Geekmaxi
Akcije

Odlični popusti na Kugoo električne romobile

Kupiš li bilo koji električni romobil marke Kugoo S1, Kuugo S1 Pro ili Kugoo G-Booster, ispunjenim kuponom koji možeš pronaći pronaći u sljedećim poveznicama dobivaš odlične popuste. Jednako tako kupnjom nekog od KUGOO vozila dobit ćete kupon s $30 popusta na kupnju Mi Band 4 narukvice, Mi 9 SE telefona i sličnih gadgeta.


KUGOO S1 Folding Electric Scooter

Kuugo S1 je vrlo zanimljiv električni romobil jer ga možete voziti gdje god želite. Praktičan je i sklopiv tako da se može unijeti i na radno mjesto bez straha da će ga netko ukrasti. Trenutno je jedan od najisplativijih električnih preklopnih romobila koji se mogu naći na tržištu, a iskoristi li se kupon S1KUGOO, na ovoj poveznici cijena mu je samo $309.99.

KUGOO S1 Pro Folding Electric Scooter

Ovu Pro verziju istoimenog romobila, uz kupon KUGOOS1P iskorišten na ovoj poveznici, možete kupiti za $349.99. KUGOO S1 Pro može se pohvaliti 8″ gumama za različite terene, hrpom LED svjetala za sigurnu vožnju noću te jakim 350W motorom, koji će vas ponijeti brzinom od 30 km/h do 30km udaljenosti.

Kugoo G-Booster

Treći i najskuplji ali i najzanimljiviji je Kugoo G- Booster koji će vas s 2 motora snage 800W ponijeti brzinom i do 55 km/h. Ima veće 10″ pneumatike kojima možete jurišati i po snijegu, disk kočnice, multifunkcionalni zaslon te jaka 10W LED svjetla za vožnju noću. Model na ovoj poveznici može biti vaš za $1099.99.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh