Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Oppo će predstaviti novi pametni sat Wear OS

Premijera Oppo pametnog sata najavljena je za 31. srpanj.

Foto: OPPO

Kineska tvrtka Oppo početkom godine lansirala je svoj prvi pametni sat. Oppo Watch je bio namijenjen samo kineskom tržištu. Model je sadržavao samo osnovne funkcionalnosti, što je vjerojatno i razlog zašto nije predstavljen izvan matične države.

Sad nam stiže nova verzija Oppo Watcha sa znatno unaprijeđenim softverom. Ova verzija temelji se na Google Wear OS-u, što znači da će biti mnogo aktivnija na globalnom tržištu. Premijera Oppo Watcha najavljena je za 31. srpanj.

Za sad nema puno detalja o ovom pametnom satu, osim što se iz fotografija može zaključiti da nalikuje Apple Watchu, piše Engadget.

GIF: OPPO

Prethodna verzija Oppo Watcha je sadržava AMOLED zaslon, podršku za eSIM i glasovne pozive, monitor rada srca i vodootporna je do tri, odnosno 5 atmosfera (za veći model) tlaka, pa je za očekivati da će i nova verzija imati slične specifikacije.

Manji model prethodne verzije (veličine 41 mm) u Kini se prodaje po cijeni od oko 220 dolara, a veći model (46 mm) za 260 dolara. Očekuje se da će cijena biti slična i za nove modele s Wear operativnim sustavom.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Hi-tech

Tvrtka ima više od 6.000 zaposlenika koji rade na različitim AR i VR projektima

Gadget

Nove mogućnosti u Hrvatskoj bit će dostupne putem aplikacije Samsung Health Monitor u drugoj polovici veljače

Gadget

Uz pomoć svog pametnog sata oteta žena uspjela je kontaktirati svoju kćer.

Akcije

Ako ste u potrazi za novim, ili vašim prvim pametnim satom, koji može mjeriti otkucaje srca, pratiti dnevne aktivnosti i vrijeme spavanja, možda je...

Oglašavanje