom za lasersko graviranje.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...